2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Doğuma kadar böyle sivilceler olacak mı diyorsun yani.. Ya oğluma hamile iken hiç sivilcem yoktu benimde.. Her hamilelik farklı oluyor aslında dimi...Belirtilerde kişiden kişiye yine öyle.. Aslında ne olursa olsun hamileliğin büyüsü bir farklı cnm.. Hamilelik çok güzel.. Gerisi boş..:):sm_cool:Hamileyim mutluyum huzurluyum umutluyum.. :):teytey:

kardelencim öncelikle başınsağolsun canım ben cinsiyetini öğrenmek için cumartesi günü servet
ünsal tıp merkezine gittim yoksa devlet hastanelerinde söylemiyorlar canım
dün de 3 lü tarama için etliğe gittim
femina hayırlı olsun aramıza hoşgeldin

kızlar yüzünde doğum maskesi olanlar için doğal bir maske buldum sizlerle paylaşayım dedim mayıs annelerine torpil yaptım .))

Anti-lekelenme cilt kremi için ev yapımı reçeteye ne dersiniz! :

Bir mikserle, ½ fincan saf zeytin yağı, ½ fincan aleo vera jeli ve E vitaminli ( açık) altı kapsülü bir kap içerisinde karıştırın. Bu karışımı buzdolabın da saklayın ve bir günde en az bir kez bu lekelenen bölgelerinize masaj yaparak uygulayın ( uygulamadan önce soğukluğunu gidermek için bu kavanozu sıcak bir suyun içersine koyabilirsiniz.).

bende olmuştu nazecim ama dediğin gibi her hamilelik farklı ama bende yinede var sivilce geçici olduğundan pek takmıyorum ergenliğe girmişim gibi:roflol: nazecim sen bu gidişle 3 lersinde beşlersinde bebekleritatlicadiarzu

Üçleyim de beşlemeyim inşallah laelaelaelaelae Ama eşim ikinci bebek fikrine öylesine alıştı ki öylesine heyecanlı ki..Diyor ben üçüncüyü istiyorum ona göre planlarını yap.. Üçüncü düşünmüyor değilim ama beş çok olur:) yerimseniben

Merhaba femina,

Ben de hoşgeldin demek istiyorum öncelikle:1hug:, inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alacağız hepimiz.

selam kızlar bayagı seyler yazmışsınız ben işe basladıgımdan yazamadım eve çok yorgun geliyorum internete girmeyi düşünemiyorum Dün eve geldim cok acım yemek yok yapacak halim yoktu ve kapı caldı komsum bana yemek verdi o kadar mutlu oldum ki anlatamam cok acıklı yazdım galiba:)))ben cok yorgun hissediyorum yaa kendimi sizdede varmı? bu arada herkes takvimini oluşturmuşl lütfen biri bana anlatsın bende yapayım çünkü BENİM BİR OĞLUM OLACAK bende göstermek istiyorum yaaa!!!!!!!!!!!!! öptüm hepinizi

Femina aramıza hoşgeldin a.s.

sağolun kızlar....
valla benim ufaklık hep akşamları harekette...
bakalım yarın nolucak inşallah bana değilde babişine benziyordur benim tatlıyla aram hiç iyi değil....

kıslar bu linkte,hamilelik uçuyor resmen :) yalnız kadının kilosu hep aynı ne güzel ,kendimi düşündümde

kıslar bu linkte,hamilelik uçuyor resmen :) yalnız kadının kilosu hep aynı ne güzel ,kendimi düşündümde

Valla bu anne hiç hamile olduğunu hissetmemiştir heralde sürekli bir hareket ve neşe halinde :dance: Zaten bu kadar hareketli birinin kilo alması biraz zor yerimseniben Ama bebişi çok tatlıymış maşallah Darısı bizim başımıza..

Aramıza hoşgeldin femina :1hug:

canım hamişlerden haberlerde 1.sayfada takvimin anlatılışı vardı ordan yapabilirsina.s.

sağolun kızlar....
valla benim ufaklık hep akşamları harekette...
bakalım yarın nolucak inşallah bana değilde babişine benziyordur benim tatlıyla aram hiç iyi değil....

kardelencim aptın neye karar verdin magnete gidicenmi?ya seninle aynı haftadayız ama ben hissetmiyorum dah hareketlerini bide tecrübeli olucam befisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…