2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

tülaycım yoksun sende bi süredir ayrıntılı ulturasonun iyi geçmesine ve tombişş bebişine sevinsdim maaşalah canım benim
ebrucuım senin iş görüşmen ne oldu bu arada
kızlar buara çok giremedim karne işlerim falan vardı çok azişim kaldı
buarda kayra da yok nicedir inş iyidr
evet gizemcim bir süredir yokum bende
dr amcamız haftasına göre normal dedi pek tombiş değil galiba bebişa.s
sen rahatsızlanmışsın geçmiş olsun bebişinin sağlıklı olmasına sevindim
yürüyüşlere başlamak lazım ama zaten bütün gün işteyiz nasıl olacak
bilmiyorumtatlicadiarzu

naze nerdesin ultrasona girdinmi?umarım herşey yolundadır

Ultrason tarihim Z.Tahir Burak da olduğu için oraya gittim..Ayrıntılı ultrasonu farklı anlatmışlardı ama daha önce girdiğim ultrasonlardan bir farkı yok gibiydi..Doktor uzun uzun baktı Allahtan ters bir insan değildi...Baktım hiç konuşmuyor sordum..Bebeğin kordonunun uzun olduğu söylendi deyince..Konuşmaya başladı " uzun mu ? Allah allah onu neye göre söylediler..Normal bir kordon işte..Neye göre söylediler size onu kim söyledi..Hem uzun olsa ne yapıcaz kesecek miyiz yada kısa olsa ne yapıcaz uzatıcaz mı ?" Bir doktorun konuşmaları bunlar şaşılmayacak gibi değil... derken devam ettim. Hocam uzun olduğunda bebeğin hareketlerine göre tehlike arzedebiliyormuş yani çok hareketli olursa bebek dolanabiliyormuş..ve doktor bunun üzerine bana şöyle dedi: " Eee ne yapıcaz bebeğin hareketlerine engel olamayız ki.." bu sözler eğitim almış bir doktora ait yani..Bir hekim ağzından bilimsel açıklamalar :)) Canım şuan için korkum azaldı ne kadar tatmin olmasamda..Bu hafta içinde artık Hacettepeye giriş yaptırıcam oradan kesin bir cevap alırım diye ümid ediyorum..

evet gizemcim bir süredir yokum bende
dr amcamız haftasına göre normal dedi pek tombiş değil galiba bebişa.s
sen rahatsızlanmışsın geçmiş olsun bebişinin sağlıklı olmasına sevindim
yürüyüşlere başlamak lazım ama zaten bütün gün işteyiz nasıl olacak
bilmiyorumtatlicadiarzu

teşekkürler canım ,önemli olan kilosu değil zaten gelişimi bende diğer sefer sormuştum:eek:dr böyle dedi normal diyosa normaldir canım
buarada bende 8 kiloyla tamamölıyacam herhalde yürüyüş haftada bir yapıyodum okula 3-4 gün yürüyerek gidip geliyodum çok yakın gerçi 10 dk ama olsun şimdi korkruyom yürürmeye rahatsızlandığım gün çok yürürmüştüm bayağı
ama bu korkum geçsin yürüyecem yoksa şişecemmmmmm daha fazla

nazecim kafanı takma kordon uzunluğu normaldir ayrıntılıda kesin çıkardı dr bence diğer dr anlamsız teşhisine kızmış olabilir

kızlar merhaba uzun zamandır bende giremiyorum yıl sonu karne telaşı falan okullarımız tatil olduğu için 3 gün biraz rahatım.bizimde bugün kontrolümüz vardı maşallah kzıım pek büyümüş dr amcasına bile tepik attı ayyy güzel kızım benim

Betülcüm oralarda aşırı soğuklardan dolayı okullar tatil olmuş diye duydum dün..Kendine çok dikkat et canım..Bol bol C vitamini almaya gayret et..

