Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • Erkek

• İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    0
Bende sizin yerinizde olsam söylemem benimde bir kimyasalım var ama o zaman ailelere söylememiştik iyiki söylemedik yoksa bu sefer ailelerde çok üzülürdu
Şimdilik eşim ve minik kesemle aramızdaki ilk sırrımız oluştu:) ama cidden daha 6 hafta nasıl beklerim söylemeden çok zor:) gerçi 3. Ayın bitişinde sonra bayram geliyor. Belki herkese bayramda açıklarım. O da böyle güzel olur bayram havası diye düşündüm

Evet o yüzden bi tık geç söylenmesi daha iyi. Ama benim 2 gebeliğimde de aşırı bulantım oluyordu hep yatıyordum o yüzden söylemesemde anlarlardı 🤭 inşallah bunda olmazz

Evet son cümle işte. Olsun yine olur, üzülme bi tanr oldıysa demekki olacak böyle boş laflar. İnşallah sağlıkla ilerlerde hayırla alırsın kucağına 😇
Çoook teşekkür ederim🙏🙏umarım kimse böyle olumsuzlukları yaşamaz burada hepimiz birbirimize güzel haberleri veririz🍀🍀

Ay bende hiç bilmiyordum hep burdan öğrendim bu tür şeyleri 😂
Ben bunları yaşadıktan sonra ohooo bi duydum ki, biri geliyo aaaaa bende de olmuştu, öteki geliyo aaaa ablamda olmuştu falancada olmuştu…. Meğer bi çok kişi yaşıyomuş ama söylemiyolarmış. Arkadaş söylesenize bilelim biz de🤣

Evet o yüzden bi tık geç söylenmesi daha iyi. Ama benim 2 gebeliğimde de aşırı bulantım oluyordu hep yatıyordum o yüzden söylemesemde anlarlardı 🤭 inşallah bunda olmazz

Evet son cümle işte. Olsun yine olur, üzülme bi tanr oldıysa demekki olacak böyle boş laflar. İnşallah sağlıkla ilerlerde hayırla alırsın kucağına 😇
Ailelere yakinsaniz anlarlar bir şekilde biz çok uzağız her iki tarafa da😂

Şimdilik eşim ve minik kesemle aramızdaki ilk sırrımız oluştu:) ama cidden daha 6 hafta nasıl beklerim söylemeden çok zor:) gerçi 3. Ayın bitişinde sonra bayram geliyor. Belki herkese bayramda açıklarım. O da böyle güzel olur bayram havası diye düşündüm
Bence bayramda söyleyin daha güzel olur bizde bayramda söylemeyi düşünüyoruz🥰🌸

Ben bunları yaşadıktan sonra ohooo bi duydum ki, biri geliyo aaaaa bende de olmuştu, öteki geliyo aaaa ablamda olmuştu falancada olmuştu…. Meğer bi çok kişi yaşıyomuş ama söylemiyolarmış. Arkadaş söylesenize bilelim biz de🤣
Aynen kimse söyleyemiyor bu tür şeyleri bir ortamda anlatsalar bilirdik 😂

evet morarsa Bile yakın yerlere yapıyorum diğer yerler acıyor birde göbeğin üç parmak alt sağ ya da alt sola yapıyorum siz nereye yapıyorsunuz
Ben de genelde öyle göbeğimin çapı büyük az başka yerlere kaydığım da oluyo.😅 kol bacak işini sevmedim çok bi tuhaf oluyorum oralara.

Her hamilelik farklıdır zaten doktor bi sorun görürse uyarır. 2hamilelik gecirdim ilk aylardan son aylara kadar devamm 🤭 Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Daha doğumu kolaylaştırdığını duymuştum(ne kadar doğru bilmiyorum) Ben ilk dogumumu çok kolay yapacaktım ebe öyle demişti 6cm açılmam vardı sancımda öyle bağırtacak kadar degildi ama aniden sezaryana alındım bebeme kordon dolandığı ve kakasını içime yaptığı için. Sorun yaşamamak icin cok daha dikkatli olunabilir elbet ama bi zararını görmedim hiç🤷🏼‍♀️
yok canım cinsellik değil de içeri boşalma yasak diye biliyorum hamilelik süresince

Back