- 6 Eylül 2007
- 369
- 0
kayracım çok sevindim ALLAH kızını san bağışlasın senin bir çocuğun daha vardı o kızmıydı erkekmiydi?bende pzt gidicem dr hem şu mikrobik olayı konuşcaz hemde 3 lü test cisiyetide kesinleşcek inşallah :))
kayracığım sevindim cok :) prensesini Alin nini sağlıkla kucaklarsın inşallah..:)
Allah tamamına erdirsin çok sevindim mutlu olmana allah hepimize böyle mutluluklar nasip etsin inşallah...
a.s.Eda' cım, sağol canım.. Hepimizin gönlüne göre bebişlerimiz olur inşallahyerimseniben
Zaman konusunda ben de aynı şeyleri düşünüp hepimizin adına seviniyorum.. Burda çok sıcak bi ortamımız oluşmaya başladı di mi?:1hug:
kayracım oh maaşaşalh keyfin yerinde allh bozmasın canım inş bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız da keyfimiz tam olur Şeniz buarada üçlü testinin sonucunu ne zaman alcan onuda mutlaka haber ver olurmu
Bak görürsün, çok kısa bi süre sonra inşallah hepimizin keyifleri yerinde olucak Murgiz' cim..sırnaşık şey Ben aynı gün iki mutluluğu birden yaşadım; sanırım yazdıklarıma diğer sevincim de yansıdı biraz.. ŞenizAdana' dan babam geldi, sürpriz yaptı bize..
Kısmet olursa üçlü testin sonucunu Çarşamba günü alıcaz..:sm_cool: Allah' tan şimdi konuğum var da zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum. İnşallah ondan da iyi haberleri almak nasip olur (herkese, bize de)..:teytey:
Sen nasılsın canım? Yakışıklı delikanlı depiklerini hızlandırdı mı?
sağol ebrucumsorma canım ben çok kalın giyiniyodum bide atkı bere falan bi tek gözüm görünüyo okula gidp gelirkrn bazen öğrenciler yolda görüyo garir garip bakıyolar,çünkü kimse bere atkı falan sarınmıyodu benim gibi,yinede üşüttüm ebrucum yadedğin gibi kış da daha tam bastırmadı napcaz görecez bakalım,buarada ebrucum sen niye evdsin hamile olduğun içinmi ara vermek istedin ,bak evde kaldığın için kiol alman hızlı ouyodur,çünkü ben okula gidip gelirken eşim bırakmazsa 5-10 dk lık yol var oarayı yürüyorum okulda hareket halinde oluyorum ,ve aldığım kilom hala 3-4 arası ,tabi ama ben hiç tatlı yemiyom zaten canım hiç tatlı çekmiyo ihtiyacıda kuru kayısı kuru üzüm kuru incir gibi doğal tatlıları tüketerek karşılıyom zaten bunlar bebeğe fatdalı ,ekmek dışında hamur işi yemiyom,ve çooooooook su içiyorum en az 3 litre su içiyorum ,en az 5-6 meyve aralarda 2 şer 3 er kuruyemiş falan yiyorum zaten 3 öğün yemekle beraber su ile sütle daha bişiy yiyecek hal kalmıyoki bi günde dra sordum suyu içebildiğin kadar iç dedi hem bebeğe faydalı dedi hemde çalışan hamilelerde idrar yolu enfeksiyonu olasılığı artıyo onu azltır dedi
Sevgili Ebru,
Zara'nın da hamile bölümünde kot ve siyah pantolonlar var, kalıpları da çok güzel, oraya da bakabilirsiniz.
slm arkadaşlar allah nasip ederse bende mayıs annesi olacağım
henüz cinsiyetini öğrenemedim.
8 gün sonra randevum var bakalım meraktan öleceğim.
Ultrasona göre 16 hafta kendi hesabıma göre 15 haftalık hamileyim.. Sizler kaçıncı haftanızda öğrendiniz.. Ben henüz öğrenemedim bebişimin cinsiyetini
artık bu hafta içinde üçlü test için gitmeyi düşünüyorum ikili testide yaptırmamıştım.. Bakalım hayırlısı heyecanla bekliyorum...
Kayracım gözün aydın canım :))
Kız annesi olacaksın demek :)) Bende dün doktora gittiğimde doktor bana " kız evlat hayırlıdır inşallah kızın olur" dedi..Bu önceki doktorum değil..Benim doktorum hacca gitmiş takiplerimin yapılması için bende yakınlarda bir tıp merkezine gitmeye başladım..E doktor öyle söyleyince bende daha önce %70 erkek göründü diyemedim :)) "Ama erkek olursa da üzülme kız olana kadar denemeye devam et" dedi doktor bana :))
çok sevindim babanın da yabında olmasına ,canım benim annemle babamda ocağın sonunda gelecekler hayırlısıyla,,canım hiç merak etme inş sonucunda çok güzel çıkcak canım bizde oğluşumla zaman geçiriyoruz inş iyidr içerde miniğim bazen hareket ediyor annesini mutku ediyor yaramaz :teselli:
slm arkadaşlar allah nasip ederse bende mayıs annesi olacağım
henüz cinsiyetini öğrenemedim.
8 gün sonra randevum var bakalım meraktan öleceğim.
Murgizcim, hamile olduğum için işlerime ara verdim çünkü benim hamilelik başlangıcım zor oldu, bulantılar, düşük riski falan derken hep öyle sürecek sandım.Şimdi de açıkçası sadece siyasi bir parti için çalışmalara katılacağım bebek olana kadar çünkü bizim meslekte malesef bazen üstüste sürekli uzun yolculuklar ve sürekli hareket oluyor..Bunu göze alamadım..Allah nasip ederse bebiş biraz büyüdükten sonra başlarım yine çünkü çalışmayı çok istiyorum..Zaten doktorlar hamilelere ağır spordan ziyade sadece yürüyüş ve birkaç egzersiz tavsiye ediyor..Evde kendi kendime yürürüm artık..Ve şu da var ki Ankara'nın havası çok kötü dışarı çıkıp yürüsem ciğerlerim egzosla doluyor eve gelene kadar..O yüzden ev daha mantıklı..Yemek konusunda da biraz kendimi frenlemeye karar verdim..
Dün doktora gittim Allah'a şükür şimdilik bebişin gelişimi normal..Bu arada doktorum bana 2 li test yaptırıp yaptırmadığımı sordu..Yaptırmadım dedim 3 lü testi yaptırmaya karar verdim bakalım sonucunu cuma günü alacağız..
21. haftada detaylı ultrason, 24. haftada tetenoz aşısı ve 28. haftada kan uyuşmazlığı için iğne yaptıracağım..Bu arada benim bebişin doğum tarihi sürekli değişiyor..Bu kez ultrason bilgilerine göre 13 mayıs göründü :)
MURGİZ
canım sende diyarbakırdasın sanırım. özelden mesaj atamadım dr. un kim memnunmusun