2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hepinize selamlar arkadaşlar..
ne kadar çok yazışmışsınız bugün...
ewet kızlarrrrr ve benim ufaklık ERKEKMİŞ......
aman teyzeleri bi görseniz bir taklalar bir el kol hareketleri...
ee babişini gördü ya kendini beğendirecek...
o kadar mutluyumki anlatamam...
doktor bile şaşırdı bu kadar çok hareketli olmasına
ama çok iyi dedi
galiba bizimki afacan olucak.....
3lü testimizi de yaptırdık hayırlısıyla 4 gün sonra alıcaz....
benim istediğim üzerine bugün doktorum bana elevit ve ferplex verdi
demir eksikliği için ferplex tüp şeklinde tek içimlik
diğeride vitamin bildiğiniz gibi....
işte böle kızlar bugün çok mutluyuzzzzz......

Şimdiki mutluluğunun tamama ermesini diliyorum Kardelen' cim.. Bebişini sağlıkla, mutlulukla kucakla inşallah..a.s.
:teytey:Erkek anneleri, galiba "Mayıs" sizin ayınız olucak.. Baksanıza şimdiden gelen haberler bizim azınlıkta olucağımızı gümbür gümbür ilan ediyor..
:nazar:Ne diyelim; Allah hepimize meleklerimizin kokusunu doya doya içimize çekebilmeyi nasip etsin inşallah..:emir_bebek::emir_bebek:

kayra alincim hadi hayırlısı iyi haberlerini bekliyoruz.annemler şifa hastanesinin orda oturuyorlar.vatan hastanesini hatırlayamadım dört d vardı o kapandı vatan ne taraftaydı?

Yaseemin' cim,
Vatan hastanesi bizim buranın ilk özel hastanesi, en sağlam duran ve sağlık personeli bakımından da en iyi olanı canım.şutarafagitti Çarşı içinde yeralıyor. Evet doğru dört d kapandı.:teytey: Annenler de fazla uzağımda değiller. Yaklaşık aynı muhitte oturuyoruz diyebilirim..yerimseniben

s.gif
e.gif
l.gif
a.gif
m.gif
bütün mayis annelerine, bende allah nasip ederse ikinci oglumu mayista kucagima alicam yaklasik19 haftalik hamileyim yaaaaa benim hala canim biseylere as eriyor sizinde öylemi normal mi yoksa benden mi kaynaklaniyor 3.aydan sonra bitmiyormuydu bu olay gece gece türk kahvesi canim:kahve: istedi simdi de bol limonlu marul salatasi....acayipim anlatamam:uhm:

a.sMaviçizme; sayfamıza yaptığın giriş gibi umarım burda kuracağın arkadaşlıklar da renkli olur.. Aramıza HOŞGELDİİNN..a.s.

teytey:Çok şükür kızlar üçlü testin sonucunu alabildim. Herşey oldukça iyi görünüyor. :emir_bebek:Bi de doktorum cimcimeme ultrasondan şöyle bi gözattı..:nazar: Öyle tatlı bi emekleme pozisyonunda yakalandı ki; ayyyy yerrriiim onu bennn...
:dance:Şimdiden sonra sonuç bekleyen tüm arkadaşların bu mutlu haberle aramızda olmasını diliyorum.. Önce bebişlerinize ve tabii ki de kendinize iyibakın e mi?[/COLOR]

teytey:Çok şükür kızlar üçlü testin sonucunu alabildim. Herşey oldukça iyi görünüyor. :emir_bebek:Bi de doktorum cimcimeme ultrasondan şöyle bi gözattı..:nazar: Öyle tatlı bi emekleme pozisyonunda yakalandı ki; ayyyy yerrriiim onu bennn...
:dance:Şimdiden sonra sonuç bekleyen tüm arkadaşların bu mutlu haberle aramızda olmasını diliyorum.. Önce bebişlerinize ve tabii ki de kendinize iyibakın e mi?[/COLOR]

:nazar:canım çok sevindim kayracım ,ohh yerlerinden çok memnunlar bizim minikler oyyy yerim ben onları:nazar:a.s.

