tuğbacım da burda canı çekermi biliyorum ama kzılar siz kuru fasulyeyi nasıl yapıyorsunuz ben geçenlerde yapmıştım suyuna sarmadı bayadır yapmıyorum
ikra cım bende dediğin gibi yapıyorum:) kızlar sizde bana anlatın güveç aldım toprak biliyorsunuz...kırmızı et alsam minik doğrasam patetes biber soğan hepsini aynı anda koysam etler pişer mi? ya da kırmızı etleri önden mi<pişirmem lazım?
canım ben şoyle yaparım bu annem usulu hepde güzel olmuştur ıslatmam kuru fasulyeyi biraz haşlarım sonra haşladığım suyu döker tekrar su koyarım ama bu defa çok olmaz tekrar ozağa koyarım kaynadıktan snra soğanını katarımn sivri biber yağını ve salçasını çiğden katarım biraz kaynatıp düdüklüyü kapatırım 15-20 dk.pişer bazende içine kemik katarım ama budefa yağ katmam veya soğanı biberi salçasını yağda kavurup da içine katabilirsin sen bilirsin
tuğbacım da burda canı çekermi biliyorum ama kzılar siz kuru fasulyeyi nasıl yapıyorsunuz ben geçenlerde yapmıştım suyuna sarmadı bayadır yapmıyorum
valla ben de önceki gün yaptım eşim çok beğendi..anlatayım istersen..ben sabahtan ısladım fasulyeyi..zaten hava sıcak ya hemen kıvama geliyor..düdüklü tencere kullanıyorum zaten.. tavuk haşladım ilk önce suyunu kullanmak istedim fasulyede..soğanla salçayla kavurdum fasulyeyi....suyunu tavuk suyundan kullandım..fazla su koyma bence söyle 2 parmak kadar geçsin suyu..kıvamını bulması için biraz koyu olması şart bana göre..ben öyle yaptım..güzel oldu..kaynadıktan sonra kısık ateşte 45 dk ya ayarladım..sen 30 dk da da düdüklü tencerenin özelliğine göre pişirirsin..
herkese kocamaaaannn merhabaaa belki hatırlamayanlarınız olmuştur
maşallah herkes burada hemen hemen bende elimden geldiği kadar burada olmaya çalışacam artık
ikinciye hamile olan arkadaşlarımız bile var ne güzel
ben hala beklemedryim hatta doğuranlar bile var harika....
bense daha erken olduğunu düşünüyorum ama bazen bu düşüncemin yanlış bi karar olduğunuda düşünmüyo değilim :)
tuvalet eğiimini verdiniz mi biz öğrenmeye çalışıyoruz
sizde durumlar nasıl
nikdaşımda gelmiş hoşgeldin canım ya. yakışıklı oğlunun adı buraktı sanırım ama seninkini hatırlıyamadım. nasılsınız bakalım yakışıklı nasıl? gözler hala mavimi? ben bi doğurayım herkezi doğurtucam zaten ikincileri. bakarsın benimkız uslu olur herkeze gaz veririm:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?