çok şükür ebru aradığımı buldum .gelecek hafta cuma günü de bizim altı ayımız doluyor teyzesisırnaşık şey
inşallah sen de salı günü güzel haberlerle gelirsin.ben 6.ayı sanırım 8 kiloyla
tamamlıyacam iş yerinde sürekli hareket halindeyim ama yeterli değil sanırım
yürüyüş pek yapamadım inşallah bundan sonra başlarım bende.a.s

Tülaycım evde otura otura şiştim..Çalışsaydım belki bu kadar olmazdım ama artık bu saatten sonra yapabileceğim tek şey yürüyüp en azından bundan sonra alacağım kilolara dikkat etmek..Zaten son üç ayda ilk altı aydaki kadar kilo alınıyor..E haliyle ben mümkün olduğu kadar bebişin gelişimine zarar vermeden kilomu kontrol etmeye çalışcam..Bu arada doğum sonrası kilo vermeyle ilgili forumda bazı şeyler okudum..Herkesin bünyesi farklı olduğundan bazıları hemen vermiş bazıları hiç verememiş bazıları diyet yapıp vermiş bazıları diyet yapmayıp emzirince vermiş..Ama sanırım benim doğumdan sonrada egzersize devam etmem gerekecek çünkü kilo tüm vücuduma yayıldı ve sanırım bunlar ödem falanda değil öyle doğumla geçecek gibi görünmüyor..Bakalım hayırlısı inşallah bebişlerimizi emziririzde kolay veririz kiloları..:çok üzgünüm: Bu arada kuyruk sokumu ağrılarımın sebebide kilo sanırım ..

nazecim inş hayırlı haberlerle gelirsin allah bebişlerimiizi korusun[/QUO

Teşekkür cnm, net bir haberle gelemedim sonraya kaldı..Ama zaten şuan için yapacak birşey de yok..Sanada geçmiş olsun bu arada..

canım çok sağol sende artık kafaya takma farklı dr lara gitmenin handikabını yaşamışsın bence ,,,artık bi drda ama iyi bi drda karar kılın bence kızlar bide doğum derdine düşcez daha o yüzden bu aylarda netleştir canım inş sende son gitceğin drdan memnun kalır ona devam edersinŞeniz

kızlar merhaba uzun zamandır bende giremiyorum yıl sonu karne telaşı falan okullarımız tatil olduğu için 3 gün biraz rahatım.bizimde bugün kontrolümüz vardı maşallah kzıım pek büyümüş dr amcasına bile tepik attı ayyy güzel kızım benim

ay betül sorma ya bu internetten not işi bayağı sürdü yaaa yap yap bitmerdi çok şükür son işimide az önce bitirdim rahatım
buarda canım dikkat et ya napıyonuz orda -34 derecede çok zor allah yardımcın olsun dışarı çıktığında dikkat et aman düşmeyesin a.s.

bebecimm buzun üstünde nasıl yürüyorsun ben korkuyorum buz olunca,hamile olmasam hiç önemli değil ama hamile olunca durumlar değişio.dikkat et yavaş yavaş yürü :)) ben öle yapıom.midem çok yanıyor benim kızlar ilaç almıyorum sadece maden suyu iyi yarıyo bana ama sık sıka olması canımı sıkıo

glitteryourway9a2e2233if5.gif

selam arkadaşlar ben 22+2 hamileyim. Sizi takip ediyorum ama yazmak şimdi nasip oldu. Bana Mayıs 20 demişti doktor ama erken doğum riski var bakalım hayırlısı olsun. Bu arada ben acayip kilo aldım. Riskli bir hamilelik olduğu için çok hareketli değildim şiştikçe şiştim yani:)

selam arkadaşlar ben 22+2 hamileyim. Sizi takip ediyorum ama yazmak şimdi nasip oldu. Bana Mayıs 20 demişti doktor ama erken doğum riski var bakalım hayırlısı olsun. Bu arada ben acayip kilo aldım. Riskli bir hamilelik olduğu için çok hareketli değildim şiştikçe şiştim yani:)
slm seydanur hoşgeldin aramıza allah hayırlı doğumlar nasip eder inşallah

hoşgeldin seydaa nedne erken doğum riski neyden kaynaklanıyordu?kiloyu verirsin canını sıkma bebeğimizi sağlıkla kucağımza alalımŞeniz

X