2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kayra alincim sana bişey sormuştum ama cevaplamamışın.çorluda hangi hastaneye gidiyorsun birde hangi doktora?annemler orda demiştim ya birde nerde oturuyordun çorlunun hatırladınmı sorumu?fisfisfis

Yaseemin' cim,
Aslında sana cevap yazmıştım;:sm_confused: ama gözünden kaçmış olmalı.. Çorlu' da hastane ile ilgili tüm işlerimizi "Vatan Hastanesi" nden karşılıyoruz. Ben ilk doğumumu da orda yapmıştım zaten. Ancak doktorum devlet hastanesinide görev yaptığından ötürü; özeline gidiyorum. Bu arada ismi Seval Eker..
Annenler semt olarak nerdeler Yaseemin?

Murgiz' cim sen nasılsın?Şeniz
Kısmetse birazdan test sonucunu almak için evden ayrılıcam. Ama seni de görmüşken bi' şeyler yazmadan geçemedim..a.s Na' pıyorsun?:teytey:
Kızlar ilaç konusunda da yazışmışlar şöyle gözucuyla bi baktım da. Sen demir ilacı olarak ferro-sanol kullanıyordun di mi? Ben de maltofer oral solisyon kullanıyorum.. :sm_confused:KK70:ikkatimi çekti kimse bu ilaçtan kullanmıyor gibi yaa..!!

canım yazını şuan gördüm geç oldu kusura bakma geçmiş yazılara bakmaktan b,i kaç gündür pek giremedim ne bileyim evde değildim geç geldik iyi oldu da evde kokuşmuştumtatlicadiarzucanım çok şükür iyiyim oğluşumda iyi inş çok şükür ,, sen naptın baban gittimi yoksa bayrama kadar yanınızdamı kalcak ,,buarada inş test sonucunda iyidr gelincwe yaz olurmu ,,evet kayra ben gyno ferro sanaol kullanıyom içinde demir vitamin d ve folik a var ben başka vitamin yada kalsiyum tarzı ilaç almıyorum gerçi çok iyi beslenmeye çalışıyom o yüzden çok ta gerkli olduğunu düşünmüyorum vitaminin,,gerçektende senin ilacından duymadım seninli şurupmu
bak bide ne olabilir sen vitamin alıyon ya sadece demir ilacır o zaman seninki

canım yazını şuan gördüm geç oldu kusura bakma geçmiş yazılara bakmaktan b,i kaç gündür pek giremedim ne bileyim evde değildim geç geldik iyi oldu da evde kokuşmuştumtatlicadiarzucanım çok şükür iyiyim oğluşumda iyi inş çok şükür ,, sen naptın baban gittimi yoksa bayrama kadar yanınızdamı kalcak ,,buarada inş test sonucunda iyidr gelincwe yaz olurmu ,,evet kayra ben gyno ferro sanaol kullanıyom içinde demir vitamin d ve folik a var ben başka vitamin yada kalsiyum tarzı ilaç almıyorum gerçi çok iyi beslenmeye çalışıyom o yüzden çok ta gerkli olduğunu düşünmüyorum vitaminin,,gerçektende senin ilacından duymadım seninli şurupmu
bak bide ne olabilir sen vitamin alıyon ya sadece demir ilacır o zaman seninki

Benim ki minik şişelerde ve bu şişeler de tek kullanımlık Murgiz; bir kutuda toplam 20 tane var. Vücut tarafından en iyi emilen diye bi' şeyler söyledi doktorum, o yüzden bunu kullanmamı öneriyormuş. Bi de son zamanlarda dünyada yaygın olarak kullanılmaya başlamış bu ilaç; ama ben pek yaygın olduğunu düşünemiyorum ne yazık ki; baksana canım yaa, koskaca sayfamızda bi kişiye bile rastlıyamadım. Ama olsun ben gerçekten de doktoruma güveniyorum..
Evet dün uğurladım babamı, keşke kalabilseydi; ama 2 dk. rahat bırakmadılar adamcağızı, telefonu hiç susmadı desem abartmış olmam yani!!!!!!! Test sonuçlarını da gelir gelmez inşallah iyi şeyler duyarım da yazarım canım; benim için de dua edin olur mu?

kayracım çorluda oturuyomuşsun anladığım kadarıyla benim ailemde çorluda ve kızkardeşimde hamileymiş oda çorluda oturuyo selamlar canım

ya kızlar benim takvimin rengi öyle kaldı düzeltemiyorum açılmıyor baby gaga
bi fikriniz varmı CADIARZU

selam kızlar bayagı seyler yazmışsınız ben işe basladıgımdan yazamadım eve çok yorgun geliyorum internete girmeyi düşünemiyorum Dün eve geldim cok acım yemek yok yapacak halim yoktu ve kapı caldı komsum bana yemek verdi o kadar mutlu oldum ki anlatamam cok acıklı yazdım galiba:)))ben cok yorgun hissediyorum yaa kendimi sizdede varmı? bu arada herkes takvimini oluşturmuşl lütfen biri bana anlatsın bende yapayım çünkü BENİM BİR OĞLUM OLACAK bende göstermek istiyorum yaaa!!!!!!!!!!!!! öptüm hepinizi

