- 23 Ocak 2007
- 1.461
- 7
- 46
kızlar okudğuma göre çarpıntılarınız varmış bende de oluyordu kalp atışıma uyanıyordun nabzım 90 nın üzerine çıkmıştı tansiyonumda 1 kademe artmıştı dr beni kardiyolojiye gönderdi eko ve ekg çekildi hiç bir soruın çıkmadı kalp dr söylediklerine göre hamilelikte çarpıntılar normalmiş birde demir haplarınızı düzenli kullanmanız gerekiyor kullanmassanız çarpıntı ve halsizlik şikayetlerinin artacağını söyledi.birde gebelikte eğer birden fazla kilo alındıysa bundan da kaynakalanabileceğini söyledi.
yürüyüş olayına pek giremiyorum bacakalrımdan normaldede rahatsız olduğumdan yrürüyüş bana pek yaramıo doğumda zaten sezeryan olacağından sanırım kaslarımın güçlenemesine pek gerek yok :))
ayakta biraz fazla kalınca karnımda tuhaf hisler oluyo anlatılması zor hani üşütünce olur ya öle sanırım
hepinizi öptüm kızlar görüşürüz
yürüyüş olayına pek giremiyorum bacakalrımdan normaldede rahatsız olduğumdan yrürüyüş bana pek yaramıo doğumda zaten sezeryan olacağından sanırım kaslarımın güçlenemesine pek gerek yok :))
ayakta biraz fazla kalınca karnımda tuhaf hisler oluyo anlatılması zor hani üşütünce olur ya öle sanırım
hepinizi öptüm kızlar görüşürüz