2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım inşallah öyle olur ve en kısa sürede kavuşuruz.
bende seni tebrik ediyorum yeni bebiş için sizlerin yeni bebeği olacağını öğrendiğimde çok garip oldum yaa bizim kuzular artık büyüdü abi abla oldu da kardeşlerimi olacakmış. rabbim sağlıkla kucağına aldığın günüde göstersin inşallah.

dileklerin için tşk canancığım..hayırlısıyla inş..
yaşam şuan senin için cok zordur eminim ama sağlıklı ve hayatta onu düşün..ve yanında içinde bir kızın var ,sana destek ne güzel..olumsuz düşünce herşeye zarar verir...iyişeyler güzelşeyler düşün olur mu..:teselli:
 
ayperin canım ye tatlıyı doğur hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi demişler:)))) sen en çok ne yiyosun işin şakası tabide ben ikiisndede tatlıyı çok yedim aşerme hamilelik bilmedim aynıydı ama hiç içeme doğmadı yüzde 50 kız gibi geliyodu yüzde 50 erkek bide rüyasında ism görenler var çok merak ettim hiçte görmedim muharrrem dedmizin ismi alperende eşimin bi arkadaşı kendi koymak istemiş 2 kızı olunca içinde kalmış eşimde bana söyledi beğendik nerden nereye geldim:))))))

ridacım hatimini Allah kabul etsin bende bi türlü bitiremedim..
 
Ridacım ,'kızın oluyor 'demek bile beni heyecanlandırıyor seni tahmin edemiyorum:)
regline göre tam tahmin yapıyorsun canım ne güzel...benim doğum tarihim ultr.bağlı artık..
dediğin gibi canım nehirsuda cektiğimin tam tersi şeyler oluyor ama yinede birşeye yoramıyorum..canım gariptir ama cinsiyetle ilgili içime hiçbirşey doğmuyor,eşim küçük kızım diye seviyor ama,bakalım,
minikte mide bulantım yok ama cok kasık ağrım var,bazen şiddetli oluyor bu hafta yine dr dayım..belki cinsiyetini görebiliriz..
Muhammedin şuan iyi olmasına sevindim canım..keşke heeepp sağlıklı olsalar..

RABBİM sağlıklı olarak kucağımıza almayı nasip etsin ayperincim, 13-14.haftada %50 tahmin edebiliyorlar...kontrolünden inşallah iyi ve güzel haberlerle dönersin canım..
eşin kız istiyor anlaşılan..bence senin de bir oğlun olsun iki duyguyu da yaşa isterim..tabi hayırlısı olsun yine de..bildiğim kadarıyla Yasemin arkadaşımızın bir oğlu vardı ikincisine kız demişlerde ancak..oğlu olmuştu...:)) Bakalım neler olacak..
bütün çocuklar sağlıklı olsa anneler hiç üzülmese değil miii?
 
ridacım cok sevindim hemde kızz oo negüzel bende kız istiyorum inş ama bendaha düsünmüyorum bebek eşimin işi rayına otursun ondan sonra inş cnm hayırlı ugurlu olsunn
 
slm kızlar nasılsınız kuzularınızda iyidir inş yya kızlar berke hiç durmuyo habire aglıyoo cok huzursuzzdiş cıkarmış tam 11tane dişimiz varrrr hiç yemiyo bişey cok iştahsızz kızlar berkenin bayramlıklarınıda aldıkkk teyzeleri kot pantolon gömlrk ayakkabı aldıkk sizler neler aldınız bakalımopuyorumnanaktan
 
