2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Canım, yazını okudum dertlendim..Hani derler kız çocukları annelerine düşkün olur diye..Doğrudur efendim çünkü anne gibi var mı!.. Görümcem ile birlikte hamileyiz, aramızda sadece 1 hafta var..Ona yapılan hazırlıkların haddi hesabı yok..Benim ilk hamileliğimde kız annesi yapar hazırlığı diyerek hiçbirşey bir çöp dahi yapmamıştı bekliyordum ikinciye yapar diye ama yine yok...Hadi sen gel şimdi kendi annene düşkün olma yine annem yapıyor ne yapılacaksa :)))

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

Nazecim haklısın canım .. Benim görümcemde bu aralar evlilik hazırlığı yapıyor.. O yüzden ben alışveriş ve ihtiyaçlar konusunda kayınvalidemden umudumu tamamen kestim..Bir ara annem geldiğinde onunla birlikte bakarım artık İnşallah 7. ayda..

Ama senin kayınvalide de gerçekten çok acımasızmış :eek:klava:..İnsan torunlarına hiç mi birşey almaz.. Senin yerinde olsam gelip gidip ona laf sokar yada onunla hiç görüşmezdim..Sende o zaman kızın olunca hiç sevdirme ona..Çünkü herkesin bazı şeyleri haketmesi gerekiyor..Babaanne olacaksa önce haketsin..

günaydın kızlar.benimde annem bi kaç birşey aldı ben durduruyorum onu fazla olmasın die bebişler çok hızlı büyüdüklerinden fazla giyemiyorlar.kayınvalideden haberim yok aldığını pek sanmıyorum erzurumda kardan buzdan dışarı çıkacağınıda beklemiyorum zaten.bu hafta alışverişe çıkıcam bi kaç bişey alırım artık.

kardelencim 1 gün daha bekleseydin magnette karşılaşırdık bende bugün gidicem.

meraba mayıs anneleri bi süredir yoktuk pc ye virüs girmişti yaptırmak uzun sürdü gerçi kimse yokluğumuzu hissetmemiş ama neyse
buardada pzartesi kontrıolüm vardı çok şükür hrşwey yolunda çıktı şeker testi ve tam kan sayımımızıda yaptık onda da sorun yok ama idrar yolunda iltihap çıktı biraz o yüzden idrar kültürü istedi oda bu gün çıkcak herhalde ona göre ilaç vercek öyle anladım
uarada annemle babam tatil için geldi bol bol geziyoz ve yiyoz
10-11 kilo aldık toplam dr çoook diyo

kiz ben oleee seni ariyoom tatliim heralde dedim
oglan dayanamadi erkende geldi dedimsırnaşık şey:roflol::roflol:
yada hani annenler gelcekti yaa ondan dedim goremiyo
hayatim ben unutmadim seniii:1hug:

meraba mayıs anneleri bi süredir yoktuk pc ye virüs girmişti yaptırmak uzun sürdü gerçi kimse yokluğumuzu hissetmemiş ama neyse
buardada pzartesi kontrıolüm vardı çok şükür hrşwey yolunda çıktı şeker testi ve tam kan sayımımızıda yaptık onda da sorun yok ama idrar yolunda iltihap çıktı biraz o yüzden idrar kültürü istedi oda bu gün çıkcak herhalde ona göre ilaç vercek öyle anladım
murgizcim hoşgeldin biraz kafanı dinlemek istediğini düşünmüştüm
yoksa unutulmadın tabiki :1no2:herşeyin yolunda olmasına sevindim idrar yolu enf.
için bol bol su içmelisin bu arada fırsatını bulmuşken gez tabi zorlu günler bizi bekliyor

Murgizcim hoşgeldin,

Yazmayan arkadaşları arıyoruz aslında ama birbirimizin mail ve msnlerini bilmediğimizden arayıp soramıyoruz..Mesela bende kayra alin'i de merak ediyorum uzun zamandır sesi çıkmıyo onunda..:uhm: Ayrıca aldığın kilolar çok değil canım..Henüz benim rekoruma ulaşamamışsın :roflol:

Betülcüm kocalar böyle oluyo işte..Benim eşimde bebek doğuncaya kadar varlığını idrak edemeyecek sanırım..Ne isim koyalım diyorum.."Haydar olacak onun adı diyo" laelaelaelaelae

Bu arada ben yavaş yavaş ağırlaşmaya başladığımı hissediyorum arkadaşlar..Öne eğilmelerim artık neredeyse imkansızlaşacak ve sanırım bebiş döndü çünkü hareketlerini göbüşümün daha farklı yerlerimde hissetmeye başladım. Uyurken sağıma dönemiyorum..Daha çabuk yoruluyorum..Ayaklarım şişiyor ama hala bir numara büyük ayakkabı almadım, herhangi bir yere misafirliğe gittiğimizde çizmelerimi çıkardığım an bir daha giyme şansım kalmıyor şişlik yüzünden veeee ödemim var :çok üzgünüm:..

