2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar ...sitede bazı değişiklikler olmuş kafam karıştı..ridacım tekrar hoşgeldin canım..evet çocuklar varsa arabada şart oluyo..eşinin işten çıkmasına ve ablanın eşine çok üzüldüm maalesef anlayışsız insanlar çok dünyada..ne diyeyim herşeyin başı sabır Allah ablana ve bizlere bol sabır versin..bu arada geçmiş olsun canım emzirirkenmi üşüttün acaba? bizde sular duruldu şimdilik ..bazen kendi kendime düşünüyorum aslında her şeyin iyi taraflarını görmek lazım diye ..ne derece yapılır bilmiyorum birde bende aşırı dercede kıskançlık var onu yenmeye çalışıyorum..yarın öğretmenler günü sınıfta kutlayacağız galiba..bide söylentiler var müüdr bey öğrtemenlere hediye almayı yasaklamış bizim bu müdürle işimiz var valla ona neyse... arkadaşlarla toplu bişey almayı düşünüyoruz..belki yarın yazamam bütün öğretmen arkadaşlarımın ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ kutluyorum..selme kder gizem esra tuğba elif özlem unuttuğum varsa affetsin kısacası hepinizi öpüyorum.
 
slm arkadaşlar..hepinizi öpüyorum ve tüm öğretmen arkadaşlarımın yarınki öğretmenler gününü kutluyorum..iyi ki varsınız..
 

gülhancım teşekkürler canım..eşinle aranızın düzelmesine sevindim..Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın..çocuklar bir de yangın çıkarmışlar evde..çok büyük geçmiş olsun canım..büyük bir olayı ucuz atlatmışsınız..inanmıyorum, görüyor musun yaramazları seeen? hiç rahat durmuyorlar canları sağolsun..

muhammed de düğünde kocaman bir çakmak almış eline tam yanına geldim elinden alacakken bir den alev aldı kaşı saçı yanıverdi pek belirgin değil ama çok korktum ben de..
 
bu arada eşim başladı gazetede..dün bir sürü gazete getirmiş eve..yerel ulusal vs..eve iş getirdim dedi..köşe yazacak..gazete çıkaracaklar..haberlere gözatıyor..eski işi daha iyiydi..maaş aynı ama..şimdi gazipaşaya gidip gelecek..motorla her gün yarım saat yol zor olacak..hava muhalefetinde orda kalacakmış..evleri var orda eşimin ailesinin..biz de gidip kalacakmışız orda ara ara..offf hiç içime sinmedi bu iş..ama hayırlısı bakalım..
 
rida cım hoş geldin...fena özlettin kendini...
rida sen nerede yaşıyorsun canm ben antalya diye biliyorum da yanlış mı biliyorum ki...eşinin iş durumuna da hakkında hayırlısı olsun canım belki böylesi iyidir...
sana da çok geçmiş olsun...allah şifa versin...sen o haldeyken düşün hastayım diye çekilemiyorsun bile bir tarafa yine sorumluluklar senden önce...bu sinir bozucu bir durum...düşünüyorum da hayat zormuş...
gülhan cım iyiye gidiyor olmanıza sevindim...umarım herşey daha da güzel olur...kafana takmamaya çalış...hiç birşey 4 4 lük değil...
bizde bayramda gezdik gezdik geldik...yine iş başı yaptık...bugün 3 saat dersim vardı eve geldim birsürü işim vardı temizlik felan...ancak dinleniyorum arada yemeğe bakmak kaydıyla....sırtım ağrıyor benimde ya..
kızlar özlemişim sizi kaybolmayın bir yere...
kader cim sen nasılsın...gizem nerelerdesin...
 
ridacım gelmiş hoşgeldin canım tatilinin güzel gemesine sevindim ablana çok üzüldüm ama rabbim eşini ıslah eylesin akıl fikir versin
gülhancım seninde eşinle barışmana çok sevindim inşallah huzur eksiz olmaz yuvanızdan
selmacımda bugun 3dersi varmış ohh evde ama işler bitmez haklısın

herkesler bayramda gezmiş gelmiş ne güzel bizde evdeydik akraba ziyaretleri falan oyle güzel geçti çok şükkür
 
kızlar hepinize çok teşekkür ederim..
ridacım eşinin işi hayırlı olsun canım..evet uzaklık çok zor bizde kamyon aldık biliyosun eşim çok uzaklara gitmesede eve gemesi problem oluyo dediğin gibi bide bu işin kışı var..ne diyeyim Allah yardımcımız olsun..sorma canım bi tehlike atlattık ve ben hala beceripte şükür namazı kılamadım muhammetide Allah korumuş canım ..valla bu çocuklarla işimiz var dün soba yakarken kaşla göz arası alperen telefonu suya atmış telefon bozuldu..kızdım biraz ama çok güldürüyo beni muharreme şarkı ezberletirken o ezberlemiş..öğretmenim canım benim şarkısını söylüyo:)) sen nasıl oldun kızın nasıl büyümüştür baya

