2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

teytey:Çok şükür kızlar üçlü testin sonucunu alabildim. Herşey oldukça iyi görünüyor. :emir_bebek:Bi de doktorum cimcimeme ultrasondan şöyle bi gözattı..:nazar: Öyle tatlı bi emekleme pozisyonunda yakalandı ki; ayyyy yerrriiim onu bennn...
:dance:Şimdiden sonra sonuç bekleyen tüm arkadaşların bu mutlu haberle aramızda olmasını diliyorum.. Önce bebişlerinize ve tabii ki de kendinize iyibakın e mi?[/COLOR]

Kayracım bebişinin sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim canım..İnşallah bende yarın güzel haberler alırım :nazar:

yok canım Devlet değil özel dr a gidiyorum,adam biraz sert bi mizaca sahip ama iyi bi dr...Önce saglık tabiki buna katılıyorum,aslında tek önemli olan şeyde bu! şimdilik mercimeğim diye seviyorum bebeğimi:)

üçlü test sonuçlarınıza çok sevindim hepinizin...umarım hep böyle güzel haberler alırız...

saol canım,tabiki önce saglık ve her ne olursa olsun onu çok sevicem kim sevmezki bebeğini,parçasını...sıkıntılar çekıyoruz hep onların saglıgı için...ama inaılmaz heyecanlıyım ben yınede ve merakla beklıyorum...

Bende bugün üçlü test yaptırmak için gidicem.. Daha önce özelde tam kan tahlilleri için 75YTL fark verdim..hastanede fark almıyorlarmış onun için bugün doğumevine gidicem.. gündüz çok kalabalık oluyor akşamüstü gidiyorum bir saatte işim bitiyor diyen bir arkadaş vardı.. Yanılmıyorsam..Birde birşey sorucam üçlü testi yaptırmaya gidince ultrasona alıyorlarmı acaba.. Kimbilir belki cinsiyetini söylerler diye ümid ediyorum..

avebru aramızda 1 hafta kadar fark var sanırım.. Sonuçların güzel geleceğine inanıyorum.. Darısı başıma inşallah..

Kayracım, hamile olmak bir bebek beklemekten daha güzel olan şey ne olabilir? sırnaşık şey:roflol:Tabiki, testlerinin güzel çıkması ve bebeğinin sağlıklı olması değilmi... Hadi gözün aydın olsun..Allah bütün bebek bekleyen annelere sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah...

SLm olsun size aramıza hoşgeldiniz.. Sağlıklı mutlu hamilelik haftalarında buluşmak üzere.. bebişlere iyi bakın :)))) onlar bizim geleceğimiz..

kayracım çok şükür çok sevindim adına:sm_cool: inşallah bizde güzel haberlerimizi paylaşırız senin gibi...
daha ne pozisyonlarda göreceğiz yaramazları kimbilir:emir_bebek:

Tülayy, sağol canım..a.s.
Dün sonuçları alıp, geldiğimden beri herkesin aynı mutluluğu hayırlısıyla yaşaması için dua ettim hep.. İnşallah hepinizin mutluluğunu bu sayfalardan paylaşıcaz..:emir_bebek:

Kayracım, hamile olmak bir bebek beklemekten daha güzel olan şey ne olabilir? sırnaşık şey:roflol:Tabiki, testlerinin güzel çıkması ve bebeğinin sağlıklı olması değilmi... Hadi gözün aydın olsun..Allah bütün bebek bekleyen annelere sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah...

Çok teşekkürler Naze..a.s.
Evet canım iyi dileklerine ben de aynen katılıyorum.. Allah herkese sağlıklı, hayırlı, kalbi ve kendi de güzel olan evlatlar nasip etsin inşallah..

gözün aydın kayra alincim testiniz iyi çıkmış.bende şifa hastanesinde yapıcam doğumumu orasıda yılların hastanesi ablamda orda çalışıyor hastane hakkında olumsuz birşeyler olsa mutlaka haberi olurdu.