Gitti gidiyor da şöyle bir çizme buldum belki onu alacağım çünkü kış daha bitmedi, hem spor ayakkabı hemde kışlık daha mantıklı olur diye düşünüyorum..Belki sizinde hoşunuza gider diye link koyuyorum.. Gerçi normalde ayak numaram 37 ama daha ne kadar şişer hiçbir fikrim yok..Bir numara büyük ideal olabilir sanırım..Bu konuda daha önce bebek sahibi olan anneler fikir verirlerse çok sevinirim..

http://urun.gittigidiyor.com/PUMA-300697-BAYAN-CIZME-7-5-38_W0QQidZZ6901580

Ayrıca benim daha farklı bir sorunum var ki sizin bu konuda ne yaptığınızı da merak ediyorum..Bikini bölgesindeki tüylerinizden nasıl kurtuluyorsunuz arkadaşlar..Ben şahsen artık ağda olayını bu aydan itibaren bırakacağım çünkü artık çok zorlanıyorum.. Jilet olayına da hiç alışkın değilim ve jiletle aldığımda tüyler yeniden çıkarken çok kaşıntı yapıyor..Belki ağdacıya giderim son iki ay diye düşünüyorum ama eşim tutturmuş kadın da olsa gitmen caiz değil diyo :KK43:( Geriye bir tek tüy dökücü kremler kaldı ama onlarda çok yakıyor..Gerçi hamilelikte hem tüylerim çok azaldı hemde geç uzuyor ama yinede doğuma giderken temis temis olmak istiyorum..

Ebrucum aynı dert hepimizde var göbüşten eğilemiyoruz bile...bende sağıma dönemiyorum artık dönüncede sancı giriyor göbüşde iyice sivri oldu kilo alımımda durdu kızlar bu ay ekmeği azalttım ondan heralde...
Ebrucum ödem oluşmaması içinde tuzlu yeme canım yoksa son aylara kadar seni dahaç ok rahatsız eder, benim hala yüzüklerim bile çok rahat oluyor tuza çok dikkat ediyorum...bende yarın şeker ölçümü için gidicem bakalım oğluşum nasıl olmuş...

Murgizcim hoşgeldin canım yarıyılı tatili yapıyorsun diye düşünmüştüm seni...nasılsın arda nasıl...sevgiler sağlıcakla kalın

murgizcim hoş geldin tatlım,yokluğunu hissettik elbette ama ebrununda dediği gibi sana ulaşamadık ki.sen,kayra hatta eda da yeni geldi oda yoktu.burda artık baya alıştık birbirimize:teselli:idrar yolu normal ya olabiliyor ilaçlarını düzenli kullan hemen geçer korkulacak bi şey değil.annemler benim yanıma hiç gelemediler hamile olduğumu daha hiç göremediler sadece kamerada şöle bi gördüler.sorma bende senin kadar almışım kilo dr limitini doldurmuşun dedifisfisfis

merhaba kızlaaar.dün kızıma bi battaniye aldım çoook tatlııı.ayy eşim çıldırtacak beniiii.kızıma bişeyler alayım diorum yok doğmamış çocuğa don biçilirmiymiş.doğduktan sonra alınırmış.ayyyyyyy öldürdü beniii sinir etti.herşeyi doğsun o alırmış 2 saatlik işmiş.ayyy dedim ben nasıl yapacam alışverişi dedim.ee sen önce gösterir ben sonra gider alırım dio delüüüüüü.
dedim istanbula bi gidelim gösteririm dedim.burda hiç hoş şeyler yok

bebebecim :1rolleyes: betülcüm mü desem acaba.hayırlı olsun bebişinin battaniyesi.erkekler böyledir işte değişik!! düşünceleri olabiliyo:bbo: sen yinede en aci olanlardan bi kaç bişey al ne olur ne olmaz.8.aydada hepsini tamamlarsın

Murgizcim hoşgeldin,

Yazmayan arkadaşları arıyoruz aslında ama birbirimizin mail ve msnlerini bilmediğimizden arayıp soramıyoruz..Mesela bende kayra alin'i de merak ediyorum uzun zamandır sesi çıkmıyo onunda..:uhm: Ayrıca aldığın kilolar çok değil canım..Henüz benim rekoruma ulaşamamışsın :roflol:

