2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım yaaa..a.s.
Allah cümlesinin yavrularını da inşallah bizimkilerinini de bağışlasın Yaseemin' cim.. Benim bi "oğluşum" var..a.s
Pzt. günü için kalbinin içinden geçenleri duymanı diliyorum canım..:1hug: Hemen yaz e mi?:asigim:

Allah tamamına erdirsin çok sevindim mutlu olmana allah hepimize böyle mutluluklar nasip etsin inşallah...

Naze' cim iyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum..a.s.
İnşallah ALLAH hepimize pırıl pırıl Bahar günlerinde kelebeklerimizle kucaklaşmayı nasip eder..Şeniz

kayracım oh maaşaşalh keyfin yerinde allh bozmasın canım inş bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız da keyfimiz tam olur Şeniz buarada üçlü testinin sonucunu ne zaman alcan onuda mutlaka haber ver olurmu

Bak görürsün, çok kısa bi süre sonra inşallah hepimizin keyifleri yerinde olucak Murgiz' cim..sırnaşık şey Ben aynı gün iki mutluluğu birden yaşadım; sanırım yazdıklarıma diğer sevincim de yansıdı biraz.. ŞenizAdana' dan babam geldi, sürpriz yaptı bize..
Kısmet olursa üçlü testin sonucunu Çarşamba günü alıcaz..:sm_cool: Allah' tan şimdi konuğum var da zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum. İnşallah ondan da iyi haberleri almak nasip olur (herkese, bize de)..:teytey:
Sen nasılsın canım? Yakışıklı delikanlı depiklerini hızlandırdı mı?

Ultrasona göre 16 hafta kendi hesabıma göre 15 haftalık hamileyim.. Sizler kaçıncı haftanızda öğrendiniz.. Ben henüz öğrenemedim bebişimin cinsiyetini
artık bu hafta içinde üçlü test için gitmeyi düşünüyorum ikili testide yaptırmamıştım.. Bakalım hayırlısı heyecanla bekliyorum...

çok sevindim babanın da yabında olmasına ,canım benim annemle babamda ocağın sonunda gelecekler hayırlısıyla,,canım hiç merak etme inş sonucunda çok güzel çıkcak canım bizde oğluşumla zaman geçiriyoruz inş iyidr içerde miniğim bazen hareket ediyor annesini mutku ediyor yaramaz :teselli:

Murgizcim, hamile olduğum için işlerime ara verdim çünkü benim hamilelik başlangıcım zor oldu, bulantılar, düşük riski falan derken hep öyle sürecek sandım.Şimdi de açıkçası sadece siyasi bir parti için çalışmalara katılacağım bebek olana kadar çünkü bizim meslekte malesef bazen üstüste sürekli uzun yolculuklar ve sürekli hareket oluyor..Bunu göze alamadım..Allah nasip ederse bebiş biraz büyüdükten sonra başlarım yine çünkü çalışmayı çok istiyorum..Zaten doktorlar hamilelere ağır spordan ziyade sadece yürüyüş ve birkaç egzersiz tavsiye ediyor..Evde kendi kendime yürürüm artık..Ve şu da var ki Ankara'nın havası çok kötü dışarı çıkıp yürüsem ciğerlerim egzosla doluyor eve gelene kadar..O yüzden ev daha mantıklı..Yemek konusunda da biraz kendimi frenlemeye karar verdim..

Dün doktora gittim Allah'a şükür şimdilik bebişin gelişimi normal..Bu arada doktorum bana 2 li test yaptırıp yaptırmadığımı sordu..Yaptırmadım dedim 3 lü testi yaptırmaya karar verdim bakalım sonucunu cuma günü alacağız..

21. haftada detaylı ultrason, 24. haftada tetenoz aşısı ve 28. haftada kan uyuşmazlığı için iğne yaptıracağım..Bu arada benim bebişin doğum tarihi sürekli değişiyor..Bu kez ultrason bilgilerine göre 13 mayıs göründü :)

Sevgili Ebru,
Zara'nın da hamile bölümünde kot ve siyah pantolonlar var, kalıpları da çok güzel, oraya da bakabilirsiniz.

