Bu arada kendimi anlatmadım size..bugün başka bir dr gittik çok şükür herşey normal görünüyor..ama haftası diğer dr dan 1.5 hafta fazla cıktı 14.haftadaymışım!! :) cinsiyetide büyük ihtimalle erkek dedi:) Ridacığım senin gibi benimde bir kızım bir oğlum olacak:) ..hayırlısı bakalım sağlıklı olsunda..
Bu arada kendimi anlatmadım size..bugün başka bir dr gittik çok şükür herşey normal görünüyor..ama haftası diğer dr dan 1.5 hafta fazla cıktı 14.haftadaymışım!! :) cinsiyetide büyük ihtimalle erkek dedi:) Ridacığım senin gibi benimde bir kızım bir oğlum olacak:) ..hayırlısı bakalım sağlıklı olsunda..
rida cım meraktan soruyorum 2. bebeği düşünmüşmüydün kazayla mı oldu...aslında tam zamanı beraber büyütüvereceksin...ama benim hiç gözüm almıyor..maşallah sizede özenmedim değil...
ne güzel biri kız biri erkek en ideali..
allah hayırlısıyla kucağına aldırsın arkadaşım.
meraba kızlar
ridacım çok incesin her zamanki gibi teşekkür ederim heyecanlıyım bende :)okula başlayacağımız için özledim valla
bu arada muhammed gitgide sana benziyor yeni avatarında aynı sen bu duruma eşin ne diyo:)
Dün bayram için cezaevinde açıkgörüş vardı Ecrincikle gittik Ecrin babasını en sonra haziran ayında görmüştü ve o zaman şimdiki kadar bilinçli değildi. babasını unutmaması için eşimin resimlerini videolarını izletiyorum bugünde gittik babasını hiç yadırgamadı kucağına gitti öptü baba dedi ama eve geldik ecrin bi masum bi garip konuşmadı huysuzlandı uyuttum onu uyuyo ama sürekli rüyamı görüyo nedir ağlıyo uyku halindeyken yavrum için çok üzüldüm kim bilir iç dünyasında ne yaşıyor sabah uyandı yine gidicez mi sandı nedir anne hadi baba baba diyo.. ve huysuz… Sanırım bir daha götürmicem çok etkilendi zaten babasıda Ecrini pek götürmememi istemiyo hem özlüyo hem onu düşünüyo bende ne yapacağımmı şaşırdım. umarım biran önce babamız gelirde bizim gitmemize gerek kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?