Betülcüm kocalar böyle oluyo işte..Benim eşimde bebek doğuncaya kadar varlığını idrak edemeyecek sanırım..Ne isim koyalım diyorum.."Haydar olacak onun adı diyo" laelaelaelaelae

Bu arada ben yavaş yavaş ağırlaşmaya başladığımı hissediyorum arkadaşlar..Öne eğilmelerim artık neredeyse imkansızlaşacak ve sanırım bebiş döndü çünkü hareketlerini göbüşümün daha farklı yerlerimde hissetmeye başladım. Uyurken sağıma dönemiyorum..Daha çabuk yoruluyorum..Ayaklarım şişiyor ama hala bir numara büyük ayakkabı almadım, herhangi bir yere misafirliğe gittiğimizde çizmelerimi çıkardığım an bir daha giyme şansım kalmıyor şişlik yüzünden veeee ödemim var :çok üzgünüm:..

Gitti gidiyor da şöyle bir çizme buldum belki onu alacağım çünkü kış daha bitmedi, hem spor ayakkabı hemde kışlık daha mantıklı olur diye düşünüyorum..Belki sizinde hoşunuza gider diye link koyuyorum.. Gerçi normalde ayak numaram 37 ama daha ne kadar şişer hiçbir fikrim yok..Bir numara büyük ideal olabilir sanırım..Bu konuda daha önce bebek sahibi olan anneler fikir verirlerse çok sevinirim..

http://urun.gittigidiyor.com/PUMA-300697-BAYAN-CIZME-7-5-38_W0QQidZZ6901580

Ayrıca benim daha farklı bir sorunum var ki sizin bu konuda ne yaptığınızı da merak ediyorum..Bikini bölgesindeki tüylerinizden nasıl kurtuluyorsunuz arkadaşlar..Ben şahsen artık ağda olayını bu aydan itibaren bırakacağım çünkü artık çok zorlanıyorum.. Jilet olayına da hiç alışkın değilim ve jiletle aldığımda tüyler yeniden çıkarken çok kaşıntı yapıyor..Belki ağdacıya giderim son iki ay diye düşünüyorum ama eşim tutturmuş kadın da olsa gitmen caiz değil diyo :KK43:( Geriye bir tek tüy dökücü kremler kaldı ama onlarda çok yakıyor..Gerçi hamilelikte hem tüylerim çok azaldı hemde geç uzuyor ama yinede doğuma giderken temis temis olmak istiyorum..

ebrucum bence büyük numara ayakkabi felan alma hele öyle uzun çizme felan aksine bilekte kısa bişeyler al,tuzu azalt suyu zaten içiyorsun bilidğim kadarıyla.bikini bölgesi için bence jileti hiç kullanma arttırır,tüy dökücü kremlerde sonuçta cilde nüfuz ediyor onların içinde asit var o yüzden hamileyken bence kullanma.ağda en iyi çözüm kendin yapamazsan ağdacıya git bence,bende gidiyorum napim kendim yapamaıyorum.ilerleyene aylarda o bölgeyi hiç göremiceksin eşinde yardımcı olmassa temizlik yapman zor.benimde geç uzuyor tüyler keşke hep öyle kalsa:bbo:

günaydın kızlar nasılsınız?
ben artık bikini bölgemi göremiyorum:eek: ve çok zorlanıyorum duş alırkentatlicadiarzukarnım enine değil uzunlamasına büyüyor çok sivri oldu,kıyafetlerimi seçerken de çok
zorlanıyorum duyduğuma göre erkek bebek bekleyen gebelerin karnı sivri
oluyormuş.ebrucum yaseminin dediği gibi öyle uzun bot alma bence de
giyip çıkarırıken çok zorlanırsın.ben aldım ama keşke kısa birşeyler alsaydım
yanımda eşim olduğu zaman o yardımcı oluyor giyip çıkarmama ama o yokken bayağı zorlanıyorum

günaydın yase ve tülaycım....
malesef artık banyo yapmak ve temizlenmek çok zorlaştı....
aşağısını hiç göremiyorum nerdeyse.....
7. ayımda artık hiç eğilemem herhalde eşlerden yardım istiycez herhalde....napalım....
valla bende botlarımı artık fermuarlarını yukarı doğru çekemiyorum yarısında kalıyo malesef....
o yüzden kısa spor tarzı bişeyler alıcam.....