hepinize tekrar merhaba arkadaşlar ,
nihayet görevlendirmem oldu evimizi taşıdık çocukla ev yerleştirmesi çok zormuş yaa... ben topluyorum arkamdan çekmeceleri boşaltıyor Allahtan komşumun kızları helini biraz alıyorlar da ben biraz nefes alıyorum bugün de internet bağlanınca kendimi hemen buraya attım hepiniz çok özlemişim ... geçmişi tek tek okudum ridacım kızın olacakmış hayırlısıyla kucağına alırsın inşaallah bu arada adım kader canım ben ilçeden köye geldim resmen torpillerin savaşı oldu ve buraya bolunun en uzak ilçesinin en uzak köyüne büyüüüüüük torpillerle geldim :)) güler misin ağlar mısın :) arkadaşlar halime çok gülüyorlar millet merkeze gelmek için torpil bulur ben köye gitmek için...
Ayperincim senin de bebeğin hayırlı olsun sen de hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini inşaallah. selmacım sana da yeni evin ve yeni görev yerin hayırlı olsun bakıcı bulabildiğine çok sevindim biz halen bulamadık eski bakıcımız bakmayı çok istiyor ama kaynanası ve kayınbabası izin vermiyormuş burda tek komşum var ona söyledik o da bir ay sonra bakabileceğini ama şimdi işlerin en yoğun zamanı ve bu yüzden bakamayacağını söyledi eski oturduğum yerde komşum bakabileceğini söylemiş ama onun da 10 aylık bebeği var annemlerde tık yok kayınvalidem o da öteki torunu Akşehirde okuyacak ona ev açıldı onun yanında kalacak kafayı yememek için zor sabrediyorum bir tarafı tamamlıyorum öbür taraftan bir açık çıkyor ya sabır istiyorum rabbimden
ansaneri canım başına gelenlere çok üzüldüm umarım en kısa zamanda kavuşursunuz. kızlar bu arada eşimin mahkeme sonucu belli oldu 1 ay 22 gün hapis vermişler ama hapis yatmayacakmış onların içhizmet kanununda 2 yıldan az cezalar 5 yıl içinde bir daha suç işlenmezse (askeriye içinde tabii) düşüyormuş neyse ki iki yıl sonra emekli olacak da rahatlayacağız inşaallah.
adını sayamadığım tüm mayıs anneleri kendinize iyi bakın tekrar görüşmek üzere hoşçakalın
 
Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız kuzularınızda iyidir inş yya kızlar berke hiç durmuyo habire aglıyoo cok huzursuzzdiş cıkarmış tam 11tane dişimiz varrrr hiç yemiyo bişey cok iştahsızz kızlar berkenin bayramlıklarınıda aldıkkk teyzeleri kot pantolon gömlrk ayakkabı aldıkk sizler neler aldınız bakalımopuyorumnanaktan

çiğdemcim kot pantolon gömlek ve kot yelek aldık ayakkabı yok şimdilik...
 
bayram geldi kuzuların 3. bayramı geçtiğimiz 2 bayramda da Ecrinin başucuna kıyafetlerini astım uyurken resimlerini çektim hani derler yaa ben bayramlıklarımla uyurdum diye o misal. bu bayramda çok cici bi elbise aldık ona öyle cici olduki minik kelebeğim saçlarını topladığım zaman prenses gibi bişey oluyo. rabbim herkesin bebişlerini nazardan korusun :nazar: ben nazara inanıyorum ve çokta korkuyorum ecrine de öyle çabuk nazar değiyor ki rabbim hepsini korusun..
 
Öncelikle herkese günaydın arkadaşlar...

teşekkür ederim çiğdemcim, Rabbim istediğiniz zaman hayırlısıyla size de nasip etsin inşallah..
Tontonun bayramlıkları hayırlı uğurlu olsun bayramda güle güle giyinsin küçük bey..

canancım ecoş'un bayramlıkları da hayırlı olsun..gerçekten kız çocukları prenses gibi oluyor..istediğin şekle giriyorlar..ama erkek çocukları biraz kalıplara uymak zorunda olduklarından...tam küçük bey havası doğuyor..onların da kendilerine göre bi çekicilikleri oluyor yani..saçlar filan...bayram çocuklara geliyor derdi büyüklerimiz..şimdilerde daha iyi anlıyorum..ne demek istediklerini...

