- 6 Eylül 2007
- 369
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınnnnnn Şeniz ben geldimmmm 3 lü testimiz gayet iyi çıkmış:dance:bi daha ki randevum ayrıntılı ultrason 7 ocakta bu arada ben hala hissetmiyorum bebeğimi yahuuu uslu bi bbek olcakk galibaCADIARZU oğlum çok hareketliydi şimdide öylekafamçokkarıştı hepiniizn ilgisine teşekür ederim kızlarr:1hug:
yaseminciğim testinin sonucunun iyi cıkmasına sevindim canım :) gözün aydın
buarada biraz uzak kaldım ,geçmişe yönelik test sonucunun iyi olduğunu öğrenen tüm hamişlerin de gözü aydın :)
kızlar,zaman ilerledikçe buna bağlı değişiklikler bende kendini göstermeye başladı,inanılmaz bir bel ağrım var,yürüdüğümde hissetttirmiyor,oturduğumda ve yattığımda cok ağrıyor,gece uyuyamıyorum...o bir kenara ,dün akşam birden mide üstündede inanılmaz bir ağrı oldu ,farklı bir ağrı araştırdım rahim büyüdüğünden diyafram kasını sıkıştırıyormuş ve normalmiş..senağlama nefesi cok sık almaya başladım..oksijen yetmiyor..
artık haftalar gidiyor:) bende gidiyorum sanırım :çok üzgünüm:
kızlar buarada bebeğimin cinsiyetini öğrendim erkek olacakmış
MURGİZZZZZZZZ canım Zeki Bey bana 3 lü teste gerek yok dedi sen yapmışmıydın bide 16+3 te gitmişsin sanırım sende. bebek kaç gr.dı? bende 16+3 te gittim.