ebrucum benimkilerde spor tazında uzun bot ama yinede fermuarları çekilmiyo çok zor oluyo....
kısa alman daha iyi olur bence....
hem mart ayından sonra dahada lazım edeceği için bot alma derim ben

ayyyyyy vcanlarım sağolunnnnn
özlendiğimi biliyodum
ebrucum deeiğin gibi merak ettiğimizede ulaşamıyoz
asyacımmmm canım benim msn hala açılmıyo canım ayarlarını tam yapamamış bilgisayarı yapanlar
buarada idrar kültürüm temiz çıktı dr ilaç vermedi zaten çok su içiyom kızlar ilginiz iöin sqağolun öpüyorum hepinizi
annemler salı gidiyo salıdan sonra daha sık girerimöpüyom

murgizcim bencede tatlım öle düşünme....
olmayan kişiler belli oluyo tatlım...
kayra neredeyse 2ay olucak gelmiyo hiç...
ewet anneler olunca fazla girilmiyo malesef....

hanımlar merhaba güzel bir gün geçirmeniz dileği ile... a.s.
bir gün iş yoğunluğundan dolayı giremedim siteye ne çok yazı yazılmış onları okumakla başladım işe.:sm_cool:

murgiz öncelikle hoşgeldin. bende aranıza yeni katıldım...:emir_bebek:Bebişin hayırlı olsun inşaallah. Bencede uzun bot alma şuan senin için giyip çıkarmak sıkıntı olur en iyisi ortapedik ayakkabı yada kısa bot diye düşünüyorum.:1rolleyes:

Bende artık göbişimden bikini bölgemi göremiyorum.sırnaşık şey Temizlik içinde mecburen ağdacıya gidiyorum. İlerleyen zamanlarda daha da büyüyecek göbiş inşaallah önümüzü görebiliriz.:roflol:

ayyyyyy vcanlarım sağolunnnnn
özlendiğimi biliyodum
ebrucum deeiğin gibi merak ettiğimizede ulaşamıyoz
asyacımmmm canım benim msn hala açılmıyo canım ayarlarını tam yapamamış bilgisayarı yapanlar
buarada idrar kültürüm temiz çıktı dr ilaç vermedi zaten çok su içiyom kızlar ilginiz iöin sqağolun öpüyorum hepinizi
annemler salı gidiyo salıdan sonra daha sık girerimöpüyom

Hoşgeldin cnm, merak etmedim değil hatta chat sayfasında görmüştüm birkaç kez seni oraya baktığım da olmuştu..kaç defa yazmaya niyetlendim murgiz yok ortalarda diye ama nasip olmadı neyseki döndün..İdrar kültürünün temiz çıkmasına sevindim geçmiş olsun cnm..

----------

Nazecim haklısın canım .. Benim görümcemde bu aralar evlilik hazırlığı yapıyor.. O yüzden ben alışveriş ve ihtiyaçlar konusunda kayınvalidemden umudumu tamamen kestim..Bir ara annem geldiğinde onunla birlikte bakarım artık İnşallah 7. ayda..

Ama senin kayınvalide de gerçekten çok acımasızmış :eek:klava:..İnsan torunlarına hiç mi birşey almaz.. Senin yerinde olsam gelip gidip ona laf sokar yada onunla hiç görüşmezdim..Sende o zaman kızın olunca hiç sevdirme ona..Çünkü herkesin bazı şeyleri haketmesi gerekiyor..Babaanne olacaksa önce haketsin..

Aynen seninde dediğin gibi ondan umudumu kestim..Umursamıyorum karşı bir tavır alırsam yaptığının işe yaradığını düşünmesini istemiyorum..Aslında gerçekten de umursamıyorum..bebeğim iyi çok şükür...Kayınvalidemin yapacağı hiçbirşeye maddi manevi ihtiyacım olmadığı için hiç öneme almıyorum...

----------

Ebrucum bu arada söylediğin sıkıntı bende de var..En son 2 hafta önce yapmıştım ama mahfoldum..Son aylar için kuaföre gitmekden başka yapacak birşey yok sanırım..eşim hayatta yapamam ben diyor.. seninde söylediğin gibi jilet olayı bana ters zaten göremiyoruz Allah muhafaza kesik olabilir.Doğum için kuaförde yaptırmaktan başka çare gelmiyor aklıma...öncesini idare etsek bile...

----------

MURGİZ CANIM
hoş geldin ben siteye fazla giremememe rağmen farketmiştim yokluğunu
iyi olmanıza sevindim
geçmiş olsun bu arada kendine dikkat et

X