muhammede heveslenip ne aldıysam hepsi büyük geldi....daha alışverişe çıkamadık...bakalım eşimle birlikte çıkabilecek miyiz..eşimin izni yok çünkü..belki de iş bana düşecek..dış dünyadan kopuk dört duvar arasında bir hayat sürdürüyorum işten ayrıldığımdan beri..oğlum da benim gibi mahkum hayatı yaşıyor..arasıra site bahçesine indiriyorum ..orda yaşıtı bir çocuk var adı Hasan Basri..birlikte oynuyorlar..
 
ben küçük erkek çocuklarına da hayranım çok janti oluyorlar kuzenimin bi oğlu var bayılıyorum çocuğun tarzına minicik ama tarz yani bende eğer ikinci bi çocuğum olursa erkek olmasını istiyorum tabi herşeyden önce sağlıklı olmasıdır isteğim ama rabbim bana hem kız hem erkek annesi olmanın tadını yaşatır inşallah. şimdi bizimkiler pek bayram gelmiş anlamıyo acaba bayramın geldiğini bildikleri zaman neler yapacaklar merak ediyorum ama bu konuda bizim kadar şanslı olmayacaklar şimdi ki zamanda büyüyen çocuklar bence bizim kadar şanslı değil... bizim bayramlar heleki analarımızın babalarımızın zamanındaki bayramlar daha farklıymış.
 
Helinim,dileklerin için teşekkürler:)
Tayinin hayırlı olsum,köy olsun şehir olsun,istediğin yerse ne güzel..ama özellikle neden köyü istediğini merak ettim acıkçası?
Çiğdemciğim,bebeişler iyi canım,kızım bolca heryeri karıştırıyor,önceden hemen peşinden toplardım,yine dağıtırdı,şimdi bırakıyorum en sonunda toptan topluyorum..öyle karışık ev yaşıyoruz:)
Marem alperenciğim,ilk hamileliğimde bolca tuzlu şeyler yemiştim,o yüzden doğum zamanı ödemden patlayacaktım..aslında normal hayatta tatlı seven biri değilimdir ama şimdi tatlı daha cok yemek istiyorum,aslında işin aslı ben o laflara pek inanamıyorum,işte öyle söyleyip durmuşlar yıllarca..
cinsiyetini son günlerde bende merak etmeye başladım :uhm:belki yarın dr da belli olur kimbilir:)
 
RABBİM sağlıklı olarak kucağımıza almayı nasip etsin ayperincim, 13-14.haftada %50 tahmin edebiliyorlar...kontrolünden inşallah iyi ve güzel haberlerle dönersin canım..
eşin kız istiyor anlaşılan..bence senin de bir oğlun olsun iki duyguyu da yaşa isterim..tabi hayırlısı olsun yine de..bildiğim kadarıyla Yasemin arkadaşımızın bir oğlu vardı ikincisine kız demişlerde ancak..oğlu olmuştu...:)) Bakalım neler olacak..
bütün çocuklar sağlıklı olsa anneler hiç üzülmese değil miii?

Amin arkadaşım...yarın dr dayım bakalım artık..belli olursa hemen paylaşırım ..
kızım olmadan önce eşim birbirine yakın iki kız kardeşleri cok severdi..şimdi dediğine göre kız gibi geliyor onada..bakalım sağlık öncelikle ,ama sonrasında bir oğlum olmasını bende isterim..bir kız bir oğlan aman ne güzel..senin gibi..süper...bakalım canım..kız olursada birbirinin arkadaşı,dostu,sırdaşı,annesi olurlar..minik olana hiç yeni birşey alınmaz tek dezevantajı o:)
 
Kızlar bayramlıklar hayırlı olsun..
Bizim bayramlığımızı babanne dede almış..sağolsunlar her bayram almaya calışırlar..beden konusunda ben ufak birşey veya tam üstüne göre almam hiç bir zaman,cocuk bu büyüyor cabuk,bol giyinsin biraz ama uzun giyinsin,sonra öyle kenara kaldırılıyor..yazık gibi geliyor bana.
 
