2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bende mayıs annesiyim. 8 aylık kızım var. gerçi 9 ay erkek demişlerdi ama olsun . canım kızım:nazar:

slm. hoşgeldin aramıza. umarım hamileliğin rahat geçer ve sağlıklı bi bebişin olur. ayrıca uzun süredir medikalde çaalışıyorum bol bol doğumlara girdim soruların olursa beklerim. by

ebrucum aynı problemler hepimizde var sanırım yalnız değilsin:)))Bende 14 kilo aldım,önceden zayıf olduğum için herkes kilon iyi diyor ama ben ağırlaştığımı hissediyorum.Birdahaki ay bikini bölgemizi göremiyecez herhalde,jilet olayıda zorlaşacak ne yapıcaz bilmiyorum vallahi,allah hepimize kolaylık versin;(((Bir ay sonra doğum için ankaraya gelicez artık,şimdi 25. haftadayım.Sen doğumu normal mi düşünüyosun?fisfisfis

Evet canım Allah kısmet ederse normal doğum düşünüyorum..Son kontrolümde bebek daha dönmediği için doktor şu an normal doğum için birşey söyleyemem ama böyle kalırsa sezeryan gerekiyor dedi..İnşallah normal doğum olur..

Bu arada normal doğum yapan bir kaç kişiyle konuştum onlar da beni rahatlattı..Düşündüğün kadar zor değil bizimkiler zor olmadı diyorlar.. Ben de düşünüyorum da normal doğum abartıldığı kadar zor olsa insanlar üç beş tane doğurmazdı heralde sengözlerimebaksanab

CADIARZU zaman ilerledikce hem heyecanımız artıyor hemde sıkıntılarımız her güzel şeyin bir zorluğu oacak dimisüprizzzzzbenimde bir sorunum var bilmi
yorum sizde de varmı?benim oturunca ve kalkınca kuyruk sokumum cokk agrıyor halk arasında adıda pöçük düşmesi imiş sırnaşık şeybende yeni öğrendim eşimde cok guluyor bu isme.saka bir yana agrılarım çok fazla 3 gün rapor aldım dayanamadım sosyal hayat bitiyor sizdede varmı acaba?Çok üzgünüm çoook

arkadaşlar merhaba bende yeni üye oldum sizler gibi bende inşallah mayıs annesi olacağım...bu siteya bayıldım ...paylaşmak istedim bende sizlerle...

CADIARZU zaman ilerledikce hem heyecanımız artıyor hemde sıkıntılarımız her güzel şeyin bir zorluğu oacak dimisüprizzzzzbenimde bir sorunum var bilmi
yorum sizde de varmı?benim oturunca ve kalkınca kuyruk sokumum cokk agrıyor halk arasında adıda pöçük düşmesi imiş sırnaşık şeybende yeni öğrendim eşimde cok guluyor bu isme.saka bir yana agrılarım çok fazla 3 gün rapor aldım dayanamadım sosyal hayat bitiyor sizdede varmı acaba?Çok üzgünüm çoook

Canım kuyruk sokumum benimde ağrıyor dönem dönem azalıp dönem dönem artıyor..Genelde ayakta çok kalırsam ağrıyor..Bir de göbeğimin üstünde göğüslerimin biraz altında tam ortada bir ağrı oluyor..

bendede başladı hafif bel ağrısı kızlar arada sol bacağım hafif kasılıyo günler geçtikçe şikayetler artıyo

birkaç gündür girmeye çalıştım fakat olmadı...kısmetse bende mayıs 22 si gibi doğum yapıcam...öncelikle allah hepimize bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin...yazdıklarınızı okumak beni mutlu etti..aynı duyguları paylaşmak çok güzell....sevgileeeeeeeea

merhaba mayıs anneleri bende yeni üyeyim...kısmetse bende mayıs 22 de doğum yapıcam...herkese sağlıklı bebekler versin allah..sizlerle paylaşmak çok güzel olacak bu süreçi...bu arada bende de bel ağrıları çok oluyor...özellikle aynı tarafa yatmak sol tarafımı da ağrıtıyo...hepinize sevgileerrr..

merhaba kızlar dün tekrar ayrıntılı ultrasona girdim tekrra diyorum çünkü cinsiyetimizde bir değişklik oldu ilk ayrıntılıda dr kız demişti geçen günkü kontrolümde kendi dr erkek dedi bende 4 boyutlu ultrasona girdim cinsiyetmiziz kesinleşti ERKEKkafamçokkarıştı kız bebek serüvenimiz 1 ay sürdü kısacası başında da erkek demişti drum ama ayrıntılıda kız çıkınca şaşırmıştık ikimizde.her neyse bir oğluşum daha olcak artık isim bulma alışveriş telaşına başlıcam:eek:. 4 tane fotoğrafı oldu oğluşumun şimdilik birde cd çıktı şimdidennaniknanik 4 boyutlu ultrason çok güzel bir şey tavsiye ederim kızlar yüzünü herşeyini görüyorsun dr oğluşlumun abisine benzediğini söyledi,abiside yanımızdaydı.yüzünü eşine yaslamış uyuyordu yandan görebildik çoğunlukla.:emir_bebek:

a.s.HERKESE SLM.ARKADAŞLAR BEN DAHA YENİ ÜYE OLDUM VE ŞİMDİ 23HFT.LIK HAMİLEYİM. OĞLUM OLACAK.İNŞALLAH ALLAH NASİPEDERSE MAYISIN 13 DE DOĞUM YAPACAĞIM.HERKESİN BEBİŞLERİ HAYIRLI ÖMÜRLÜ SAĞLIKLI OLSUN...:emir_bebek:

Öncelikle aramıza hoşgeldin canım. Doğum tarihinle ilgili bir yanlış hesaplaman var galiba, 23 haftalık hamile isen daha geç bir tarihte doğum yapman lazım, benim 27.haftam bitiyor bugün doğum tarihim 11 Mayıs gözüküyorfisfisfis

g.gif
u.gif
n.gif
a.gif
y.gif
d.gif
i.gif
n.gif

Betülcüm toplam gebelik süresi 40 hafta üzerinden hesaplanıyor. 40'tan 12 hafta (3 ay) çıkardığında 28 hafta kalıyor.

28 haftalık hamileyken zaten 7. ayını bitirmiş oluyorsun. Sanırım kastettikleri 7 aylık sürenin dolması. (Sadece mantık yürütüyorum bu konuda izin kullanmış birine sormakta fayda var.yerimseniben)

merhaba mayıs anneleri bende yeni üyeyim...kısmetse bende mayıs 22 de doğum yapıcam...herkese sağlıklı bebekler versin allah..sizlerle paylaşmak çok güzel olacak bu süreçi...bu arada bende de bel ağrıları çok oluyor...özellikle aynı tarafa yatmak sol tarafımı da ağrıtıyo...hepinize sevgileerrr..

Hoşgeldin nildaycım :1hug:

canım aramıza hoş geldin,bebişini kucağına almayıda nasip etsin rabbim bende 1 aylık hamileyim daha dün öğrendim canım..

yasemin inanmıyorum ya erkekmiş seninki sen zeten öyle hissediyodun hayırlısı ıolsun
nilday aramıza hoşgeldin
berçem çok sağol canım iyi dileklerin için
betül nöbetten 24. haftadan sonra muafsın ama dr sevkine yazacak sende okula vercen o sevki
32. haftada ise doğum iznine ayrılacaz
8 hafta öncedir 8 hafta sonradr
buarada kızlar bu akşam annemler gitti çok üzüldük oğlumla:KK43:((((

X