selamlar arkadaşlarım..canım dostlarım...
hepinizin geçmiş kurban bayramını kutluyorum..sağlıkla mutlulukla nice bayramlara inşallah..sizleri çok özledim..
sonunda döndüm..yuvama..güzel şirin minik tatlı yuvama döndüm..muhammed bile evde bir oraya bir buraya koşturup durdu sevincinden..balkondaki bisikletine biniverdi hemencecik
)
ilk gün biraz uykudan sonra kapı çaldı uyandığımda sağ göğsümde şiddetli bir ağrı vardı..ayağa kalktığımda ise tüm vücudum titriyordu..kayınvalidemler gelmişti..hastaydım ama mecburen ayakta kalmaya çalıştım..yemekten sonra teyzemler amcamlar geldi..çay ve meyve ikramından ve bir süre sohbetten sonra teyzem sen yat dinlen biz gidelim dedi..kuzenler de mutfağa girdi Allah razı olsun..kayınvalideler yatılı kaldılar onların yatağını da eşim hazırladı..sabaha kadar halisünasyonlar gördüm..kızımı emzirmekte zorlandım..üşüyordum, titriyordum..çok kötüydü yaaa..
iki büklüm geldik otobüste..ilk kez bir aracımızın olmamasına bu kadar şiddetli üzüldüm..! hep sol tarafı verdim kızıma emmesi için diğer tarafı veremeyince sıtma oldum resmen ve göğüs kanallarım tıkandı..
bugün henüz bir parça daha iyi sayılırım..ev toz içindeydi..o gün bişey yapamadım misafirler gitti akşama kadar kendime gelemedim..akşam biraz temizlik yaptım..eşim kızdı yarın sabah yaparsın diye..kalanı da ertesi gün yaptım..
memleket günleri çok hareketliydi..bayramın 4.günü evimdeydim..muhammedin 10 günden fazla süren ateşi dışında herşey mükemmeldi..ama ablam beni çok etkiledi..eşi ablamı hiç anlamayan cahil medeniyetsiz..kültürsüz..hatta merhametsiz ve hatta vicdansiz bir insan..imtihan dünyası ama insan bazen tıkanıyor ve ne yapacağını ne diyeceğini bilemiyor..canım ablam beni yalnız bırakmamak için eşinden gizli !geldi ben de onu ziyaret ettim sıklıkla..ama doyamadık birbirimize yeğenlerimize...
ben dönerken nasıl ağladılar, nasıl üzüldüler..herkes ordaydı hemen hemen..otogardaki o manzarayı hiç unutmayacağım...
bir de arkadaşlar eşim işinden ayrıldı..memlekete yanıma geldi..10 gün kaldı bizimle.. bugün yeni bir işe başladı..bunun detaylarını elifcim merak etmişti ona mail atmıştım ordan birazını kopyalayarak bilgi veririm..çünkü detay yazmaya zaman olmuyor çocuklar nedeniyle..
hepinizi öpüyorum..
okuduğum kadarıyla..gülhancım eşinle ilgili başlarda biraz dertlenmişsin..inşallah herşey yoluna girmiştir..içki tüm kötülüklerin anasıdır hadisi ne kadar doğru..rabbim ıslah etsin canım..
selmacım yeni okulunda görevbaşı yapmış olman beni bile heyecanlandırdı..inşallah güzel bir eğitim öğretim yılı geçirirsiniz..
ve tabiki..kadercim..gizemcim, özlemcim, esracım, tubişim..hepinizi çok özledim..adını unuttuğum tüm dostlarımı hasretle kucaklıyorum geçmişten bişey o kuyamadım üzgünüm..selamlar sevgiler..