kızlar merhaba
kader cim görevinin olmasına çok sevindim hayatın düzene giriyor bak işte.
bende daha kızıma birşey almadım bayramlık ama bu bayram biizm için biraz buruk geçecek adana da kalacağız ailelerimizin yanına gitmeyeceğiz zaten tatilde az..:KK43:
kızlar bakıcı buldum demiştim ya..pek içime sinmeyen şeyler vardı...paylaşmak istiyorum ya beni dinleyin akıl verin bana..
işte bu bakıcı temizliğime de geldi ben yerleşirken..ilk tanışmaya geldiği gün ertesi gün için psikiyatriste gideceğim ilaç yazdıracağım dedi..bende neden gidiyorsunuz dedim işte çok sinirlenince midesi kazınıyormuş felan oyüzden ilaç alıyormuş..bana bebeğe kızamam kıyamam felan dedi..birde daha önce hiç çocuk bakmamış iki tane kendi çocuğu var büyük onlarda tek onlara bakmış işte..bu bakıcıyı tavsiye eden geçen sene eşimin yanında çalışan ebe hanımdı..o da çok titizdir iyidir felan dedi bu ilaç olayı içinde sorunlar yaşadı maddi ondan felan dedi..birazda şivesi var baya kaba..çok içime sinmemişti...ama neyse bakalım demiştim..
dün akşam eşimin bir arkadaşına gittik..onlarda alt katlarında oturan doktor çiftin bakıcısı anlattılar saatlerde anlaşamamışlar bakıcı 5 te çıkmak istiyormuş ama onlar baya geç geliyormuş eve anlaşamamış ayrılmış bakıcı çalışmıyormuş ama yine çalışmak istiyormuş..çok övdüler alt kattaki çift işte bebeğine baktıkları insanlar çok mamnunlarmış üzülmüşler saatlerin uymadığı için çıkmasına felan..neyse dedim bir görüşelim...
az evvel geldi kadın..benim içime görür görmez sindi..öncekinde ilk görüştüğümde içim ısınmamıştı hani ilk intibada önemli derlerya..
şivesi iyi deneyimli.olumsuz hiç birşey yok..ama bu bakıcı yazında çalışmak istiyorum dedi..bizde bir ay tatil yaparız burda olmayız dedik..parasını veririz ama dedik..yani çalışmadığı ayların 2 ay parasını alacak bu durumda ama ben burda olduğum zaman arada çağırırım ama yine de 2 ay boş boşa para vereceğiz..yol parasını da istedi..önceki ile 500 de anlaşmıştık. bu 500 artı 40 yol parasıyla birde yazın parasını istiyor..akşam eşimle konuşayım sizi ararrım hayırlısı olsun dedi gitti...ama ben beğendim sadece masraflı geldi biraz...
ne yapayım bir akıl verin.?
 
ayperincim köye gelmek mecburiyetten oldu açıkçası eşimin işiyle ilgili yaşadığı problemden dolayı eski çalıştığı yere 180 kmlik uzaklıkta bir köye tayin(sürgün) oldu geçen sene görevlendirme ile gelmiştim oldukça sıkıntılı günler geçirmiştim eşim yine köyde çalıştığı için ben bu sene yine görevlendirme ile geldim ama bu sene kaloriferli lojmana geçtim bu nedenle bu sene biraz daha rahat geçecek sanıyorum
selmacım ne olursa olsun içine sinen olsun ama yaz tatilinde para istemesi çok tuhaf benim bildiğim şubat tatilinde bile yarım ücret verildiği ücret işini bir kez daha konuş istersen sonuçta çalışmadığı ayın parasını alması çok da etik değil sonuçta devlet memuru değil ki ücretli izini olsun....
 
canım kadın yazın parasını isterim demedi yazında çalışmak istiyorum ben boş kalmak istemiyorum dedi..demek ki ihtiyacı var..bende bir ay burdayım çağırırım sizi o zaman dedim..eşimde öbür bir ayda da biz tatil yaparız ama paranızı veririz mağdur etmeyiz dedi..şimdi babamla konuştum o da içine sindiyse iyiyse tutun bu bakıcıyı yazın vereceğiniz parayı da zekatınıza sayın dedi...zaten altınların zekatını veriyoruz her sene artık o kadına zekat diye veririm ne yapayım...mantıklı geldi bana da.
oooof ne zormuş bu işler ....
 
X