Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar bayağı çoşmuş topic esra hoşgeldin bven seni de kzınıda hatırldaım aramızda hoş paylaşımlar olması dileğiyle hoşgeldin diyorum
bıldırcın yumurtasını ben haşladım ama en iyisi çiğ vermekmiş zaten ama ben yumurtayı çoçuklara çiğ vermeye karşıyım.ama öksürrük problemi olanlar için süt bal ve bıldırcın yumurtası çok iyi geliyomuş
beslenmeden bahsedilmiş benimde sürekli size sormak istediğim şey buydu aslında bebişler ne yiyor nasıl besleniyor diye
arda hiç bişiy yemiyor.sucuk pizza yi her zaman yer ama hamburger köfteyi bazen yiyor bazen yemiyor .normal yemeklerden bahsetmiyorum farkındaysanız çünkü kesinlikle ev yeömeği çorba sulu yemek yemiyor çok üzülüyorum.bazen kahvaltıda yumurta yiyor bazende onuda yeiyor.gece süt içiyor 300-500 ml kadar sütüne gece bal katıyorum.meyve bazen muz şeftali yer çilek mevsiminde çok sever. okadar yani yemek durumumuz çok kötü biliyonuz arda iri bir bebekti ama şu anada çok zayıf bir çoçuk boyu uzun ama
arkadaşlar yazdığım bir sayfalık yazının tamamı gitti..sayfada hata oluştu nedense..ayy nasıl sinirlendim..tüh yaa şimdi tekrar nasıl yazıcam ben yaa..
neyse bir yerden başlamak şart değil mi..
AMAN ALLAHIM TOPİC NE GÜZEL BUGÜN..SÜPPERSİNİZ DOSTLAR..
esracım hoşgeldin canım..
en son baktığımda 13.8 idi canım boyu da 92 cm ama ben ölçtüm hatalı olabilir:ecrin_bebek: