teytey:Çok şükür kızlar üçlü testin sonucunu alabildim. Herşey oldukça iyi görünüyor.Bi de doktorum cimcimeme ultrasondan şöyle bi gözattı.. Öyle tatlı bi emekleme pozisyonunda yakalandı ki; ayyyy yerrriiim onu bennn...
:dance:Şimdiden sonra sonuç bekleyen tüm arkadaşların bu mutlu haberle aramızda olmasını diliyorum.. Önce bebişlerinize ve tabii ki de kendinize iyibakın e mi?[/COLOR]
kayracım çok şükür çok sevindim adına:sm_cool: inşallah bizde güzel haberlerimizi paylaşırız senin gibi...
daha ne pozisyonlarda göreceğiz yaramazları kimbilir
Kayracım, hamile olmak bir bebek beklemekten daha güzel olan şey ne olabilir? sırnaşık şey:roflol:Tabiki, testlerinin güzel çıkması ve bebeğinin sağlıklı olması değilmi... Hadi gözün aydın olsun..Allah bütün bebek bekleyen annelere sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah...
gözün aydın kayra alincim testiniz iyi çıkmış.bende şifa hastanesinde yapıcam doğumumu orasıda yılların hastanesi ablamda orda çalışıyor hastane hakkında olumsuz birşeyler olsa mutlaka haberi olurdu.
Teşekkürler canım..a.s.
Burda doğum yapıcak olmana sevindim Yaseemin.. Belki aynı tarihlerde, aynı şehirde bebişlerimizi kucağımıza almış olucaz..
a.sAblan Şifa hast. çalışıyor demek, kurucuları eski komşumuz, Hasibe hn. ise kızkardeşimin çocukluk doktoru olur..
Şifa hast. kadın-doğum bölümüne dair hiçbi fikrim yok Yaseemin' cim.. Tabi ablan çalışıyorsa o seni doğru yönlendiricektir. Vatan hast. benim çok memnun kaldığım bi kuruluş;şutarafagitti o yüzden başka bi yer düşünmeye gerek duymuyorum herhalde..
çok teşekkürler kızlar hepinize...
kayracım sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim...
Teşekkürler, Kardelen' cim.. a.s.
:teytey:İnşallah bi kaç gün sonra senin mutluluğunu da burdan paylaşırız..
Kayracım bebişinin sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim canım..İnşallah bende yarın güzel haberler alırım
nazecim bencede tahlilleri devlet hastanesinde yaptırabilirsin
niye ekstra para ödeyesinki..
valla devlet hastaneleri 20. haftadan söylemezler diyodum bende ama dün pat diye söyleyiverdi....
ve o kadar donuk bi ifadeyle ki şok oldum anlayamadım bile...
yani demek istediğim söyleyebilirler tatlım
nazecim lokman hekimemi gitmiştin önceden?devlet hastanelerinde fark falan almıyorlarBende bugün üçlü test yaptırmak için gidicem.. Daha önce özelde tam kan tahlilleri için 75YTL fark verdim..hastanede fark almıyorlarmış onun için bugün doğumevine gidicem.. gündüz çok kalabalık oluyor akşamüstü gidiyorum bir saatte işim bitiyor diyen bir arkadaş vardı.. Yanılmıyorsam..Birde birşey sorucam üçlü testi yaptırmaya gidince ultrasona alıyorlarmı acaba.. Kimbilir belki cinsiyetini söylerler diye ümid ediyorum..