- 6 Eylül 2007
- 369
- 0
kayra alincim sana bişey sormuştum ama cevaplamamışın.çorluda hangi hastaneye gidiyorsun birde hangi doktora?annemler orda demiştim ya birde nerde oturuyordun çorlunun hatırladınmı sorumu?fisfisfis
Murgiz' cim sen nasılsın?Şeniz
Kısmetse birazdan test sonucunu almak için evden ayrılıcam. Ama seni de görmüşken bi' şeyler yazmadan geçemedim..a.s Na' pıyorsun?:teytey:
Kızlar ilaç konusunda da yazışmışlar şöyle gözucuyla bi baktım da. Sen demir ilacı olarak ferro-sanol kullanıyordun di mi? Ben de maltofer oral solisyon kullanıyorum.. :sm_confusedikkatimi çekti kimse bu ilaçtan kullanmıyor gibi yaa..!!
murgizcim beni unuttun sandım valla sağol canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımızatülaycım tebrikler seninde oğluşun oluyomuş allah sağlıkla doğmayıda nasip etsin,,canım inş testin sonucuda çok iyi çıkcak merak etme
canım yazını şuan gördüm geç oldu kusura bakma geçmiş yazılara bakmaktan b,i kaç gündür pek giremedim ne bileyim evde değildim geç geldik iyi oldu da evde kokuşmuştumtatlicadiarzucanım çok şükür iyiyim oğluşumda iyi inş çok şükür ,, sen naptın baban gittimi yoksa bayrama kadar yanınızdamı kalcak ,,buarada inş test sonucunda iyidr gelincwe yaz olurmu ,,evet kayra ben gyno ferro sanaol kullanıyom içinde demir vitamin d ve folik a var ben başka vitamin yada kalsiyum tarzı ilaç almıyorum gerçi çok iyi beslenmeye çalışıyom o yüzden çok ta gerkli olduğunu düşünmüyorum vitaminin,,gerçektende senin ilacından duymadım seninli şurupmu
bak bide ne olabilir sen vitamin alıyon ya sadece demir ilacır o zaman seninki
selam kızlar bayagı seyler yazmışsınız ben işe basladıgımdan yazamadım eve çok yorgun geliyorum internete girmeyi düşünemiyorum Dün eve geldim cok acım yemek yok yapacak halim yoktu ve kapı caldı komsum bana yemek verdi o kadar mutlu oldum ki anlatamam cok acıklı yazdım galiba:)))ben cok yorgun hissediyorum yaa kendimi sizdede varmı? bu arada herkes takvimini oluşturmuşl lütfen biri bana anlatsın bende yapayım çünkü BENİM BİR OĞLUM OLACAK bende göstermek istiyorum yaaa!!!!!!!!!!!!! öptüm hepinizi
ya kızlar benim takvimin rengi öyle kaldı düzeltemiyorum açılmıyor baby gaga
bi fikriniz varmı CADIARZU
kayracım çorluda oturuyomuşsun anladığım kadarıyla benim ailemde çorluda ve kızkardeşimde hamileymiş oda çorluda oturuyo selamlar canım
herkese merhaba
Sevgili yaseemin, burcuye ve ayperin mesajlarınız için teşekkürler
bende henüz bebişimin hareketlerini tam anlayamıyorum. Sizlere sormak istediğim bir şeyler var. Ben şu an sadece elevit kullanıyorum. Doktorum bana demir hapı vermedi. Endişelerim var sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
a.sKızlar birazdan evden çıkıcam; hazırlanmalıyım şimdi..
Tyerimsenibenest sonuçlarını da hayırlısıyla alırım inşallah.. Gelince iyi cümlelerle hepinize yazabilmeyi umuyorum.a.s. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu?
Kayracım Allah güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin canım..:1hug: Bende cuma alıcam sonuçları İnşallah..
hadi bakalım hayırlısı inşallah güzel haberlerle dönersin canıma.sKızlar birazdan evden çıkıcam; hazırlanmalıyım şimdi..
Tyerimsenibenest sonuçlarını da hayırlısıyla alırım inşallah.. Gelince iyi cümlelerle hepinize yazabilmeyi umuyorum.a.s. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu?
açılmıyor canım yaa donup kalıyo öyleTakviminin üstüne tıkla Tülayy, açılır...
kıssslar merhaba;
ben hala ögrenemedım cinsiyetinidr um dediki ne yapacaksın ögrenıpte dedi ya çok sinir oldum. ben 3 lü testin sonucunu bugun aldım,herşey çok güzel dedi Dr umuz :) bunada şükür önce saglıklı olsun da...
Canım Allah inşallah bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder..Bende şu an 18. haftamı bitirdim..Artık bulantım ve aşermem yok ama çok saçma sapan şeylere aşermiştim bende..Turşuya ve patlamış mısıra :roflol: ( hatta bir keresinde o kadar çok canım istemiştiki tüm mide bulantılarıma rağmen kalkıp marketten turşu almış, hepsini yemiş ama sonra yine aynı hızla çıkarmıştım :bbo: ) Aşermelerin bu kadar uzun sürüp sürmediği konusunda bir fikrim yok benim..Aslında o bulantıların yoğun olduğu ilk dönemlerde oluyor sanki daha çok..