selam kızlar ...sitede bazı değişiklikler olmuş kafam karıştı..ridacım tekrar hoşgeldin canım..evet çocuklar varsa arabada şart oluyo..eşinin işten çıkmasına ve ablanın eşine çok üzüldüm maalesef anlayışsız insanlar çok dünyada..ne diyeyim herşeyin başı sabır Allah ablana ve bizlere bol sabır versin..bu arada geçmiş olsun canım emzirirkenmi üşüttün acaba? bizde sular duruldu şimdilik ..bazen kendi kendime düşünüyorum aslında her şeyin iyi taraflarını görmek lazım diye ..ne derece yapılır bilmiyorum birde bende aşırı dercede kıskançlık var onu yenmeye çalışıyorum..yarın öğretmenler günü sınıfta kutlayacağız galiba..bide söylentiler var müüdr bey öğrtemenlere hediye almayı yasaklamış bizim bu müdürle işimiz var valla ona neyse... arkadaşlarla toplu bişey almayı düşünüyoruz..belki yarın yazamam bütün öğretmen arkadaşlarımın ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ kutluyorum..selme kder gizem esra tuğba elif özlem unuttuğum varsa affetsin kısacası hepinizi öpüyorum.
teşekkürler canım..erkek olsun kız olsun öğretmenlere karşı ilgim büyük küçükken çok isterdim ama nasip değilmiş ama bigünlük öğretmenliği hissetmekte güzel..:) bu arada nasıl oldun geçmiş olsun hastalık geçsede öksürük hemen geçmiyo..gülhancım ve ridacım biraz geç oldu ama öğretmenler günü için teşekkür ederim. bir arkadaşım öğrencilerine aynen şunu demişti "eve gider gitmez annelerinizin elini öpüp öğretmenler gününü kutlayın çünkü sizin ilk öğretmeniniz annelerinizdir" o kadar hoşuma gitmişti ki her öğretmenler gününde ben de öğrencilerime bunu söylerim.
ben tüm annelerin öğretmenler gününü kutluyorum.....
mehaba arkadaşlar.okuldayım dersim boş rahat rahat yazayım dedim. evde kızdan ve işlerden fırsat bulup yazamıyorım.
ridacım hoşgeldin canım.çok aradım seni yokluğunda.eşinin yeni işi hayırlı olsun inşallah herşey gönlünüzce olur.
gülhancım senin de eşinle aranızı düzeltmenize çok sevindim Allah her daim huzur versin yardım etsin.
helinim08(özür dilerim isminle hitap edemediğim için ) çok geçmiş olsun.oralarda hasta olunur mu?temiz hava herşey doğal.kızın çok şanslı.
benimde perşembe kontrolüm var.kitle büyümediyse problem yok.çok korkuyorum büyüdüyse kötü olma ihtimali
var.hayırlısı artık.dualarınıza ihtiyacım var
herkesi öpüyorum ismini sayamadığım tüm arkadaşlarım herşey gönlünüzce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?