Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi geceler kızlar,
nasılsınız,inşaallah her şey yolundadır üç gündür buraya bakıp çıkıyorum moralim çok bozuktu bir şeyler yazmak istedim ama bir türlü elim varmadı boşanmanın eşiğine kadar geldik hoş bana kalsa ben halen boşanma taraftarıyım ya neyse çocuk olunca bazı şeylere tahammül gücün biraz daha fazla oluyor galiba . şimdilik kerhen gidiyor her şey eşim normal moduna döndü bile ama ben halen normale dönemiyorum.
dualarınızı eksik etmezseniz sevinirim.kendinize iyi bakın hoşçakalın
iyi geceler kızlar,
nasılsınız,inşaallah her şey yolundadır üç gündür buraya bakıp çıkıyorum moralim çok bozuktu bir şeyler yazmak istedim ama bir türlü elim varmadı boşanmanın eşiğine kadar geldik hoş bana kalsa ben halen boşanma taraftarıyım ya neyse çocuk olunca bazı şeylere tahammül gücün biraz daha fazla oluyor galiba . şimdilik kerhen gidiyor her şey eşim normal moduna döndü bile ama ben halen normale dönemiyorum.
dualarınızı eksik etmezseniz sevinirim.kendinize iyi bakın hoşçakalın
merhaba, bende öğretmenim okullar başladı ve bizimde bakıcı kabusumuz başladı.bu aralar bende bakıcımla sıkıntı yaşadığım için size cevap yazma gereği hisettim.bence bakıcınızla açık açık konuşmalısınız nolursa olsun bu onun işi ve profesyonelce yaklaşılması gerekiyor.yani benim yaptığım hatayı siz yapmayın benim bakıcım malesef tanıdık o yüzden ben ona iyi niyetle yaklaşttım ve o sanki lütufla çocuğama bakıyo izlenimi yaratıyor.tanıdık olduğu için bırakamıyorumda maddi anlamdada bir türlü memnun olmuyor.bakıcı olayı malesef sıkıntılı bir durumedea cım seni sık sık görelim artık burda ama..inşallah canım bu yol sorunu bu şekilde hallolsa bile biz iki buçukta okuldan çıkıyoruz müdür yard.ve lisedeki öğret.ler 3 de çıkıyor.yarım saat boş boşa kocaaman bir kayıp..zamanın bu şekilde yollarda heba olması sinir bozucu...ve üstüne birde yorgunluk..
kızlar size bişey soracağım bakıcımla temizliği de yapacak şeklinde anlaşmıştık ama ben diyemiyorum yerleri süpür sil gibi şeyler.mesela ütü masasında bikaç parça ütülük iş vardı yapmamış..demem mi lazım bir fikriniz var mı nasıl olmalı bu iş?
canan cım allah sana kolaylık versin rida ne güzel özetlemiş olayı hakikaten yıllar zaman iyi gelecek sana şimdi sabırla sınanıyorsun elbette bu karanlığın bir aydınlığı olacak...
kızlar ben bazen burda boğulacak gibi oluyorum kimsemiz yok akraba olarak ne yapacağım adana da diye düşünüyorum ve karamsarlaşıyorum ya
neyse hepinizi çok öptüm...
edea cım seni sık sık görelim artık burda ama..inşallah canım bu yol sorunu bu şekilde hallolsa bile biz iki buçukta okuldan çıkıyoruz müdür yard.ve lisedeki öğret.ler 3 de çıkıyor.yarım saat boş boşa kocaaman bir kayıp..zamanın bu şekilde yollarda heba olması sinir bozucu...ve üstüne birde yorgunluk..
kızlar size bişey soracağım bakıcımla temizliği de yapacak şeklinde anlaşmıştık ama ben diyemiyorum yerleri süpür sil gibi şeyler.mesela ütü masasında bikaç parça ütülük iş vardı yapmamış..demem mi lazım bir fikriniz var mı nasıl olmalı bu iş?
canan cım allah sana kolaylık versin rida ne güzel özetlemiş olayı hakikaten yıllar zaman iyi gelecek sana şimdi sabırla sınanıyorsun elbette bu karanlığın bir aydınlığı olacak...
kızlar ben bazen burda boğulacak gibi oluyorum kimsemiz yok akraba olarak ne yapacağım adana da diye düşünüyorum ve karamsarlaşıyorum ya
neyse hepinizi çok öptüm...
