- 23 Ocak 2007
- 1.461
- 7
- 46
Eğer sezeryan olursa benimki mayıs başı olacakmış, normal olursa 10 Mayıs gibi dedi doktorum.
sezeryanı kendinmi istiyosun bucuye yoksa sezeryanmı olman gerekiyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer sezeryan olursa benimki mayıs başı olacakmış, normal olursa 10 Mayıs gibi dedi doktorum.
haftalar gidiyor..göbekler gittikçe büyüyor..ama kilolarda artıyor..:çok üzgünüm: hertartıya cıktığımda geriliyorum ben vallahi..kilo takıntım hat sahfada....:1no2: şimdiden 7 kilo almışım..sizin nasıl?
yaseeminciğim şuan için mayıs hamişlerinde önden ben gidiyorum sanırım.. mayısın biri veya ikisi ...inşallah. ..tabi erken olursa nisanın son haftası bile olabilir..
kıslar buara çok giremiyorum zaten pazartesi yokum evde balık günümüz babaannemiz bizw balık yapıyo:)))) bugünde bşiaz gezdim,
ebrucum çooook geçmiş olsun bunada şükür allah sizi ayırmasın
burcu haftalarımız aynı du bakalım kim önce doğuracak???
ayperin bende 6 aldım,son 1 ayda 3 kilo ve son haftada 1 kilo almışm tatildi bayramdı herhalde çok mu yuedim acaba:??????
buarada yarın kontrolümüz var gelince yazarım
hepinizi öpüyorum
:teytey:Üçlü test sonuçları güzel çıktı..Tabi ondan daha güzel bir haber daha vardı kiiii....... Bebeğimin cinsiyetini öğrendimmmm....:hooray:Takvimimi doğru seçmişim...:dance:
Ben bir prenses doğuracakmışımmm...:teytey:Bir prens üstüne bir prenses olurdu dimi..Harika yaa bir oğlum bir kızım hep idealimdi...Allah herkese gönlündekini nasip etsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...:teytey
:teytey:Naze' cim inan senin adına çok sevindim. Benim de ilkim "erkek" ti ve kızım olmasını çok ama çok istemiştim. :sm_cool:O sebepten şu anki mutluluğunu anlıyabiliyorum.. Prensesini hayırlısıyla kucaklarsın inşallah canım, GÖZÜNAYYDIIINNNN...a.s.
:teytey:Üçlü test sonuçları güzel çıktı..Tabi ondan daha güzel bir haber daha vardı kiiii....... Bebeğimin cinsiyetini öğrendimmmm....:hooray:Takvimimi doğru seçmişim...:dance:
Ben bir prenses doğuracakmışımmm...:teytey:Bir prens üstüne bir prenses olurdu dimi..Harika yaa bir oğlum bir kızım hep idealimdi...Allah herkese gönlündekini nasip etsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...:teytey
mayıs annelerim naılsınız ben artık %100 kız annesiyim 275 grlık kocaman bi kızım var ve atık tekmeliyoooo.gece uyandırdı sıpa beniii.
bade nazım güzel kızım zaman çabuk geçsin yaaaaa