Burcucum Zara'ya bakmak hiç aklıma gelmedi..Bakalım bugün Migrosa gideceğiz İnşallah oradan bi bakayım..Ama dün Tifannyden bir eşofman üstü aldım kapşonlu ve uzun..Çok sevimli ve oldukça da uygun fiyatlıydı..Daha çok rahat ve eşofman tarzı şeyler almaya çalışıyorum çünkü Allah'ın izniyle bir 5.5 ayımız falan kaldı..Çok fazla bişey almaya gerek yok diye düşünüyorum..yerimseniben

slm arkadaşlar allah nasip ederse bende mayıs annesi olacağım
henüz cinsiyetini öğrenemedim.
8 gün sonra randevum var bakalım meraktan öleceğim.

Kayracım gözün aydın canım :))

Kız annesi olacaksın demek :)) Bende dün doktora gittiğimde doktor bana " kız evlat hayırlıdır inşallah kızın olur" dedi..Bu önceki doktorum değil..Benim doktorum hacca gitmiş takiplerimin yapılması için bende yakınlarda bir tıp merkezine gitmeye başladım..E doktor öyle söyleyince bende daha önce %70 erkek göründü diyemedim :)) "Ama erkek olursa da üzülme kız olana kadar denemeye devam et" dedi doktor bana :))

Sevgili Naze, önemli olan son adet tarihinden itibaren kaç hafta geçmiş olduğu canım. Ultrasondaki değerler yalnızca genele göre bi analiz yorumu..Mesela bizim son kontrolümüzde 15+6 olmamız gerekirken ultrasona göre 16+5 gözüküyorduk.. Bu konuda en güzel cevabı netteki otomatik hesaplayıcılardan alabilirsin..
Üçlü test 16. haftanın başlangıç tarihinden itibaren yapılabiliyor. Bebişin cinsiyetini öğrenebileceğin büyüklüğe erişmiş Naze, inşallah alıcağın yanıtların tümü gönlüne göre olur canım..:teytey:

Avebru' cum sağol canıma.s.
En güzeli sağlıklı evlatların sahibi olmamız, boşver sen onun dediklerini!!
Başından beri hep "hayırlı" olanı istemedik mi? Hem benim de ilki erkek ama sana hiç tereddütsüz yazarım ki; oğlumu 1000.., tane kıza da değişmem..
İnşallah her ikisinin de mutluluğunu tattırsın ALLAH.. Ama "iyi yetiştirilmiş evlat hayırlıdır" Avebru' cum yoksa ki kızı, erkeği değil.. Bence doktorun hacdan dönene kadar sen:mymeka: o saman kafalının yanına bi daha uğrama ve yavruna da iki kolunla sıkıca bi sarıl canım..:içelim:

Murgiz, seni görünce nasıl şaşırıcaklar kimbilir.. Eeee o zamana kadar iyice tombişleşmiş olursun canım.. Ama ailen D.bakır' da değil miydi?şutarafagitti
Demek zaman geçiriyorsunuz, eşlik eden de en fazla sevdiğin olunca herşey bambaşka oluyor di mi.. Bu günlerimizin kıymetini iyi bilelim vallahi; çünkü bu fındıklar dünyaya geldikten sonra var ya, kafamçokkarıştızaman genelde "feleğini şaşırmış" bi vaziyette geçiyor.. Olsun, yine de onlar herşeye değer varlıklar Murgiz' cim..

anladım canım sende haklısın bazı işlerde yolculuk ve yoğun tempo varsa uzak durman daha iyi zaten ,,ama arada kendine gezmeler yarat ebrucum evde otur otur nereye kadarsırnaşık şeybuarada üçlü test yaptırmanada çok sevindim bak zaten aşllahın izniyle temiz çıkacak sende rahatlıyacan bak,,buarada bebişinin cinsiyetide kesinleşmiştr bu sefer kontrolünde değişiklik belirtmediğine göre bebişin erkek:dance:,

MURGİZ
canım sende diyarbakırdasın sanırım. özelden mesaj atamadım dr. un kim memnunmusun

meraba berçem hoşgeldin aramıza canım ,ben genesis hospitalda zeki akkuma gidiyorum ve drumdan çok memnunum tavsiye ederim ,sigortalılardan 20 utl lik farkla gidiliyor ama drum çok yoğun gidince en az bir saat sıra bekliyoruz ,, sen kime gidiyon sen memnunmusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…