Teşekkürler canım..a.s.
Burda doğum yapıcak olmana sevindim Yaseemin.. Belki aynı tarihlerde, aynı şehirde bebişlerimizi kucağımıza almış olucaz..:emir_bebek:
a.sAblan Şifa hast. çalışıyor demek, kurucuları eski komşumuz, Hasibe hn. ise kızkardeşimin çocukluk doktoru olur..
Şifa hast. kadın-doğum bölümüne dair hiçbi fikrim yok Yaseemin' cim.. Tabi ablan çalışıyorsa o seni doğru yönlendiricektir. Vatan hast. benim çok memnun kaldığım bi kuruluş;şutarafagitti o yüzden başka bi yer düşünmeye gerek duymuyorum herhalde..

üçlü test sonuçlarınıza çok sevindim hepinizin...umarım hep böyle güzel haberler alırız...[/QUOTE]

Müge, inşallah iyi haberlerle bu sayfalardaki mutlu yazışmalarımız daha da renklenir canım..a.s.

nazecim bencede tahlilleri devlet hastanesinde yaptırabilirsin
niye ekstra para ödeyesinki..
valla devlet hastaneleri 20. haftadan söylemezler diyodum bende ama dün pat diye söyleyiverdi....
ve o kadar donuk bi ifadeyle ki şok oldum anlayamadım bile...
yani demek istediğim söyleyebilirler tatlım

nazecim bencede tahlilleri devlet hastanesinde yaptırabilirsin
niye ekstra para ödeyesinki..
valla devlet hastaneleri 20. haftadan söylemezler diyodum bende ama dün pat diye söyleyiverdi....
ve o kadar donuk bi ifadeyle ki şok oldum anlayamadım bile...
yani demek istediğim söyleyebilirler tatlım

Valla bende öyle düşündüm fark verilmiyorsa niye vereyim diye.. Hadi inşallah bakalım Allah söyletti belkide... :) Kimbilir belki banada pat diye söyleyen bir doktor denk gelir :)

inşallah ama ben çok hazırlıksızdım....
yani eşimle beraber öğrenmek istiyodum...
ama ben kontrollerim için gataya gittiğim için oarada eşleri almıyorlar..
eşim kapıdaydı.. ve ben aslında diyecektim dr bey eğerki cinsiyeti belliyse söylemeyin diye ama nasılsa söylemzler daha diye hiç birşey demedim...
ne bileyim ben..
ama insan biraz heyecan filan yaptırır
aynen şöyle dedi işte bu kafası ayakları boynu kalp atışı cinsiyetide erkek hadi geçmiş olsun güle güle sıradaki...
masada nasıl kalktığımı bilemedim valla...
aslında bi tıp merkezinden randevu almıştık orada eşimle beraber öğrenicektik ama olmadı...
oraya gittik ve çok ilgilendiler her şeyini gördük ve cinsiyeti ikinci kez onaylandı oradada...
yani özeldeki kadar ilgi pek yok..
ha bide üçlü test için zaten ultrasona sokuyorlar gerkli ölçümleri alıp öyle kana yolluyorlar zaten...

Bende bugün üçlü test yaptırmak için gidicem.. Daha önce özelde tam kan tahlilleri için 75YTL fark verdim..hastanede fark almıyorlarmış onun için bugün doğumevine gidicem.. gündüz çok kalabalık oluyor akşamüstü gidiyorum bir saatte işim bitiyor diyen bir arkadaş vardı.. Yanılmıyorsam..Birde birşey sorucam üçlü testi yaptırmaya gidince ultrasona alıyorlarmı acaba.. Kimbilir belki cinsiyetini söylerler diye ümid ediyorum..
nazecim lokman hekimemi gitmiştin önceden?devlet hastanelerinde fark falan almıyorlar
boşuna masraf etme başka yerde eda arkadaşımız zekai tahire öğleden sonra
gidiyormuş rahatça bütün işlerini hallediyormuş 3 lü tarama için öğleden sonra
da kan alınıyor.Ayrıca 3 lü taramadan önce ultrasona alıyorlar sonra kan veriyorsun

X