2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

özlemcim çok sevindim kaderin dediği gibi inşaallah tamamen kurtulursun canım ... geçmiş olsun..sevgiler
 
günaydın kızlar..dünmüydü tam hatırlamıyorum ama siteye girilmiyodu..desteğiniz için hepinize teşekkür ediyorum..özlemcim sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim..Allah herkesi çocuğuna yuvasına bağışlasın..ridacı senin durumunada üzüldüm çaresizlik gerçekte zor..benim eşimde şehir dışında çalışıyo bazen 2 3 gün gelmiyo gelsin istiyorum gelincede pestili çıkıyo 5 vesaitte geliyo..gece 10 da geliyo sabah 5 te gidyo bu yüzden gelmek istemiyo kaynımda aynı yerde çalışıyo geçen sene eltime oraya taşınalım diye tutturmuştu ..karda kışta çok zor oluyo diye ...karar vermek gerçekten zor sende haklısın ne kadar akrabalarında olsa kendi alıştığın yeri bırakamazsın..ne diyeyim Allah hayırlısını versin umarım düzelir...
selmacı sen nerelerdesn..gizemde bıraktı bizleri:2:
 
neyse yeniden başlayayım
günaydınlar, iyi pazarlar
dün tam işlerim bitmiş elime kahvemi almışım hazır babamız da helini dışarı çıkarmışken bir takılayım dedim yine bakım varmış akşam bakarım dedim ama akşam sekizden sonra iptal oldum bu aralar sabahın köründe 5 buçuk altı gibi kalkıyorum akşam da erkenden sızıyorum oen lan benim adamcağıza oluyor adamcağız biraz sohbet edelim istiyor ama bir bakıyor ben koltukta sızmışım hem erken kalkmak hem de gün içinde koşturmacanın getirdiği yorgunluk birleşince böyle oluyor ... bana 24 saat yetmiyor yetkili makamlara günün 30 saate çıkarılmasını teklif edecem :))
gülhancım eşinin çalışma koşulları gerçekten zormuş ama ne yaparsın geçim dünyası ... zor ama evde boş boş oturması daha zor canım. üstelik bir de çocuklar var maşaallah büyüdükçe masrafları da büyüyor. anne baba olarak her şeyin en iyisi en güzeli onların olsun istiyoruz ama bunların hepsi maalesef parayla oluyor. hele şimdiki çocuklar bizim zamanımızdaki gibi değiller. vardan yoktan pek anlamıyorlar .benim cadı bile şimdiden yırtılmış çorabı için "yenisini alırız anne " diyor şimdiden sıkı tedbirler uygulamam lazım yoksa ilerisi için halim böyle olur
bu arada kardeşin kuzuların resimlerini koymuş maşaallah ikisi de birbirnden güzel bakarken hem içim gitti hem korktum nazarım değecek diye onları ayetel kürsi okumadan dışarı çıkarma ... Allah bahtalarını da kendileri gibi güzel etsin canım....

ridacım sen nasılsın ? 2 çocukla zor oluyordur ama arada böyle ses ver valığını hissettir canım :))
 
kızlar merhaba gelemedim bayadır
gülhancım bidaha yaşatmasın rabbim iki çocukla çok zor gerçekten

ridacım seninde karar vermende rabbim yardımcı olsun eşinind işi zor hergün gitmesi evlendik antalyaya gelin gittim
ben bir yıl larada oturduk tam düzenimizi kurduk belekde eşime teklif geldi çok istememe rağmen bizde gitmek zorunda kaldık tabi senin durumun daha farklı bütün çevren orda ama doğduğun değil doyduğun yer derler ya kara senin arkadaşım

kadercim banada yetmiyo valla 24 saat ne yapıcaz boyle

kızlarr boş bırakmayalım topiğimizi arada uğrayalım hiçdeğilse
 
2008 mayıs anneleri arada bir ses verin da !

bencede:)))))))) kadercim valla fırsat bulup yazamıyorum..önceden eşim bilg kalkıp fırsat vermiyodu şimdi ben oturmak istemiyorum..arada bakıyorum kim var diye kimsede olmayınca çıkıyorum işlerim oluyo şuan bile haftası gelmiş ütülencek çamaşırlar var :)
 
esracım sağolasın canım ..Allah kimseye yaşatmasın..kadercim kardeşim burdayken açıyo bazen bakıyorum kim var kim yok diye denk gelemiyoruz hiç face de... bigün tuğba vardı oda cvp vermedi meşguldu herhalde..ama bayadırda yazmıyo görüşen varmı neler yapıyo çocukları nasıl acaba?
selmacımdan de ses yok hatırladığıma göre umarım elada oda iyiidr
ridacım sen nerelerdesin biliyorum canın sıkkın son durum ne oldu karar verdinizmi
birazdan muharremi almaya gidicem oyalanıyorum ..yarın sınıfta beklicem bende sıra..hepinize kucak dolusu sevgiler..
 
herkese selam.nerdesiniz hakikaten.umarım herkes iyidir.öpüyorum hepinizi ve kuzucuklarınızı.
 
