Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Mayıs Anneleri sizlerle bir bilgiyi paylaşmak istedim...
Tv.de prof. açıkladı pakette aldığımız sütler ve meyve sularından kesinlikle hamileler ve bebekler içmeyecekmiş kastorejen etkisi varmış...
Cam şişede günlük süt tüketecekmişiz...Bende araştırdım SEK sütün var günlük süt diye hem pakette hemde cam şişede bende SEK sütü aradım müşteri temsilcisinden bilgi aldım bakkallarda ve marketlerde günlük değiştiriliyormuş 4 günlük süresi varmış...çevremdeki bakkallarda araştırdım yoktu SEK yetkilisi en yakın bakkalada bıraktıracak...aman dikkat edelim kızlar sağlık bu...sağlıcakla kalın a.s.
gözünaydın ebrucum sonuçlara sevindim.bebişi gördünmü kaç gram olmuş
annesi?????????
günaydın kızlar gözün aydın ebru sanada oğluşunu ayrıntılı ayrıntılı görmen nasip olmuş :) doğum öncesi zayıf olduğun için aldığın kilolar fazla gelmemiştir ama ben önceki doğumun kilolarını bile atamadan hemile kaldım:1shok: ayın 7 sinde gidicem o zaman kilo konusunda dananın kuyruğu kopacak:roflol:
Günaydın Mayıs Anneleri...
yine kilolardan başlamışsınız ne kadar dikkat etsekde alıyoruz kiloları bebeğin gelişimi için derken kaçırıyoruz ipin ucuna galiba aman ne yapalım bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda nasılsa baharda doğum yapıcaz yaz ayında zayıflaması daha kolay su, karpuz hem bol süt yaparmış hemde zayıflamamıza yardımcı olur(ben kendimi böyle zayıflarım diye kandırıyorum kızlar)...ebrucum senin ve bebeğinin iyi olmasına sevindim...sağlıcakla kalın sevgiler a.s.