Canım, yazını okudum dertlendim..Hani derler kız çocukları annelerine düşkün olur diye..Doğrudur efendim çünkü anne gibi var mı!.. Görümcem ile birlikte hamileyiz, aramızda sadece 1 hafta var..Ona yapılan hazırlıkların haddi hesabı yok..Benim ilk hamileliğimde kız annesi yapar hazırlığı diyerek hiçbirşey bir çöp dahi yapmamıştı bekliyordum ikinciye yapar diye ama yine yok...Hadi sen gel şimdi kendi annene düşkün olma yine annem yapıyor ne yapılacaksa :)))
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
Nazecim haklısın canım .. Benim görümcemde bu aralar evlilik hazırlığı yapıyor.. O yüzden ben alışveriş ve ihtiyaçlar konusunda kayınvalidemden umudumu tamamen kestim..Bir ara annem geldiğinde onunla birlikte bakarım artık İnşallah 7. ayda..
Ama senin kayınvalide de gerçekten çok acımasızmış klava:..İnsan torunlarına hiç mi birşey almaz.. Senin yerinde olsam gelip gidip ona laf sokar yada onunla hiç görüşmezdim..Sende o zaman kızın olunca hiç sevdirme ona..Çünkü herkesin bazı şeyleri haketmesi gerekiyor..Babaanne olacaksa önce haketsin..