2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hepinize günaydın.geçmiş bayramınız kutlu olsuna.s.
ebrucum geçmiş olsun canım ALLAH acil şifalar versin
benim bir ayı geçti bebişin hareketlerini hissedeli,insana güven veriyor

merhabaaa güzel mayıs anneleri tam 22 günlük upuuuzuuuuun bir tatil yaptık ç.kale istanbul kastamonu balıkesir bissürrü şehir gezdim.ve bugün döndük.bakalım bu hafta içinde kontrole gideceğim.ve kesin öğrenicez sıpamın cinsiyetini.bu arada pek hareketlenmeye başladı benimkisi artık.hepinizinizin bayramlarını kutlarım öpüldünüüüz

Bebebe, hoşgelmişsin canım..a.s.
22 günlük tatil sana da bebişe de epey iyi bi doping olmuştur mutlaka.. Bi de bu hafta gösterirse keyfine kimse değmesin artık..:sm_cool:

Öncelikle geçmiş bayramınız kutlu olsun, nice bayramlara inşallah..
Avebru mesajını az önce okudum..Geçmişler olsun allah daha zor günlerden korusun...Eşine acil şifalar allah beterinden saklasın..Hamile olarak öyle bir durum yaşamak tahmin ediyorum ki çok zordur...Kolaylıklar dilerim..

günaydııınnnn kızlar hepsiciğinize.......a.s.
dün dra gittim ve 3lü testimizin güzel sonuçlarını aldık hayırlısıyla....
şuan herşey normal dedi dr eşimle havalara uçtuk.....:sm_cool::sm_cool:
kızılay sokaklarına attık kendimizi.....:teytey::teytey:
dün kendime ilk defa hamile pantolonu aldım.....
aslında daha 2 pantolonum oluyo ama bebişi rahat ettirmek lazım ama gerçektende çok rahat....
ve bir tanede uzun belden robalı kırmızı bi kazak aldım kendime kırmızı bant ve kırmızı küpeyle tamamladım olayı.....sırnaşık şey:dance:
şimdi tam bir hamiş gibi duruyorum artık....
bu arada hamile pantolonunu aldığım yerde bir sürü hamiş pantolonu var ama sahibi gerçekten çok ilgili....zaten adıda hamile clubşutarafagitti
bedenine göre değilde göbeğinin ve bacaklarının şekline göre veriyo pantolonu.....bir sürü yer gezdim kızılayda ama hiç bölesine rastlamadık adam işn ehli belli kendileri dikiyorlarmış zaten....her çeşit var.....şakkıdı

hayırlı olsun cicilerin kardelencim güle güle giy güle güle göbişi bebişini büyüt.hamile pantalonun 2 haftadır giyiyiyorum çok rahat ettim ama karnın daha büyük duruo o giyisilerde :) benimde randevum 7 ocakta daha çok varrrrrr

hayırlı olsun cicilerin kardelencim güle güle giy güle güle göbişi bebişini büyüt.hamile pantalonun 2 haftadır giyiyiyorum çok rahat ettim ama karnın daha büyük duruo o giyisilerde :) benimde randevum 7 ocakta daha çok varrrrrr

Hamile kıyafetleri ne rahatmış bende senin gibi hamile pantolonu aldım eşofman gibi rahat o kıyafetleride giyince iyice hamile havasına giriyor insan...eşim diyor hamile kıyafeti giyeli yürüyüşünü bile değiştirdin diyor... :asigim:göbüşlerde büyü zati, ama benim çok hoşuma gidiyor koca göbek :) her hafta bebişimi görmek istiyorum ultrasonda benimde ocağın 8 de randevum sabırsızlıkla bekliyorum oğluşumu görmek içina.s. sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin yaradan hepimize bebişlerimizi...sevgiler