ama çok iyi dedi

:nazar::teytey:maaşalah canım tebrikler,inş testinin sonucuda ÇOK İYİ ÇIKCAK CANIM:nazar:

kayracım çok sevindim canım testin temiz çıkmış darısı başıma benim bebiş annesinden gizliyo kendini erkek çoğunlukta dua edin benimki sağlıklı bir kız olsun allah hepimizin yavrusunu sağsağlim versin kucağımıza canım inşallah bayramda çorludayım hepinize selamlar güzel anneler

kayracım çok sevindim canım testin temiz çıkmış darısı başıma benim bebiş annesinden gizliyo kendini erkek çoğunlukta dua edin benimki sağlıklı bir kız olsun allah hepimizin yavrusunu sağsağlim versin kucağımıza canım inşallah bayramda çorludayım hepinize selamlar güzel anneler

a.s.Teşekkürler Yaren' cim..
İ:emir_bebek:nşallah senin de gönlüne göre bir kız bebişin olur. Bayramda burda olmana sevindim.. Biz de 1-2 günlüğüne Kocaeli' ne kaçmayı düşünüyoruz; ama henüz kesin bi şey yok.. Belki bilmeden de olsa karşılaşırız Çorlu' da..şutarafagitti

neden olmasın belkide karşılaştık ben ist oturuyorum yani çorluya yakınım aileme sevgiler arkadaşlar

ama çok iyi dedi
kardelencim gözünaydın
bi erkek annesi daha katıldı demek.inşallah 3 lü tarama sonuçlarımızda iyi çıkar da derin bir oohh çekeriz

kayracım çok şükür çok sevindim adına:sm_cool: inşallah bizde güzel haberlerimizi paylaşırız senin gibi...
daha ne pozisyonlarda göreceğiz yaramazları kimbilir:emir_bebek:

kıssslar merhaba;

ben hala ögrenemedım cinsiyetini :KK43: dr um dediki ne yapacaksın ögrenıpte dedi ya :KK43: çok sinir oldum. ben 3 lü testin sonucunu bugun aldım,herşey çok güzel dedi Dr umuz :) bunada şükür önce saglıklı olsun da...
mügecim önce sağlık...................
canım devlet hastanesinemi gidiyorsun?devlet hastanesinde görseler bile söylemiyorlar:kızgın:3 lü test sonuçların için gözün aydınsırnaşık şey

s.gif
e.gif
l.gif
a.gif
m.gif
bütün mayis annelerine, bende allah nasip ederse ikinci oglumu mayista kucagima alicam yaklasik19 haftalik hamileyim yaaaaa benim hala canim biseylere as eriyor sizinde öylemi normal mi yoksa benden mi kaynaklaniyor 3.aydan sonra bitmiyormuydu bu olay gece gece türk kahvesi canim:kahve: istedi simdi de bol limonlu marul salatasi....acayipim anlatamam:uhm:
merhaba mavicizme daha benim canım şimdiye kadar hiçbir şeye as ermedi:nazar:ilk 3 ay değil bütün
hamileliğin boyunca as erebilirsin diye biliyorum ben.allahtan basit şeyler çekiyormuş canın

gözün aydın kayra alincim testiniz iyi çıkmış.bende şifa hastanesinde yapıcam doğumumu orasıda yılların hastanesi ablamda orda çalışıyor hastane hakkında olumsuz birşeyler olsa mutlaka haberi olurdu.

kadelencim hadi gözün aydın seninde nereye gittin gülhaneyemi magnetemi?

bizim 3lü testimiz pzt belli olcak salı günü burdan yazarım sonucunu İNŞALLAH.
bebeğinin cinsiyetini öğrennemeyenler içinde bende varım çok merak etmiyorum açıkcası bu zamanda sağlıklı bir bebek dünyaya getireyim başka birşey istemem.

çok teşekkürler kızlar hepinize...
kayracım sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim...
yasemincim dün hem gataya hemde magnete gittik...
drum nevriye hanımdı ve çok memnun kaldım...
her şekilde gösterdi bizim afacanı
seninde en kısa zamanda öğrenmen dileklerimle.....

ama çok iyi dedi

Canım ya demek sende erkek annesisin :1hug: Çok sevindim gerçekten..İnşallah test sonuçlarında iyi çıkar bende yarın alıcam test sonuçlarımı, benimde vitaminlerimden biri bitti gitmişken onu da yazdıracağım doktora..Hadi bakalım hayırlısı dua et bana yerimseniben

sağol kardelencim nihayet eşinde gördü demek bebeğinizi sevindim :) ben şu vitaminleri unutuyorum içmeyi dr aynı anda içme farklı öğünlerde al dedi bende birini iş yerine getirdim oda bitmiş 2 side akşama kaldı bi kaç saat arayla içicem artık

X