- 14 Aralık 2008
- 2.502
- 8
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gizemcim arda muhammedin bir kopyası anlaşıldı fazla söze ne hacet? :)) en akıllımız erkeklerden buğra sanırım..rabbim nazarlardan esirgesin..tuğbacım...
kıslar ben geldim....
dün az kala doğurucaktım vazgeçtimsırnaşık şey nst ye girdim sancım çıktı 20 dk da 2 adet 100 lerdeydi. doktorum doğumdaydı doğuma girdiği hastaneye gittim gösterdim sonucumu muayene etti ve açıklık olmadığını 1 saat sonra tekrar nst ye girip tekrar açılma olup olmadığına bakalım dedi. buarada dr doğumhanede olduğu için oraya gittim ortamı gördüm sancı odaları çatalda yatan doğurmayı bekliyen kadınları doğan bebekler filan hiç bağıran inliyen yoktu ama görünce o ortamı doğumum geldi aklıma tırstım biraz duygusallaştım nasıl doğurucam diye. çıkışta eşimin oruç başına vurduğu için heralde bi çekişe başladık neymiş şimdi baksaymış 1 saat sonra nasıl gelcekmişiz, dr sancım yok de almasın doğuma abuk subuk şeyler dedi bana bende zaten duygusal moda girmişim dediklerine kızıp, üzülüp ağlamaya başladım. oda ağlıyorum diye bağırrıp çağırmaya başladı arabada. neye uğradığımı şaşırdım. benim sancım çıkıyor doğurucakmıyım neyim diye korkarken bana yaptıkları okadar zoruma gittiki. ne nankörlüğüm kaldı ne anlayışsızlığım. oruçluymuş hali yokmuş anlamıyormuşum onu. bide dr yanına gitmeden önce doğurursan yanında duramam eleman yok yerime çalışacak diye bilafta etti takıldı herşey kafama haklı olarak. iyiki devam etmedi sancılar o moral bozukluğuyla hiç bişey yapamazdım. beyfendi beni eve bırakıp arkadaşlarıyla iftara gitti bide. geldikten sonra hiç bişey olmamış gibi konuşup espiri filan yapıyordu bende açtım ağzımı bağırdım çağırdım adam hala haklı görüyor kendini ben onu anlamıyormuşum. bütün gece uyumadım birsürü ağladım. okadar değersiz hissettirdiki bana kendimi. konuşmucam doğumumada almıcam yanımada koymicam hiçbişeyimi paylaşmıyacağım onunla. tek başıma yaptım bu çoçuğu tek başıma doğururum artık. dün canımın acısıyla bedduada ettim Allah bana yaşattıklarını sorsun hakkımı helel etmiyorum sana bu halde bana bunları yaşattığın için dedim. çok canımı yaktı çoook:çok üzgünüm:
kızım dün ateşlendi bir baktık DİŞ ÇIKARMIŞŞŞ :)) OLEEEEYYY
ridacığım ilk dişiniz hayırlı olsun gözün aydın. şimdi başlar ama huysuzluklar ateşler hastalıklar en zor dönemler başladı galiba:bbo:
valla çok güldüm bu yazına ha:) hadi gözün aydın anneni gettirtmişin.ehele bir bebeişini sağlıkla al kucağınada eşinede kırgınlığın geçer ak zaten anlamış hatasınıdün sabah annem aradı beni yazlıktaydı biliyorsunuz ben gidiyordum yanına her hafta ama artık gitmiyorum. çağırmıştık daha önceden ben gelirsem herkez gelir oraya diyerekten çekindiği için gelmiyordu. dünde yine telefonda doğuma giderken ararsın gelirim dedi. bende sitemli bişekilde gerek yokya bebeği doğurduktan sonra bakmasınınıda bilirm dedim. gelen bulurum ben dedim. oda çıkmış gelmiş akşama:)))) işe yarıyor bazen bazı şeyleri demek. yok millet gelir yok torunları getirirler yanımıza bırakırlar diye gelmiyordu. bende kızıyorum tabi ister istemez doğurucam hala yok ortalıkta. gelene bu şekilde hizmet yapacak halimyok herkez kendi işini yapar gider. kendi çoçuğuma bakamayıp kreşe yollarken kimsenin çoçuğuna bakmayıda kabul etmem okadarda düşüncesiz olucaklarını tahmin etmiyorum zaten. neyse velakim getirttim sonunda ya:))) ama eşime küslük yapamıyorum anlamasın üzülmesin diye. yine muhattap değilim ama akşam iftarlığını hazırlamıcaktım sahuruda kendi hazırrlasın dicektim ama annem olunca belli etmiyeyim diye mecbur kalktım yaptım. oda yok yardım ediyor neşesi yerinde hiç bişey olmamış gibi konuşmaya çalışıyor. özür dilemek yerine annenin yanında yapma bişey ona yapıyorsun zanneder diye beni tembihliyor bide. ama kararlıyım hala içim çok kırgın aklıma geldikçe ağlayasım geliyor sancım filan başlarsa yengemle gidicem doğuma onu istemiyorum yanımda. halden anlayan birisi değil yine bozucak moralimi morale ihtiyacım var kızımı kucağıma alabilmem için istediğim gibi. kendimi toparlayıp doğuma hazırlamaya çalışıyorum