selmacı sanada geçmiş olsun canım sorma şu bel ağrılarını eğikmi duruyorum bilmiyorum..benimkide çok ağrıyo ela neler yapıyo

esracım evet canım Allah kimsenin huzurunu bozmasın çok zor oluyo insan yerdemi göktemi belli olmuyo..
kader ve gizem nerelerdesiniz
 
merrhaba kızlar
buradayım ama bu haftayı yorgun ve hasta geçirdim akşam yemekten yorgunluktan uyuyakalıyorum üstüne de azalan ama bitmeyen öksürüğüm de tuz biber :2: okuldan gelince hazır kız uyurken bakıyorum ama 15-20 dk içinde çıkıyor ve onunla ilgilenmem için gelip bilgisayarın düğmelerine basıp kaçıyor
ridacım tatilinin güzel geçmesine sevindim ama ablanın durumuna üzüldüm Rabbim hepimizi ayrı ayrı imtihan ediyor işte ne diyeyim.... eşinin işi inşaallah sizin için hayırlara vesile olur....
gülhancım bu 2008 mayıs modelleri hep böyle yaramaz galiba :)) evde bilgisayarı köşe bucak kaçırıyoruz yüksek bir yere koymaya kalksak hemen bir şey bulup onun üzerine çıkıp tırmanmaya çalışıyor :)) evde 84 ekran tv var onu bir sallıyor bizi yerimizden fırlatıyor bir şey değil tv üzerine düşecek diye ödümüz kopuyor ( telefonumu zaten söylemiyorum bile yerden yere vuruyor da yine de çalışıyor maşaallah :)
selmacım senin tatilin de güzel geçmiş ama bir de tatil dönüşü temizlik iyi yormuşsun kendini . bu arada elanın kreş nasıl gidiyor? ben de seneye 4 yaş grubunda anaokuluna göndermeyi düşünüyorum bakıcım aslında fena değil ama benim cadı ona göre biraz aktif kalıyor :)
esracım biz de bayramı evde geçirenler grubundayız :)
 
Son düzenleme:
gülhancım ve ridacım biraz geç oldu ama öğretmenler günü için teşekkür ederim. bir arkadaşım öğrencilerine aynen şunu demişti "eve gider gitmez annelerinizin elini öpüp öğretmenler gününü kutlayın çünkü sizin ilk öğretmeniniz annelerinizdir" o kadar hoşuma gitmişti ki her öğretmenler gününde ben de öğrencilerime bunu söylerim.
ben tüm annelerin öğretmenler gününü kutluyorum .....
 
mehaba arkadaşlar.okuldayım dersim boş rahat rahat yazayım dedim. evde kızdan ve işlerden fırsat bulup yazamıyorım.

ridacım hoşgeldin canım.çok aradım seni yokluğunda.eşinin yeni işi hayırlı olsun inşallah herşey gönlünüzce olur.
gülhancım senin de eşinle aranızı düzeltmenize çok sevindim Allah her daim huzur versin yardım etsin.
helinim08(özür dilerim isminle hitap edemediğim için ) çok geçmiş olsun.oralarda hasta olunur mu?temiz hava herşey doğal.kızın çok şanslı.
benimde perşembe kontrolüm var.kitle büyümediyse problem yok.çok korkuyorum büyüdüyse kötü olma ihtimali
var.hayırlısı artık.dualarınıza ihtiyacım var
herkesi öpüyorum ismini sayamadığım tüm arkadaşlarım herşey gönlünüzce olsun
 
teşekkürler canım..erkek olsun kız olsun öğretmenlere karşı ilgim büyük küçükken çok isterdim ama nasip değilmiş ama bigünlük öğretmenliği hissetmekte güzel..:) bu arada nasıl oldun geçmiş olsun hastalık geçsede öksürük hemen geçmiyo..

özlemcim sağol canım..Allah kimsenin huzurunu bozmasın canım dualarımız seninle..inşallah büyümemiştir ve bi sorun yoktur..

kızlar sabahtan çocuklarla vergi yatırmak için gebzeye gittik..ben çocuklara sahip olayım derken çantayı unutmuşum...neyse otobüsten indim belediyeye geldim çanta yok ne para ne telefon kaldım sap gibi ortada..işin kötüsü kaynımın kredi kartı vardı..sonra güvenliğe gittim hem ağlıyorum hem yardım istiyorum..kayıpmı çalındımı onu bile bilmiyorum ..güvenlikten telefonu aldım eşime tel ettim kendi tel aradım ..otobüste kalmış annem duraktan çantayı aldı tekrar gebzeye geldi beni almaya..bu arada bi saat falan güvenlik kulubesinde kaldım..insan ne kötü oluyo Allah kimmsenin başın avermesin beterinden korusun.siz siz olun telefonu anahtarı ve en az 5 lirayı cebinize koyun..
 
