ya edacım zekai tahire ben bir kere gittim
o da geçen sene ben de ters birşeyle karşılaşmadım sabah gitmiştim biraz sıra
bekledim ama nebileyim dr çok iyiydi.ama malesef herkes aynı değil işte anlayışlı
dr azınlıkta canım.ooooffffff kafam çok karışık özel hastanede doğuma
karşıydım daha bir hafta öncesine kadar ama şimdi ne yapacağımı bilmiyorum
eşim özel hastanede olsun diyor bende düşünmüyor değilim hani böyle şeyleri
duydukça.bu arada gözün aydın seninde oğlun olacakmış benimkide erkek
hayatımda elime örgü almış değilim ilk defa oğlum için örgüye başladım yelek
örüyorum şimdi sen bişeyler yapıyormusun
ebru çok haklısın birilerinin bunlara haddini bildirmesi lazım
anlatsak da anlamaz muamelesi yapıyorlar belliki.sen lokman hekime devam
etmiyormusun?çok memmundun ordan hatta ben de oraya gitmeye karar vermiştim
nazecim ne yazıkki öyle dr var üzüldüm durumuna ben de olsam aynısını yapardım aferim sana :) ne yapmay karar verdin nereye devam edeceksin?akşam vardiyasını bi denesen?özel yerler ama bir serfinde vermessen öbür sefer başka bi şey için para veriyorsun devlette öyle değil.canım hayırlısı olsun bebeğin sağlıklı olsunda
canım bize iyileri denk gelmiş demekki..sonuçta büyük doğumdada özel dr ayarla parasını ver bak ne güzel doğurtturur seni :roflol: ben öyle yapıcam...parasız hiçbir dr adam gibi çalışmazki özel olsun devlet olsun fakülte hastanesi olsun..ben gazi hastanesine gittim ilk orda sordum her muayenede 112 ytl para doğumada istediğin dr 800 ytl ye giriyor..acaba o dr günde kaçtane doğum yaptırıyor..Allah korusun hadi bir sorun çıktı bende ya da bebeğimde hemen müdahale edebilecek aletleri varmı acaba..işte bunun için doğum hastanesini tercih ediyorum..kendi rahatımdan çok risksiz bir doğum yapmak için..doğudaki kadınlar o şartlarda 10 tane doğurduktan sonra Allahın izniyle hiç bişicikler olmaz bizede yerimseniben a.s.
Aslında aylık kontroller için evimin hemen yanında bir tıp merkezi var oraya gidiyordum dr çok ilgili seninde söylediğin gibi sen sormadan anlatıyor herşeyi benim doğum hastanesine gitmemin sebebi üçlü testi vermek içindi.. Gittiğim tıp merkezi üçlü teste çok fark alıyor diye bildiğim için orda yaptırmamıştım. Birde doğum öncesi doğum hastanesine bir girişim olsun istedim belki orda doğumumu yaparım diye düşünüyordum..Evet şimdi açıkta kaldım :)))) Kızlar doğum yapacak yer arıyorum imdaaaat :))))))))
Edacım öyle bile olsa ben hep özelden yanayım çünkü bir aksilik olsa bile özeldede hemen devlet hastanesine sevk ediyorlar..Ama aksilik olmadığını varsayarsak devlet hastanesindeki doğum yapıp sıkıntı çekeceğime, her iş için hemşire yada doktorların bana çemkirmesine katlanacağıma özele gider doğururum daha iyi..Sonuçta oradaki de uzman doktor buradakide..Ama muamele çok farklı .. Zaten daha öncede yazdım doğumda eğer bir aksilik yoksa ve herşey normalse zaten Allah tarafından doğuruyorsun doktor yada hemşire sadece yardım ediyor..Üstelik şimdi devlet hastanelerinde doktorlar ameliyat parası alabilmek için normal doğum yapacak kadını bile sezeryana alıyorlar..Geleni gideni bıçak altına yatırmak moda olmuş..
Aslında aylık kontroller için evimin hemen yanında bir tıp merkezi var oraya gidiyordum dr çok ilgili seninde söylediğin gibi sen sormadan anlatıyor herşeyi benim doğum hastanesine gitmemin sebebi üçlü testi vermek içindi.. Gittiğim tıp merkezi üçlü teste çok fark alıyor diye bildiğim için orda yaptırmamıştım. Birde doğum öncesi doğum hastanesine bir girişim olsun istedim belki orda doğumumu yaparım diye düşünüyordum..Evet şimdi açıkta kaldım :)))) Kızlar doğum yapacak yer arıyorum imdaaaat :))))))))
kızlar demet tıp merkezini de önerenler var sizin bir fikriniz varmı??CADIARZU
EVET BENDE SİTEYİ BULAMADIMTülaycım Demet Tıp Merkezini hiç duymadım..İnternet sitesi de yok ..
EVET BENDE SİTEYİ BULAMADIM
AMA BİR DR ARKADAŞIM VAR ORDA UZMANLIK YAPIYORDU ŞİMDİ AYRILMIŞ ONU ARAYIP SORACAM TAVSİYE EDERSE ORAYA DA GİDEBİLİRİM
SAĞOL CANIM ONU ARAŞTIRMIŞTIM ZATEN AMA HATIRLATTIĞIN İYİ OLDUa.s.Bu da Lokman Hekim'in sitesi..Belki işine yarar ..yerimseniben
:sm_confused:Naze, yaşadıklarını okuyunca sıkıntı bastı canım!! Daha önce benzer bi moral bozucu olay da Avebru' nun başına gelmişti.. Kötü KazenBu ne böyle yaaaa.. Hem hamileliğin arttırdığı hormonlar yüzünden hassaslığın tavana vursun, bi de böyle abuk insanların kaprisleri gelsin seni bulsun!!!!
Uğraşmayın canım yaaa.. Koskoca Ankara' da bu işi layığıyla yapan birileri mutlaka da vardır. Çevrenizde, "şuna gidiyorum, çok memnunum" diye tavsiye alabileceğiniz birileri yok mu?
Ben bebeğim hakkında bilgi edinmeye çalışıcam da "doktorum" diye karşımdaki de kalkıp ileri geri laf sarfedicek..:tomato: Aaaaa vallahi dayanamam heryer doktor olur!!!!!!!!!!1klava:
Başka zamanlar için demem ama hamilelik apayrı bi dönem; bizi iyi anlıyan, istediğimizde ulaşabileceğimiz, güvenebileceğimiz doktorlarımız olmalı.. İnşallah bu olay da son olur..a.s Ankara' da oturan arkadaşlara sayfamızdaki yazışmalarımız da iyi bi fikir vermiş olur......şutarafagitti