2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı


canım sevindim senin adına bende ikinci çocuğum olursa erkek olmasını istiyorum tabi öncelik sağlıklı olması.. bi kız bi erkek.... rabbim sağlıkla kucağınıza aldığınız günü görmeyi nasip etsin.
 
Herkesi çok öpüyoruz bayramını kutluyoruz. Allah tekrarını sağlıklı, mutlu, huzurlu görmeyi nasip etsin.

Ecrin ve annesi :)))
 
arkadaşlar hepinize hayırlı bir bayram diliyorum...
 
kızlar 2 gündür bakamadım biraz ilerleme olmuş bende hepinizin bayramını kutluyorum ayperincim çok sevindim canım Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah adını sayamadığım tüm mayıs anneleri hepinizi öpüyorum
 
arkadaşlar hepinizi bayramı mübaret olsun rabbim yrnisine erdirsin eşimizle cocouklarımızla sevdiklerimizle inşşşşşş hepiniz öpüyorummmm
 
kızlar merhabalar
ya yine ben dertliyim azıcık...
hani biliyorsunuz önceki bakıcımdan vazgeçtim..ilaç kullanıyordu birde daha önce hiç çocuk bakmamış...aracı olan kişiler burda adana da görüştüğümüz samimi olduğumuz insanlardı...bu bakıcıyla da uzaktanda olsa akrabalar..bayramın ilk günü söyledik biz başka bir bakıcıyla anlaştık daha deneyimliymiş dedik...eşim o daha mantıklı geldi dedi.. neyse o günden sonra bugün bize geldiler bayram ziyareti amacıyla hem..
baya soğuktular ben sordum dediniz mi bizim başkasıyla anlaştığımızı kızdılar mı bana felan dedim..yok bişey demediler keşke daha önce söyleselerdi demişler...ama ben zaten bu bakıcıyla anlaştığımızın ertesi günü söyledim başkasını bulduğumuzu..dedim ancak söyledim size biliyorsunuz daha öncesi olmadı ki..ama hissettim biraz bozuktular...ilacı içinde herkes kullanıyor hafif depresyon ilacı sinir için felan dediler...
ya kızlar siz bişey söyleyin ben mi abartıyorum bu ilaç olayınısiz olsanız bu boyutta hafif bir ilaç bile olsa kullanan birine çocuğunuzu teslim eder miydiniz? insanları anlamak ne kadar güç
çok uzun yazdım ama içimi dökmek istedim yaa...
 
ayperin canım çok güzel olmuş seninde ridanın gibi bi kız bir oğlan allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
selma canım hiç üzülme öenmeli olan senin içine sinmesi başkasının düşüncesinşi boşver çoçuğunun iyi bakılması öneml
 
arkadaşlar herkese bayram ertesinde hayırlı günler diliyorum..inşallah herkesin bayramı çok iyi geçmiştir..

selmacım, seni çok iyi anlıyorum.sık sık hayatımızda karşı karşıya geldiğimiz sıradan şeyler artık bunlar... bence üzülmene değmez..sen kendin ve en önemlisi evladın için en doğru kararı verdin..üzerinde yorum yapılmaya açık bir konu değil..her yönden diğer kişiyle anlaştın..hatır için çiğ tavuk yenir sözü vardır dilimizde..bence hatır için evladını riske atmaya değmezdi canım..
bu tür şeyler konuşulur ve bir süre sonra da unutulur..zaman herşeyin ilacıdır..kafana takmaya değmez canım yaaa...
büyükbabam biz çocukken ağladığımızda yada bişeye üzüldüğümüzde bize ' gül de güzel ol' derdi..
gülüp güzel olma sırası sende...gül bakiiimmmm
 
rabiacım teşekkürler canım..
bu arada...ayperincim inan çok sevindim..maşallah...Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..Rabbim sağlık versin canım..dualarımdasın..
 

yazını yeni farkettim..canım..çok şükür kontrolünde herşey normalmiş..oğlun hayırlar getirsin hanenize inşallah..
15-18 haftalarda 3 lü tarama testi istedi doktor..ben şuan 16.haftadayım iki haftaya kadar testi yaptırmayı düşünüyorum..hayırlısı olsun inşallah..
 