Son düzenleme:
Geçmiş olsun gülhancım ama üzülecek bişey yok herkesin başına gelebilir.iki çocukla normal ben tekiyle bile bunu yapabilirim.allah beterinden korusun.
Herkes iş güç peşinde galiba kimseden ses yok herkesi öpüyorum kuzucukları da
 
özlemcim adım kader :)
burası sanıldığı kadar temiz havalı değil akşam üzeri inanılmaz bir hava kirliliği var ( artı bulunduğumuz yer merkez sayılıyor va çarşının ortasında egzoz dumanından evi doğru dürüst havalandıramıyorum ... köyler daha farklıdır tabii ama şehir içi kötü
senin de bugün kontrolün vardı inşaallah sonuçların temiz çıkar dualarımız seninle canım....
 
Son düzenleme:
arkadaşlar hepinize merhabalar..kadercim geçmiş olsun canım..gülhancım inan çok üzüldüm ama özlemin dediği gibi Allah beterinden korusun..

ben bu günlerde çok huzursuzum canlarım..
kendimi çok mutsuz hissediyorum..bu nedenle yazamıyorum..şimdi anlıyorum bazı arkadaşlarımızın neden siteye giremediklerini..paylaşacak onca şeyim olmasına rağmen yazamıyorum bile düşünsenize..Allahım herkesin yardımcısı olsun..tüm çaresizlerin çaresi Rabbime her nimeti için binlerce şükürler olsun..benim acizliğim nefsimden..Rabbim nefsimi ıslah etsin..

arkadaşlar gelelim benim sorunuma..
eşim biliyorsun iş değişikliği ile gazipaşaya gidip geliyor..45 dk yolu motorsiklet üzerinde akşam saatlerinde yapıyor..ve yol o kadar tehlikeli ki..muhammed babasını çok özlediği için hergün gelip gidiyor..normal şartlarda ailesinin evi de orda..kalabilir ama bunu yapamıyor..üstelik dün bana evi kiraya verip gazipaşaya yerleşmeyi önerdi..
ağladım..ailemle aynı binadayım..gazipaşada ailesi var..5 adet kızkardeşi ve amcası, halaları da orda yaşıyor..yani tüm aile efradı orda ikamet ediyor..benim ailem de burda amca teyzem annemler....ben evimi seviyorum..kendi düzenim var..orda biliyorum ki burdaki kadar rahat olmayacağım olamayacağım..gitmek istemiyorum..evimi kiraya vermek istemiyorum..bana iş bul ben de çalışayım dedim..maddi olarak ona destek olmam gerekliliğini iyice anladım..çünkü durumlar vahim olmaya başladı..
 
özlemcim..aklımdaydı yazdım sandım ama yazmayı unutmuşum..inşallah sonuçların temiz çıkar canım..dualarımdasın..Rabbim korkularından emin kılsın seni de..
 
gülhancım sana da geçmiş olsun özlemin dediği gibi Allah beterinden korusun canım ...
üç kere telefonu çalınmış biri olarak diyorum ki sana geri dönmüş en güzel tarafı da bu :) inşaallah bir daha böyle bir şey yaşamazsın canım ...
 
Merhaba arkadaşlar.öncelikle dualarınız ve iyi dilekleriniz için çokk teşekkürler.allah hepinizden razı olsun.çok şükür rabbime sonuçlarım iyi çıktı.büyümemiş hatta yarı yarıya küçülmüş.doktor bunlardan her 3 kadından birinde var ama farkında değiller dedi.ilk olarak 3 ay sonra sonra da 6 ay ve senede 1 takip edilecek ultrasonla.binlerce şükür rabbime.allah kimseyi korkularıyla sınamasın.şifa arayanlara şifa versin.
Kadercim artvin deyince insanlarda doğal temiz hayat çağrışımı yapıyor ama demek ki orda da merkezler buralar gibi.
Ridacım hakkınızda hayırlısı olsun.inşallah ailenden ayrılmazsın.çok zor gerçekten.ama başka yol da kalmazsa bir süreliğine gidersin.nasılsa ev senin eninde sonunda geri dönersiniz.hayatta çok daha zor durumlar var allah beterinden korusun.biraz sabırla, güzellikle umarım taşınmadan sorunu halledersiniz.
Herkese iyi akşamlar tekrar tekrar dualarınız için çok teşekkür ederim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…