Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabaaa güzel mayıs anneleri tam 22 günlük upuuuzuuuuun bir tatil yaptık ç.kale istanbul kastamonu balıkesir bissürrü şehir gezdim.ve bugün döndük.bakalım bu hafta içinde kontrole gideceğim.ve kesin öğrenicez sıpamın cinsiyetini.bu arada pek hareketlenmeye başladı benimkisi artık.hepinizinizin bayramlarını kutlarım öpüldünüüüz
BERÇEM, oğlun olucakmış; Tebrikler..a.s.
Sağlık ve mutlulukla kucağına alman dileğiyle..:hooray:
hayırlı olsun cicilerin kardelencim güle güle giy güle güle göbişi bebişini büyüt.hamile pantalonun 2 haftadır giyiyiyorum çok rahat ettim ama karnın daha büyük duruo o giyisilerde :) benimde randevum 7 ocakta daha çok varrrrrr
Hamile kıyafetleri ne rahatmış bende senin gibi hamile pantolonu aldım eşofman gibi rahat o kıyafetleride giyince iyice hamile havasına giriyor insan...eşim diyor hamile kıyafeti giyeli yürüyüşünü bile değiştirdin diyor... :asigim:göbüşlerde büyü zati, ama benim çok hoşuma gidiyor koca göbek :) her hafta bebişimi görmek istiyorum ultrasonda benimde ocağın 8 de randevum sabırsızlıkla bekliyorum oğluşumu görmek içina.s. sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin yaradan hepimize bebişlerimizi...sevgiler
kızlar izleyin ve mutlaka dinleyin çok duygulanacaksınız
Arkadaşlar merhaba,
Eşimin ülser zannettiği rahatsızlık meğer apandisitmiş ve eşimin arefe günü apandisiti patlamış senağlama Bayramın ilk günü öğleden sonra çok ağrısı olduğu için apar topar önce bir tıp merkezine gittik..Orada teşhis kondu ve acil ameliyat gerekiyor dendi..Oradan başka bir hastaneye gittik eşim gece 10.30 da ameliyata girdi..:çok üzgünüm: Bütün bayram boyunca onun refakatçisi olarak kaldım..Çok şükür ki şimdi biraz daha iyi ama çok zor bir 5.5 gün geçirdik..Bugün akşam kayınvalidem refakatçi olarak kalıyor, bende onlarda dinlencem biraz. Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın.
Bu arada bebeğin hareketlerini artık çok rahat hissedebiliyorum..Eşim rahatsızlandığından beri sürekli hareketli ama stress olduğum zamanlarda karnım resmen sertleşiyor..Sanırım yaşadıklarımı hissediyor bebiş ve tabi hastanede olduğum dönemde düzenli beslenemediğim için hemoroid oldum :çok üzgünüm:
Neyse bugün artık biraz dinlenmek istiyorum ama aklım hala eşimde .. Bize dua edin lütfen..:çok üzgünüm:
evet ya saldık göbeği gidiyozsırnaşık şey AMİNNNN canım sağlıkla İNŞALLAH hepimiz bebeklerimize kavuşalım acaba mayıs annelerinden kim önce doğum yapacak?kimin tarihi mayıs başı gibiCADIARZU
evet ya saldık göbeği gidiyozsırnaşık şey AMİNNNN canım sağlıkla İNŞALLAH hepimiz bebeklerimize kavuşalım acaba mayıs annelerinden kim önce doğum yapacak?kimin tarihi mayıs başı gibiCADIARZU