burcuye benilk 16 da hissettim iki üç defa pıt pıt etti sonra birhafta sonra sabah beni uyandurdı yine pıt pıt la şimdi artık pıtlamıyo krnımda garip hareketler oluyo bende emin olamıyom oynayıp oynamadığına,,,,neyse 16.haftamda dra gitmiştim dr dediki hissediyomusun dedim ki bi kere hissettim dediki normal 18-20 haftalarda hissedilir dedi,bende dedimki 18 de hissetmesem korkayımmı geleyimmi dediki hayır 20 ye kadar hissetmemen normal dedi,,,yani korkma canım 20 yekadar sırf bu yüzden dra gtme
hepinize selam kızlar...
çoğunuz öğrenmişsiniz bile cinsiyetlerini...
bende nasipse yarın 3lü test için gidicem ve öğrenicez bakalım...
uzun zamandır giremiyordum izindeydik....
hepinizi çok öpüyorum.....
Merhaba a.s.
Hepinize hayırlı doğumlar...bende 15 haftalık gebeyim ve cumartesi günü bebeğimin cinsiyetini öğrendim oğluşum olacakmış:asigim:...Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin...Birde ben ikili testi yaptırmıştım testte problem yoktu doktor üçlütesti yaptırmana gerek yok dedi...
İnşallah Kayracım :)) Oğluşum şimdilik sağlıklı görünüyor çok şükürBakalım İnşallah testte temiz çıkar..Şimdilik düşünmek istemiyorum pek testi..Allah bebek bekleyen tüm anne adaylarının yardımcısı olsun..Bu arada doktor bana elevite devam etmene gerek yok dedi ama ben yine de devam etmeyi düşünüyorum..
selam güzel anne adayları bende 15 haftalık hamileyim cinsiyetini belli etmedi benimki erkeğe benziyo dedi doktor hayırlısı 20 gün sonra kesin öğrenirim galiba allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
hepinize selam kızlar...
çoğunuz öğrenmişsiniz bile cinsiyetlerini...
bende nasipse yarın 3lü test için gidicem ve öğrenicez bakalım...
uzun zamandır giremiyordum izindeydik....
hepinizi çok öpüyorum.....
Kızlar herkese merhaba,
Sizlere bir şey sormak istiyorum, bebeğinizin hareketlerini hissediyor musunuz? Ben hala bebek hareketi olup olmadığına emin olmadığım bir takım kıpırtılar hissediyorum ancak dediğim gibi çok da kesin söyleyemiyorum.:sm_confused: 10 gün önce gittiğim son kontrolümde doktorum bana plasentamın ön tarafta olduğunu bu sebeple de hareketleri hissetmemin daha geç olabileceğini söyledi ancak ben yine de zaman zaman endişeleniyorum hiç bir hareket hissetmediğim için, her hafta kontrole gitmek istiyorum bebeğim iyi mi değil mi diye. Çok mu abartıyorum sizce?:çok üzgünüm:
Sizler nasılsınız, hareketleri net olarak hissedebiliyor musunuz?
herkese günaydın kızlar dün 3lü test için dr gittim bebişim göstermedi cinsiyetini kesinleştiremedik 20.hafta ayrıntılı ultrasona kaldı nasipse :) sonuçlarımızı biraz geç alıcaz pzt gidicem.vitamini sormayı unuttum ama önceki hemileliğimde doğuma kadar almay devam etmilştim hatta doğumdan sonrada başka bir kan ilacı vermişti dr.unutuoyorum zaten onları içemeyide neyse :))
hepinize günaydın kızlar..
yasemincim sorma ya anneannemi kaybettim o yüzden yoktum...
bende hareketlerini artık yavaş yavaş hissediyorum gaz hareketi gibi ama insanın karnı hiç bu kadar oynarmı resmen yamuk duruyo bazen bir oyana bir buyana
özellikle geceleri oluyo yani saat 9dan sonra....
bugün değilde yarına randevu aldım hastaneden
çağ hastanesine gidicem kısmetse...
ayrıntılı ultrasona giricem ama cinsiyeti için 20.haftadan önce öğrenemezsiniz dedier göstermez falan dediler yasemincim sen nereye gidiyodun dra
Ya kızlar benim yüzümü sivilceler bastı.. Sinir olsamda sivilcelerime yorumlar hoşuma gitmiyor değil hani.. Diyorlar ki kız bebek olunca insanda sivilceler oluyormuş :) komik mi mantıklı mı bilimsel mi :))