herkese merhabalar. tüm mayıs bebeklerini de öpüyorum. kuzeydn fırsat bulup uzun yazıcam. canan geçmiş olsun eşine. allah kavuştursun. ridacım hamişlik nasıl gidiyor? kaç haftalık oldu? cinsiyeti belli oldu mu? öğretmen arkadaşlara da iyi bir yıl diliyorum. elifden haber alan var mı? herneyse görüşürüz kızlar iyi geceler
merhaba arkadaşlar nihayet hem kendimi biraz toparladım hem de anca fırsat buldum yazdıklarınızı okudum ve çok duygulandım . her geçen gün biraz daha iyi oluyorum ama eşimin hiçbir şey olmamış gibi bana takılması ne bileyim sırnaşması ben halen rahatsız ediyor çocuk yanımda düştü diye hem beni öğretmen arkadaşlarımın yanında rencide etti hem de oradan çıkıp uzaklaştım diye diye bana ağzına geleni saydı eşime hiç bu kadar kırıldığımı hatırlamıyorum resmen 5 yıllık evliliğimin tüm öfkesini kustu o kadar ağır konuştu ki dediğim gibi bazı şeyleri hele hele hiç haketmediğim ithamları halen hazmedemiyorum
helin olmasa arkama dönüp bakmam bile ama gel gör ki çocuk insanın gerçekten elini kolunu bağlıyormuş helin "baba" dedikçe içimden bir şeyler kopuyor ama aynı olay bir daha olursa değil bir, on tane çocuğum olsa dahi arkama dönüp bakmam...
ama hayat devam ediyor ve ben oturup üzülmek yerine önüme bakıyorum artık Allahtan okul var ve iş güç kafamı dağıtmamı kolaylaştırıyor...
dualarınızı ve iyi dileklerinizieksik etmediğiniz için hepinizden Allah razı olsun iyi ki burası var bu köyde samimi olduğum konuşabileceğim, derdimi paylaşacağım hiç kimse yok. bir şeyi anladım mesafe olarak uzaklık yakınlık önemli değil önemli olan insanların kalplerinin yakın olması ve ben burda bunu buldum Rabbim hepinizin gönlünden ne geçiyorsa kat kat fazlasını versin :enbuyukkk:
merhaba arkadaşlar nihayet hem kendimi biraz toparladım hem de anca fırsat buldum yazdıklarınızı okudum ve çok duygulandım . her geçen gün biraz daha iyi oluyorum ama eşimin hiçbir şey olmamış gibi bana takılması ne bileyim sırnaşması ben halen rahatsız ediyor çocuk yanımda düştü diye hem beni öğretmen arkadaşlarımın yanında rencide etti hem de oradan çıkıp uzaklaştım diye diye bana ağzına geleni saydı eşime hiç bu kadar kırıldığımı hatırlamıyorum resmen 5 yıllık evliliğimin tüm öfkesini kustu o kadar ağır konuştu ki dediğim gibi bazı şeyleri hele hele hiç haketmediğim ithamları halen hazmedemiyorum
helin olmasa arkama dönüp bakmam bile ama gel gör ki çocuk insanın gerçekten elini kolunu bağlıyormuş helin "baba" dedikçe içimden bir şeyler kopuyor ama aynı olay bir daha olursa değil bir, on tane çocuğum olsa dahi arkama dönüp bakmam...
ama hayat devam ediyor ve ben oturup üzülmek yerine önüme bakıyorum artık Allahtan okul var ve iş güç kafamı dağıtmamı kolaylaştırıyor...
dualarınızı ve iyi dileklerinizieksik etmediğiniz için hepinizden Allah razı olsun iyi ki burası var bu köyde samimi olduğum konuşabileceğim, derdimi paylaşacağım hiç kimse yok. bir şeyi anladım mesafe olarak uzaklık yakınlık önemli değil önemli olan insanların kalplerinin yakın olması ve ben burda bunu buldum Rabbim hepinizin gönlünden ne geçiyorsa kat kat fazlasını versin :enbuyukkk:
canım inşallah herşey yoluna girer kalbindeki kırgınlıkta geçer ve eşin değerini kat kat anlar..
olmuş olanları fazla düşünme düşündükçe kötü olursun olumlu şeyler düşünmeye çalış...
bende burda kendimi yapayalnız hissediyorum ya..hele birde burası öyle bir yermiş ki nerelisin diye sorduğumda hep adana kozan kadirli iskenderun herkes bu taraflı...ben gibi kimse yok...birde eşimin tayin durumu çok güç...hatta kendimizi biyerde şanslı bile görmüştük adana büyük şehir ve merkezdeyiz diye..ama şimdi içim iyce karamsarlaşıyor buralılar bu tarafta biz gibi kimse yok kimsemiz yok...
bugün bir arkadaşın arabasıyla gittim geldim o da bu taraflarda yabancılar kalamaz giderler önünde sonunda istanbul gibi yerlere herkes alışıp kalıyor ama buraya alışamıyolar demez mi ay nasıl kötü oldum...