• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    1
Kızlar merhabaaa. Sat 25 Aralık. Uygulamaya göre 7+1 ama ultrasona göre 6+2. Geç döllenme falandır diye buna çok takılmadım. Ama şöyle bir şey oldu, doktor 2 tane bir şey gördüğünü söyledi. 1 tanesi kese ve bebek eminim kalbi de atıyor dedi ama 2.başka bir kese mi yoksa yolk sac mı emin olamadım 2 hafta sonra bidaha gel dedi. Başına böyle bir şey gelmiş olan var mı ya? Sülalemizde hiç ikiz yok şok oldum ilk gebeliğim 🥹
Hayırlı olsun benim de ikiz ama tedavi ile oldu. Yolk sac göründü kalbi duyamadık pts günü.geri görünüyorlardı 7 8 gün benim de. Sat lar da aynı hemen hemen 26 Aralık benim de. Doğal ikizlerde genelde biri sonradan çıkabiliyor ortaya ❤️ sağlıkla devam etsin Allah kavuştursun inşallah 🙏

Hayırlı olsun benim de ikiz ama tedavi ile oldu. Yolk sac göründü kalbi duyamadık pts günü.geri görünüyorlardı 7 8 gün benim de. Sat lar da aynı hemen hemen 26 Aralık benim de. Doğal ikizlerde genelde biri sonradan çıkabiliyor ortaya ❤️ sağlıkla devam etsin Allah kavuştursun inşallah 🙏
Ne hissedeceğimi bilmiyorum açıkçası sadece çok heyecanlıyım 🥹 Güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum bilmukabele, Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün mübarek kandil günü ne kadar bekleyen varsa sağlıkla kavuştursun inşallah ❤️🤲🏻

Kızlar karnım davul gibi şişiyor ilk hamileliğimde de bu sorun vardı… sizde de böyle mi? Ödem mi tutuyor vücudum acaba anlayamıyorum ya

Ne demek kuzum ya bu yuzden burdayiz ya❤️ cok sevindim sakın bundan sonra moralini bozmak yok bebişler annelerinin mutsuz olduğunu hiseder❤️ kendine dikkat et canim benim Herşey çok guzel olucak Rabbimin iznile🤲❤️
Ya o kadar tatlı bir insansın ki Allah gönlüne göre versin cok tesekkur ederim tekrardan canimmm 💓🤗

Yada yerleşiyor yavaş yavaş ondan dolayı bi kıpırdama hissediyor olabilirim bağırsaklardan kaynaklı felan. 😂 Ama bebekmiş gibi hissettiriyor çok güzel
Evet çok tatlı bu şekilde düşününce hissettiğimiz şeyler bebekten kaynaklı doğru söylüyorsunuz 🥰
Kızlar karnım davul gibi şişiyor ilk hamileliğimde de bu sorun vardı… sizde de böyle mi? Ödem mi tutuyor vücudum acaba anlayamıyorum ya
Benim de öyle bu sefer :( öncekinde son haftalarda böyle ödemliydim anca

Evet çok tatlı bu şekilde düşününce hissettiğimiz şeyler bebekten kaynaklı doğru söylüyorsunuz 🥰

Benim de öyle bu sefer :( öncekinde son haftalarda böyle ödemliydim anca
Çok enteresan ya bol bol su içmek lazım o zaman biraz azalttım suyu bu sıralar 😒

Kızlar 5+1 deyim az önce birden inanılmaz bir halsizlik bastı ilk defa hamileliği hissettim 😅
Ben o şekilde hamile olduğumu ögrendim normalde aşırı enerji dolu biriyim hic yorulmam Robot gibiyim😁 ama bir gun nasi halsizlik duştu uzerime,yorgunluk ve o gundur bu gundur 7+3 haftalık hamileyim❤️

Merhabalar bende yeni öğrendim gebe olduğumu 6 + 5 günlük dedi dün doktor ama çok stresliyim ilk gebeliğim çok zordu
Maşallah canim hayirli olsun stres yapma bebişler hiseder canım iyi duşun iyi olsun❤️ Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah🤲

Ben o şekilde hamile olduğumu ögrendim normalde aşırı enerji dolu biriyim hic yorulmam Robot gibiyim😁 ama bir gun nasi halsizlik duştu uzerime,yorgunluk ve o gundur bu gundur 7+3 haftalık hamileyim❤️
Ben de yarım saat önceye kadar öyleydim hamileliğimi Salı günü öğrendim hiçbir şeyim yoktu çok şükür ama birden inanılmaz bir ağırlık ve halsizlik çöktü 😊 Sizin de çok yeniymişş kalp atışı duydunuz mu?

Canım çok sıkkın wc de zorlandım yine leke gördüm bu defa kıpkırmızı bu durumu yaşayan var mı ?

Ben de yarım saat önceye kadar öyleydim hamileliğimi Salı günü öğrendim hiçbir şeyim yoktu çok şükür ama birden inanılmaz bir ağırlık ve halsizlik çöktü 😊 Sizin de çok yeniymişş kalp atışı duydunuz mu?
Duyduk şukur kuzum 2 gun once duydum kalbini❤️ normal ilk haftalari ağrı da olur, halsizlik te olur ,kendini yormamaya çalış bol bol şu iç dinlen ❤️

Back