Merzeynep, TEBRİKLERRRR canım.. Hayırlısı olsun, ALLAH mutluluklarla kavuştursun inşallah..
Takvim oluşturmak için "hamişlerden haberler" bölümüne gir; orda Cidelya' nın gebelik takvimi ile ilgili oluşturmuş olduğu konu başlığını bul. Sanırım bu anlatmaya kalkmaktan daha kısa sürcek... Hadi maviş takvimini bekliyoruz..

kayracım çorluda oturuyomuşsun anladığım kadarıyla benim ailemde çorluda ve kızkardeşimde hamileymiş oda çorluda oturuyo selamlar canım

Yaren' cim, teşekkürler..a.s.
Ne güzel tesadüf oldu bu, demek kardeşin de hamileymiş ve aynı şehirdeyiz yani..:teytey: İnşallah Allah tamamına erdirir canım..

a.sKızlar birazdan evden çıkıcam; hazırlanmalıyım şimdi..
Tyerimsenibenest sonuçlarını da hayırlısıyla alırım inşallah.. Gelince iyi cümlelerle hepinize yazabilmeyi umuyorum.a.s. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu?

herkese merhaba
Sevgili yaseemin, burcuye ve ayperin mesajlarınız için teşekkürler
bende henüz bebişimin hareketlerini tam anlayamıyorum. Sizlere sormak istediğim bir şeyler var. Ben şu an sadece elevit kullanıyorum. Doktorum bana demir hapı vermedi. Endişelerim var sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz?

Femina'cım ben elevit ve gyno ferro sanol kullanıyorum..Doktorum gynoya devam et mutlaka ama elevite devam etmesende olur dedi ama ben devam edeceğim..Doktoruna bir sor demir +folic asit+b12 vitamini var gyno da..Doktorun sana niye vermedi ki acaba ??:uhm:

Tyerimsenibenest sonuçlarını da hayırlısıyla alırım inşallah.. Gelince iyi cümlelerle hepinize yazabilmeyi umuyorum.a.s. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu?

Kayracım Allah güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin canım..:1hug: Bende cuma alıcam sonuçları İnşallah..

hadi bakalım hayırlısı inşallah güzel haberlerle dönersin canım

kıssslar merhaba;

ben hala ögrenemedım cinsiyetini :KK43: dr um dediki ne yapacaksın ögrenıpte dedi ya :KK43: çok sinir oldum. ben 3 lü testin sonucunu bugun aldım,herşey çok güzel dedi Dr umuz :) bunada şükür önce saglıklı olsun da...

kayra alincim hadi hayırlısı iyi haberlerini bekliyoruz.annemler şifa hastanesinin orda oturuyorlar.vatan hastanesini hatırlayamadım dört d vardı o kapandı vatan ne taraftaydı?

kıssslar merhaba;

ben hala ögrenemedım cinsiyetini :KK43: dr um dediki ne yapacaksın ögrenıpte dedi ya :KK43: çok sinir oldum. ben 3 lü testin sonucunu bugun aldım,herşey çok güzel dedi Dr umuz :) bunada şükür önce saglıklı olsun da...

Mügecim önemli olan bebişinin sağlıklı olması canım..Sonuçta cinsiyeti ne olursa olsun o senin bir parçan olacak..Kızın da erkeğinde sevgisi ayrı..Ama merak etme bir sonraki kontrolde öğrenirsin..Bende ilk kontrolümde erkek ihtimalini öğrendim ama bu gidişimde bacaklarını karnına çekmiş dolaşıp duruyodu bebiş..Göremedik kesin olarak yani..Bizimkilerinde henüz kesinliği yok anlayacağın yerimseniben Hem tek de değilsin mayıs anneleri içinde hala cinsiyetini öğrenemeyenler var ayrıca benim hamile arkadaşlarımda henüz öğrenemediler..Sıkma canını :1hug:

Canım Allah inşallah bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder..Bende şu an 18. haftamı bitirdim..Artık bulantım ve aşermem yok ama çok saçma sapan şeylere aşermiştim bende..Turşuya ve patlamış mısıra :roflol: ( hatta bir keresinde o kadar çok canım istemiştiki tüm mide bulantılarıma rağmen kalkıp marketten turşu almış, hepsini yemiş ama sonra yine aynı hızla çıkarmıştım :bbo: ) Aşermelerin bu kadar uzun sürüp sürmediği konusunda bir fikrim yok benim..Aslında o bulantıların yoğun olduğu ilk dönemlerde oluyor sanki daha çok..

hepinize selamlar arkadaşlar..
ne kadar çok yazışmışsınız bugün...
ewet kızlarrrrr ve benim ufaklık ERKEKMİŞ......
aman teyzeleri bi görseniz bir taklalar bir el kol hareketleri...
ee babişini gördü ya kendini beğendirecek...
o kadar mutluyumki anlatamam...
doktor bile şaşırdı bu kadar çok hareketli olmasına
ama çok iyi dedi
galiba bizimki afacan olucak.....
3lü testimizi de yaptırdık hayırlısıyla 4 gün sonra alıcaz....
benim istediğim üzerine bugün doktorum bana elevit ve ferplex verdi
demir eksikliği için ferplex tüp şeklinde tek içimlik
diğeride vitamin bildiğiniz gibi....
işte böle kızlar bugün çok mutluyuzzzzz......

X