merhaba kızlar ,
burdayım burda olmasına ama bu hafta sınav haftasıydı ve oldukça yoğun geçti. akşamları sadece bakıp çıkıyordum .
helin bu aralar iyice coştu ele avuca sığmıyor bir de geceleri çok geç yatmaya başladı . geçen sene ne güzel saat 9 buçukta yatağına koyuyordum biberonunu da veriyordum eline kendi kendine uyuyordu. şimdi 12 den önce yatmıyor o da ışıkları kapatıyoruz yanımıza alıyoruz sonra debelenerek bizi çiğneye çiğneye uyuyor. uyuduktan sonra yatağına atıyoruz . bir de önceden gündüz uyumadıysa akşam en geç sekiz buçukta yatardı şimdi 10 buçukta yatarsa şükrediyoruz. genelde başkalarından duyardım geç yatıyor diye benim kız iyi derdim sanırım nazar ettim :26:
bir de yemesinden memnunum ama çok yavaş yiyor ve yerken çok dolanıyor . en nefret ettiğim şeyi yapıyorum elimde kaşıkla o dolanırken hemen ağzına tıkıyorum yanlış biliyorum ama cadı sabit durmuyor ki uyurken bile kıpır kıpır :) bari uyurken bir dur de mi?
benim kuzu gün içinde hep böyle hele öğlen geldiğimde kapıda bir hopluyor "anne senin işin bitti mi?" diye, babası onu kapıyor ama gözü ben de yavrumun. ama artık eskisi gibi ağlamıyor hele biz giderken "kayu" varsa bakmıyor bile cadı :)
selmacım elanın kreşle arası nasıl? ben de seneye göndermeyi düşünüyorum ya bakalım artık.
ethanroom hoş geldin senin kuzu da mayıs doğumlu mu ? bir de ikinci kuzu geliyormuş Allah hayırlısıyla kucağına versin canım.
kızlar elektrikler gitti birazdan bunun şarjı biter hoşçakalın
hepinize iyi haftasonları bana iyi temizlikler :81:
 

hoşbulduk:) evet mayıs 21 dogumlu bir ikizler erkeği
 
selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 2008 annesi olarak ve 2011 anne adayı olarak

hoşgeldin canımm..benim de bir kızım var 10 şubat 2010 doğumlu..cinsiyeti nedir doğacak yavrunun..ALLLAH kucağına almayı nasip etsin inşallah..hayırlı olsun evladın..benim kızımın abisi 15 mayıs 2008doğumlu yaramaz bir boğa..
 
kızlar nerdesiniz ?

gülhancım buralardayız canım ama bir türlü nasip olmuyor..gerçi ben 5 gün gazipaşada kaldım..nete giremedim orda..can sıkıntısından öldüm..üstelik 2 günüm de yatakta geçti ..çok hastalanıyorum bu aralar havalar burda da bayağı soğudu..hele gazipaşa daha soğuktu....soğuğa alışkın değil bünyem..ve çok çabuk hastalanırım ben normalde de.. sen nasılsın tatlım..kuzucuklar nasıllll? eşin inşallah işinden memnundur..öpüyorum seni ve kuzularını kendine iyi bak canım..
 
ridacım geçmiş olsun canım . hava değişimi hastalığında etken olmuş olabilir. Allah yardımcın olsun diyorum çünkü küçük çocuklu anneye hasta olmak kadar lüks bir şey yoktur herhalde bir keresinde köydeyken eşim de ben de hastalanmıştık , ikimiz de koltuklara yığılmıştık . zavallı helin emekleyerek bir benim yanıma geliyor bir babasının yanına geliyor. sırayla bakıp uyumaya çalışıyorduk ( kapımızı çalan da yok. kızımın perişanlığı aklımdan çıkmaz . Allah kimseyi gurbette sahipsiz bırakmasın ....
 
ethanroom , ikizler erkeği olarak oğlun nasıl?
kardeşimin oğlu da 2008 mayıs doğumlu ve o da ikizler erkeği. oldukça zor bir çocuk kardeşim ne yapacağını şaşırmış durumda . ayrıca bulunduğum yerde bir öğretmen arkadaşın da kızı da ikizler kızı o da anneyi biraz zorluyor. (24 mayıs 2008 o da ) merak ettim de huysuzluk ikizler burcunun genel özelliği mi ?
 

teşekkür ederim kadercim..gerçekten de bir anne için hastalanmak lüks gibi geliyor..dün tam sana cevap yazacakken bir sürü şey çıktı kapattım pc yi..benim için artık lüks olan çok şey var iki çocukla deliriyorum bazen..ben pc nin başına geçince eşim başta olmak üzere çocuklar hiç rahat vermiyorlar..bunalıyorum bazen..ne yapacağımı bilemiyorum..iş arıyorum netten..ama böyle bulacağımı da sanmıyorum..eşim küçük bir araba alıp öyle gidip gelmeye karar verdi bir de bu şekilde deneyecek..benim işe iade konusu da henüz hallolmadan burdan taşınmak istemiyorum..evimi kiraya vermek çok zor gelecek bana..ailemi de bırakmak istemiyorum..Allah tüm darda kalanlara yardım etsin..
 
kadercim helinin uykusuzluğundan dertlenmişsin..muhammed de gündüz uyku uyumaz oldu..gece 10-10 buçuk gibi uyuyor artık..yatırmasak daha da uyumaya niyeti yok..herhalde bu yaşlarda normal mi sayılıyor? anlamadım..kelimeleri iyice cümle haline getirmeye başladı bu aralar..konuşuyor neredeyse..bir de muhammedi hastaneye götürmüştüm yazıp yazmadığımı da hatırlamıyorum ama kurdeşen varmış bizim oğlan da..ürtiker alerji..herhangi bişeyle sertçe çizince hemen kabarıyor..kaşındığında farkettik kaşıdığı yerler kabarıyordu..şimdi ilaçlarını kullanıyoruz bakalım inşallah geçecek gibi..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…