- 18 Mart 2007
- 676
- 7
hoşbulduk kardelen. Ne güzel Allah ım hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize. Adını ne koyacaksınız minik bebişinizin
ismi BURAK olucak oğluşumuzun.......:dance::asigim:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbulduk kardelen. Ne güzel Allah ım hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize. Adını ne koyacaksınız minik bebişinizin
edacım hoş geldin tatlım geçmiş olsun,erkenden doğum iznine ayrıldın demek :)
benim bi tane fem var evde mahmud efe oğlumun adı bu da kız adına karar veremedim halaşutarafagitti
merhabalar...
aranıza yeni katıldım. Nasip olursa bende mayıs da anne olacağım. Bunun için çok heyecanlı ve mutluyum.
Hayırlı olsun sevgili saadet, aramıza hoşgeldin
ismi BURAK olucak oğluşumuzun.......:dance::asigim:
Canım efe'ler yaramaz olur diye uyarıyor tüm arkadaşlarım senin efe'de yaramazmı...
eylülcüm sorma çok hareketli ve yaramaz hiç oturmaz.gece uykusuu bile çok azdı anca 2 yaşında düzene girdi uykusu.inşallah diğer efeler uslu ve uykulu olur a.s
merhabaaa mayıs anneleri ya ben hala kızıma doğru düzgün bişey almadım.alamıyorum çünkü tayin durumumuz var ve eğer tayin olursa aldıklarımızı bide burdan istanbula taşımak var.ama kızıma bişeyler almak istiyorum beeen
merhaba kızlar hamilelik nasıl gidiyor şikayetleriniz ağrılarınız varmı kaç haftalık oldunuz bende arada bir kasık ağrıları oluyo 24+3 olduk biz sırnaşık şey
slm eylül şeker yüklemesi yaptırdınmı cnm
merhabaaa mayıs anneleri ya ben hala kızıma doğru düzgün bişey almadım.alamıyorum çünkü tayin durumumuz var ve eğer tayin olursa aldıklarımızı bide burdan istanbula taşımak var.ama kızıma bişeyler almak istiyorum beeen
eylülcüm ben olduğum zaman sen olmuyosun sen olduğunda ben olmuyorum galiba bebiş nasıl eylülcüm
Canım İnşallah hayırlısıyla tayinin doğumundan önce çıkarda rahat bir yerde doğum yaparsın..Merak etme bende henüz birşey almadım..Sadece görümcem hediye getirdi birde annemin oğluşa aldığı minik iki hırkayı gördüm yerimseniben
Benim de bu zamana kadar en büyük sıkıntım kıyafetti..Topu topu 3 abuk kıyafetim vardı (biri uzun bir eşofman, diğeri görümcemin aldığı uzun bir tunik öbürü de en son aldığım beni 100 kilo gösteren tuhaf gri renkli bir elbise) En sonunda dün nihayet bir tane hamilelik pantolonu ve bir tanede kot elbise siparişi verdim netten..Artık dışarı çıkacağım zamanlarda giyebilecek adam gibi kıyafetim oldu..Evde de eşime hediye olarak aldığım eşofmanları giyiyorum ve artık tartılmıyorum..jeyyar..
Bu arada benim hamilelik olayım da tamamen arada kaynamış durumda..Geçen gün sordular ne kadar oldu diye 6.5 ay oldu dedim..Kayınvalidem "biz kendi derdimize düştüğümüzden farkına bile varmamışız o kadar olduğunun" dedi.. fisfisfis..Ne olursa olsun böyle dönemlerde sizi en iyi anlayan yine kendi anneniz oluyor..