Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2008 mayıs anneleri arada bir ses verin da !
herkese selam.nerdesiniz hakikaten.umarım herkes iyidir.öpüyorum hepinizi ve kuzucuklarınızı.
merhaba kızlar ,
burdayım burda olmasına ama bu hafta sınav haftasıydı ve oldukça yoğun geçti. akşamları sadece bakıp çıkıyordum .
helin bu aralar iyice coştu ele avuca sığmıyor bir de geceleri çok geç yatmaya başladı . geçen sene ne güzel saat 9 buçukta yatağına koyuyordum biberonunu da veriyordum eline kendi kendine uyuyordu. şimdi 12 den önce yatmıyor o da ışıkları kapatıyoruz yanımıza alıyoruz sonra debelenerek bizi çiğneye çiğneye uyuyor. uyuduktan sonra yatağına atıyoruz . bir de önceden gündüz uyumadıysa akşam en geç sekiz buçukta yatardı şimdi 10 buçukta yatarsa şükrediyoruz. genelde başkalarından duyardım geç yatıyor diye benim kız iyi derdim sanırım nazar ettim :26:
bir de yemesinden memnunum ama çok yavaş yiyor ve yerken çok dolanıyor . en nefret ettiğim şeyi yapıyorum elimde kaşıkla o dolanırken hemen ağzına tıkıyorum yanlış biliyorum ama cadı sabit durmuyor ki uyurken bile kıpır kıpır :) bari uyurken bir dur de mi?
benim kuzu gün içinde hep böyle hele öğlen geldiğimde kapıda bir hopluyor "anne senin işin bitti mi?" diye, babası onu kapıyor ama gözü ben de yavrumun. ama artık eskisi gibi ağlamıyor hele biz giderken "kayu" varsa bakmıyor bile cadı :)
selmacım elanın kreşle arası nasıl? ben de seneye göndermeyi düşünüyorum ya bakalım artık.
ethanroom hoş geldin senin kuzu da mayıs doğumlu mu ? bir de ikinci kuzu geliyormuş Allah hayırlısıyla kucağına versin canım.
kızlar elektrikler gitti birazdan bunun şarjı biter hoşçakalın
hepinize iyi haftasonları bana iyi temizlikler :81:
selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 2008 annesi olarak ve 2011 anne adayı olarak
kızlar nerdesiniz ?
ridacım geçmiş olsun canım . hava değişimi hastalığında etken olmuş olabilir. Allah yardımcın olsun diyorum çünkü küçük çocuklu anneye hasta olmak kadar lüks bir şey yoktur herhalde bir keresinde köydeyken eşim de ben de hastalanmıştık , ikimiz de koltuklara yığılmıştık . zavallı helin emekleyerek bir benim yanıma geliyor bir babasının yanına geliyor. sırayla bakıp uyumaya çalışıyorduk ( kapımızı çalan da yok. kızımın perişanlığı aklımdan çıkmaz . Allah kimseyi gurbette sahipsiz bırakmasın ....