2009 anne adayları doğum takip çizelgesi

canım benimde doğum şeklimde sezeryan 19 temmuzda..kızım olacağını yazmıssın zaten eline saglık teşekkürler

Beni silmişsiniz yeni kilomu yazayımda ekleyin bari.29+6 57 ile hamile kaldım şimdi 65 kiloyum normal doğum istiyorum oğlumun adı kuzey.

yeni güncel liste.... düne göre tabiiii
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]

akdascım lıste cok guzel olmus ellerıne saglık.
bız henuz bebegın ısmıne karar veremedık canım ama benım kilo 70 oldu.
güncelledıgın zaman degıstırırsen sevınırım.

canparemin dogum tarihi : 6-temmuz

canparemin ismi : seyitali

kilom : kilom 54 dü şuan 66

Benim;
Muhtemel doğum tarihimiz 29 temmuz
56 kiloyla hamile kaldım şu anda 65 kiloyum
Oğlumun ismi çelik enes:)

işte kızlar yeni güncellenmiş liste........(17 Mayıs 2009 a göre.)

my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]

akdascım benim bilgilerim doğum 15 temmuz kız isim belirsiz 30+5 bugün ve kilom 71benneyaptımki ve sezeryan canum düzeltirsen bilgilerimi sevinirima.s.

güzel bir cetvel hazırlamışsın canım ben 31+3 tahmini doğum tarihi 17 temmuz doğum şekli epidu.normal...cisiyet kız isim ipek hamile kaldığım kilo 66 şu anki kilom 87 kaydirigubbakcemile3 benide ekelrsen çok mutlu olurum :)

24 temmuz,30+3 günlük,kız,berra(muhtemelen),68 kiloydum 83 kiloyum,doğumun nasıl olacağı belli değil

akdaşcım ben 72,100kg. canım birde oğluşumun adı Eymen Yağız olucak inş. onuda düzeltirmisin :1hug: tşkler

kızlar gebelik haftasını haftada bir güncelleyim çünkü zor oluyor.

my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]

canım benim tahmini doğum tarihim 4 temmuz oğlumun adı kayra doğum şeklim sezeryan hamile kalmadan önceki kilom 81 şimdiki kilom 93

akdascım benim bilgilerim doğum 15 temmuz kız isim belirsiz 30+5 bugün ve kilom 71benneyaptımki ve sezeryan canum düzeltirsen bilgilerimi sevinirima.s.

Demetçim benimde doktorum 15 temmuzda alırız dedi.Bende bugün tam 30+5 günlüğüm seninle aynıyız ve sezeryan olacağım

Canım benim bilgilerde değişiklik şu şekilde: şu anki kg.63,doğum şekli normal görünüyor.Oğlumun adı Kemal Deniz...Teşekkürler...

X