aaayyy ridacım kızınmı oluyoo cok sevindim valla bende cok severim kız cocuklarınııı allahım inş banada bi hayırlıkız cocugu nasip etsin bende bebek istiyorum fakat eşim istemiyoooee kızlar bayramda bitti umarım herkesin bayramı güzel vee eylenceligecmiştirrrr hepinizi öpüyorummm
 
çiğdemcim evet kızım olacak inşallah...duana amin diyorum canım..hayırlı bir kız çocuğu da senin olsun da eşin nasılsa ikna olur; sen bu kadar çok istersen..
onbir ayın sultanı ramazan bitti, bayram bitti ve herşey eski akışına döndü..ve tabi yarın okullar açılıyor...yeni bir koşuşturmaca başlıyor..
tüm öğretmen arkadaşlarıma ve tüm öğrencilere hayırlı bir eğitim öğretim yılı diliyorum...
 
rida cım meraktan soruyorum 2. bebeği düşünmüşmüydün kazayla mı oldu...aslında tam zamanı beraber büyütüvereceksin...ama benim hiç gözüm almıyor..maşallah sizede özenmedim değil...
ne güzel biri kız biri erkek en ideali..
allah hayırlısıyla kucağına aldırsın arkadaşım.
 
meraba kızlar
ridacım çok incesin her zamanki gibi teşekkür ederim heyecanlıyım bende :)okula başlayacağımız için özledim valla
bu arada muhammed gitgide sana benziyor yeni avatarında aynı sen bu duruma eşin ne diyo:)
 
Tüm iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkürler arkadaşlar...inş sağlıkla kucağımıza alırız..opuyorumnanaktan
Benim.minikelam bazen boşvermek kulağı tıkamak lazım,cocuğunu emanet edeceksin hiç abartmıyorsun bence..hapa ihtiyaç duyan bir bünyeye nasıl güvenebilirsin..
Murgizciğim,yeni eğitim dönemim hayırlı olsun..aman ben bile heyecanlanıyorum ki seni tahmin edemiyorum canım..buarada bende seni öptüm..
Ridacığım,inş canım..diğer teslerinden güzel haberlerini bekliyorum..benim buaralar cok koşuşturduğumdan sol kasığımda ağrı oluyor,beni zorluyor..dinlenmeye calışıyorum ama pek mümkün olmuyor..nehirsu da grip olduki düşün halimitam toparladı diyorum yine soluyor...neyse biran önce sağlığı yerine gelsinde keşke:sm_confused:
 
Dün bayram için cezaevinde açıkgörüş vardı Ecrincikle gittik Ecrin babasını en sonra haziran ayında görmüştü ve o zaman şimdiki kadar bilinçli değildi. babasını unutmaması için eşimin resimlerini videolarını izletiyorum bugünde gittik babasını hiç yadırgamadı kucağına gitti öptü baba dedi ama eve geldik ecrin bi masum bi garip konuşmadı huysuzlandı uyuttum onu uyuyo ama sürekli rüyamı görüyo nedir ağlıyo uyku halindeyken yavrum için çok üzüldüm kim bilir iç dünyasında ne yaşıyor sabah uyandı yine gidicez mi sandı nedir anne hadi baba baba diyo.. ve huysuz… Sanırım bir daha götürmicem çok etkilendi zaten babasıda Ecrini pek götürmememi istemiyo hem özlüyo hem onu düşünüyo bende ne yapacağımmı şaşırdım. umarım biran önce babamız gelirde bizim gitmemize gerek kalmaz.
 

selmacım ben kendimi ikinci bebek için pek hazır hissetmiyordum..Allahın takdiri diyelim..Rabbim istemeden biz isteyemiyoruz..O dilerse veriyor işte..valla sizin için de hayırlısı olsun arkadaşım..aslına bakarsan evlatın kızı erkeği yok..ama ideali bi kız bi erkek senin de dediğin gibi...
 

merhaba canım benim..heyecanını anlayabiliyorum..özledin tabi öğrencilerini de okulunu da..muhammedi eşimi tanıyanlar bana, beni tanıyanlar eşime benzetiyor valla ben de anlamadım..eşim kendisine benzediğini düşünüyor ama sanırım en çok da bana benziyor...:))
 

inş canım allah tez zamada kavuştursun sizi
ecrin kuzumumzda babasına kavuşsun sende eşine ve allah bi daha size kaza bela ayrılık vermesin.amin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…