Hamile kıyafetleri ne rahatmış bende senin gibi hamile pantolonu aldım eşofman gibi rahat o kıyafetleride giyince iyice hamile havasına giriyor insan...eşim diyor hamile kıyafeti giyeli yürüyüşünü bile değiştirdin diyor... :asigim:göbüşlerde büyü zati, ama benim çok hoşuma gidiyor koca göbek :) her hafta bebişimi görmek istiyorum ultrasonda benimde ocağın 8 de randevum sabırsızlıkla bekliyorum oğluşumu görmek içina.s. sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin yaradan hepimize bebişlerimizi...sevgiler

evet ya saldık göbeği gidiyozsırnaşık şey AMİNNNN canım sağlıkla İNŞALLAH hepimiz bebeklerimize kavuşalım acaba mayıs annelerinden kim önce doğum yapacak?kimin tarihi mayıs başı gibiCADIARZU

selam kızlar
bayagıdır yoktum internete giremiyordum hepinize kucak dolusu sevgiler........gecen hafta dr. gittik bebegimi gordum dr bize ultrason goruntuleri cd ye kaydedip verdi bayramda herkese gosterdik yani bizimki gormemişin bir olacak mış cd sini herkese gosteririrmiş oldu:))

Arkadaşlar merhaba,

Eşimin ülser zannettiği rahatsızlık meğer apandisitmiş ve eşimin arefe günü apandisiti patlamış senağlama Bayramın ilk günü öğleden sonra çok ağrısı olduğu için apar topar önce bir tıp merkezine gittik..Orada teşhis kondu ve acil ameliyat gerekiyor dendi..Oradan başka bir hastaneye gittik eşim gece 10.30 da ameliyata girdi..:çok üzgünüm: Bütün bayram boyunca onun refakatçisi olarak kaldım..Çok şükür ki şimdi biraz daha iyi ama çok zor bir 5.5 gün geçirdik..Bugün akşam kayınvalidem refakatçi olarak kalıyor, bende onlarda dinlencem biraz. Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın.

Bu arada bebeğin hareketlerini artık çok rahat hissedebiliyorum..Eşim rahatsızlandığından beri sürekli hareketli ama stress olduğum zamanlarda karnım resmen sertleşiyor..Sanırım yaşadıklarımı hissediyor bebiş ve tabi hastanede olduğum dönemde düzenli beslenemediğim için hemoroid oldum :çok üzgünüm:
Neyse bugün artık biraz dinlenmek istiyorum ama aklım hala eşimde .. Bize dua edin lütfen..:çok üzgünüm:

Sevgili Ebru çok geçmiş olsun. Patlamış olduğu için iyileşme biraz daha uzun sürüyor, zor geçen bir kaç gün sonra eşin hızla iyileşecektir, geçen sene önce kayınvalidem, sonra ben ameliyat olduk sırayla. Allah beterinden saklasın, telafisi olan hastalıklar bunlar. Sen de kendine ve bebeğine dikkat et bu arada, kendini çok fazla yormamaya çalış canım.

evet ya saldık göbeği gidiyozsırnaşık şey AMİNNNN canım sağlıkla İNŞALLAH hepimiz bebeklerimize kavuşalım acaba mayıs annelerinden kim önce doğum yapacak?kimin tarihi mayıs başı gibiCADIARZU

Eğer sezeryan olursa benimki mayıs başı olacakmış, normal olursa 10 Mayıs gibi dedi doktorum.

haftalar gidiyor..göbekler gittikçe büyüyor..ama kilolarda artıyor..:çok üzgünüm: hertartıya cıktığımda geriliyorum ben vallahi..kilo takıntım hat sahfada....:1no2: şimdiden 7 kilo almışım..sizin nasıl?
yaseeminciğim şuan için mayıs hamişlerinde önden ben gidiyorum sanırım.. mayısın biri veya ikisi ...inşallah.:nazar: ..tabi erken olursa nisanın son haftası bile olabilir..

kıslar buara çok giremiyorum zaten pazartesi yokum evde balık günümüz babaannemiz bizw balık yapıyo:)))) bugünde bşiaz gezdim,
ebrucum çooook geçmiş olsun bunada şükür allah sizi ayırmasın
burcu haftalarımız aynı du bakalım kim önce doğuracak???
ayperin bende 6 aldım,son 1 ayda 3 kilo ve son haftada 1 kilo almışm tatildi bayramdı herhalde çok mu yuedim acaba:??????
buarada yarın kontrolümüz var gelince yazarım
hepinizi öpüyorum

X