Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ebrucum aynı problemler hepimizde var sanırım yalnız değilsin:)))Bende 14 kilo aldım,önceden zayıf olduğum için herkes kilon iyi diyor ama ben ağırlaştığımı hissediyorum.Birdahaki ay bikini bölgemizi göremiyecez herhalde,jilet olayıda zorlaşacak ne yapıcaz bilmiyorum vallahi,allah hepimize kolaylık versin;(((Bir ay sonra doğum için ankaraya gelicez artık,şimdi 25. haftadayım.Sen doğumu normal mi düşünüyosun?fisfisfis
CADIARZU zaman ilerledikce hem heyecanımız artıyor hemde sıkıntılarımız her güzel şeyin bir zorluğu oacak dimisüprizzzzzbenimde bir sorunum var bilmi
yorum sizde de varmı?benim oturunca ve kalkınca kuyruk sokumum cokk agrıyor halk arasında adıda pöçük düşmesi imiş sırnaşık şeybende yeni öğrendim eşimde cok guluyor bu isme.saka bir yana agrılarım çok fazla 3 gün rapor aldım dayanamadım sosyal hayat bitiyor sizdede varmı acaba?Çok üzgünüm çoook
a.s.HERKESE SLM.ARKADAŞLAR BEN DAHA YENİ ÜYE OLDUM VE ŞİMDİ 23HFT.LIK HAMİLEYİM. OĞLUM OLACAK.İNŞALLAH ALLAH NASİPEDERSE MAYISIN 13 DE DOĞUM YAPACAĞIM.HERKESİN BEBİŞLERİ HAYIRLI ÖMÜRLÜ SAĞLIKLI OLSUN...
merhaba mayıs anneleri bende yeni üyeyim...kısmetse bende mayıs 22 de doğum yapıcam...herkese sağlıklı bebekler versin allah..sizlerle paylaşmak çok güzel olacak bu süreçi...bu arada bende de bel ağrıları çok oluyor...özellikle aynı tarafa yatmak sol tarafımı da ağrıtıyo...hepinize sevgileerrr..