2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Murgizcim doktorum bana da henüz hissetmezsin dedi ama ben hep aynı yerde (göbişimin biraz altı ) hareketleri hissetmeye başladım..Sanırım el kol hareketlerini değil de rahimde dönüşünü falan hissediyorum..yerimseniben

hoşgeldin kardelen ne izni böyle kardelen iznimi yoksa karda kıştasırnaşık şey

selam güzel anne adayları bende 15 haftalık hamileyim cinsiyetini belli etmedi benimki erkeğe benziyo dedi doktor hayırlısı 20 gün sonra kesin öğrenirim galiba allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Eylül Ecrin, tebrikler...a.s.
:teyteyemek sen de "oğlan" annesi oluyorsun.. Hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah canım..:1hug:

a.sAvebru' cum, inşallah testinin sonucu da bebişinin sağlığı gibi iyi olur. Elevit için bana doktorum 2-3 günde bir almaya devam etmemi önerdi. Aynen de öyle yapmaya çalışıyorum..

selam güzel anne adayları bende 15 haftalık hamileyim cinsiyetini belli etmedi benimki erkeğe benziyo dedi doktor hayırlısı 20 gün sonra kesin öğrenirim galiba allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

:teytey:Selam Sevgili Yaren,
:1hug:Aramıza hoşgeldin.. İnşallah sen de hayırlısıyla en kısa zamanda bebişinin cinsiyetini öğrenir,:dance: takvimini renklendirirsin canım..

:sm_cool:Aaaa Karedelen izindeydin demek canım, hoşgeldin..
Hadi bakalım yarın da güzel güzel haberleri senden bekliyoruz..:dance:

Kızlar, hepinize teşekkür ederim, içimi rahatlattınız, ilk bebeğim olduğu için de biraz fazla endişeleniyorum galiba.:1rolleyes:

herkese günaydın kızlar dün 3lü test için dr gittim bebişim göstermedi cinsiyetini kesinleştiremedik 20.hafta ayrıntılı ultrasona kaldı nasipse :) sonuçlarımızı biraz geç alıcaz pzt gidicem.vitamini sormayı unuttum ama önceki hemileliğimde doğuma kadar almay devam etmilştim hatta doğumdan sonrada başka bir kan ilacı vermişti dr.unutuoyorum zaten onları içemeyide neyse :))

:roflol:senin yaramaz seni bayağı bi bekletti yasemin peki dr ne dedi erkek mi dedi yine kesin olmamakla beraber,,yasemin pazartesi gittiğnde unutna sormayı bence vitamini bilmiyomda kan ilacına başlaman gerek senırım ve tabiki unutmadana.s.

murgizcim hiç göstermedşi bacaklarını karnına çekmiş dedi :) kan ilacı kulanıyorum zaten kan ve vitaminde işte ben unutuyorum içmeyi.bide bazı arkadaşlara dr 2-3 günde bi iç vitamini yada gerek yok vitamine demiş ben ondan yazdım benimki bişey demedi ama doğuma kadar kullanılcak dediğini hatırlıyorum.20.haftayı beklicez mecbur ayrıntılıyı :)) bide arkadaşlar ben ultrasona girince ayyy her ay girme ultrasona zararlşı vs diyolar,drum cep telefonu ultrasondan daha zararlı dedi :) bence de

hepinize günaydın kızlar..
yasemincim sorma ya anneannemi kaybettim o yüzden yoktum...
bende hareketlerini artık yavaş yavaş hissediyorum gaz hareketi gibi ama insanın karnı hiç bu kadar oynarmı resmen yamuk duruyo bazen bir oyana bir buyana
özellikle geceleri oluyo yani saat 9dan sonra....
bugün değilde yarına randevu aldım hastaneden
çağ hastanesine gidicem kısmetse...
ayrıntılı ultrasona giricem ama cinsiyeti için 20.haftadan önce öğrenemezsiniz dedier göstermez falan dediler yasemincim sen nereye gidiyodun dra

kızlaaar merhaba !!!!!!!!!!!!
oğluşum olacakmış ne çok erkek annesi var dimiiiiiiiiiiiiii
kayracım birtek seninkimi kız şimdi yaw neyse hepimizin gözü aydın kız erkek farketmez
inşallah ALLAHIM sağlıklarıyla birlikte gönderir onları bize haftaya salı günü 3 lü tarama
sonucumu alacam ne olur dua edin bişey çıkmasın çok endişeliyim

tülaycım ne güzel çok sevindim bende yarın 3lü test için kan vericem
ama cinsiyeti için erken dediler bana randevu alırken
sana nasıl söylediler....
yarın çağ hast. gidicem
belki drun kendisine kalmış....

canım kusura bakma başınız sağ olsun ben de ölesine şaka yapayım demiştim sana ama olmadı:bbo: seninki tame bebek hareketi bende de öle olurdu karnım bi tafı şişerdi gece uyutmazdılaelaelaelaelae kardelencim ben tandoğanda magnet tıp merkezine gidiyorum dr serap hanım çok memnunum ayrıntılı ultrasonada orda bakıcaklar radyolog varmış.dün kan verdim 3 lü testi dışarı lab.yaptırdıklarından geç geliyormuş biraz sonuçlar o yüzden pzt kaldı ayrıntılı içinde 7 ocakta gidicem bakalım gösterirse yaramaz:1rolleyes:

Ya kızlar benim yüzümü sivilceler bastı.. Sinir olsamda sivilcelerime yorumlar hoşuma gitmiyor değil hani.. Diyorlar ki kız bebek olunca insanda sivilceler oluyormuş :) komik mi mantıklı mı bilimsel mi :))

Cnm üzüldüm bende 3 yıl önce kaybettim annannemi çok severdim.. Kendileri gitti ama bıraktıkları anılar ölene kadar bizimle kalacak yerleri cennet olsun inşallah..senağlama

Ya kızlar benim yüzümü sivilceler bastı.. Sinir olsamda sivilcelerime yorumlar hoşuma gitmiyor değil hani.. Diyorlar ki kız bebek olunca insanda sivilceler oluyormuş :) komik mi mantıklı mı bilimsel mi :))

kızla ilgisi yok nazecim bende oğlumda öyleydim alnımda boynumun yan tarafları sırtım göğsüm ergenlik çağımda sivilcem yok diye üzülüyordum herkesin vardı benim yok Çok üzgünüm çoook:roflol: hamlie olunca yaşadım bende şimdide alnımda en başından beri var şimdide boynumda çıkmaya başladı üzülme doğumdan hemen sonra geçiyor:teselli:

Herkese Merhaba;a.s.

Bu siteyi internetten tesadüfen buldum ve mayısta doğum yapacak arkadaşların birarada olması çok hoşuma gitti. :1hug:

Bende inşallah mayıs ayında doğum yapacağım, çok heyecanlıyım, bu ilk bebişim.

Hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…