canım ya inanır mısın bilmem ama bugün aldığım en güzel haber sizin adınıza çok sevindim darısı gülhanın eşinin de başına olur inşaallah
merhaba kızlar,
ben geldim yine herkes tatile kaçmış yaaa( helinin en son kontrole götürdüğümüz doktor kalbinde üfürümden şüphelendi bugün eko çektirdik çok şükür bir şey yokmuş a.s
sonra kocişle beraber çarşıda bir kafede oturduk sohbet ettik accük de dedikodu yaptık :)) sonra biraz parkta (çay bahçesinde) oturduk bu arada helin hanım gittiğimiz her yerin altını üstüne getirmekle meşgulduyürümeyi öğrendi ya hiç oturmuyor zilli o kadar tatlı yürüyor ki arada bir düşüyor yeniden kalkıyor güvercinlerin peşine koşuyor zillli sonra gezerken bir dükkanda bebeklerin , çiftlerin vesaire resimlerini saate, anahtarlığa vb. monte ediyorlar eşimin çok hoşuna gitti yanımdaki fotoğraf makinemden zillinin resimlerinden bir tane seçtik duvar saatine yaptırdık, kardeşimin oğluna (süt oğluşuma) da yaptırdık süpriz olcak (çok güzel oldular size de tavsiye ederim) kısacası çok güzel bir gün geçirdim
çiğdemcim eşin ne yaptı işe başlamıştır inşaallah senden de gülhandan da güzel haberler bekliyorum
cocostarcım paylaşımın için teşekkür ederim kadir tuğcunun ilginç görüşleri var ama yine de takip ederim
hoşçakalın, kendinize iyi bakın :)))))
merhaba arkadaşlar
aklıma takıldı da acaba tüm mayıs anneleri bir araya gelip beraber mi tatil yapıyorlar bir araştırmak lazım CADIARZU
arkadaşlar bütün mayıs annelerine selam. bu arada yeniyim ve acemiyim.
hoşgeldin tatlım güzel paylaşımlar diliyorumkaydirigubbakcemile5
slm arkadaşlarrr nasılsınız son 2günden beri giremiyodum fırsat buluptaacok canım sııkındı cünkükızlar berke düştü ve agızının içi yarıldı gecen doktr gitti agız sipreyive agrı gecici verdi yavrum 3gün agzına lokma sokmadıı simdi iyiyiz yavaş yavaşyiyo bakalı baya gecmiş agızı kızlar biz bugece tatil yolculuguna cıkıyoruz gece 2de cıkcaz yola nasip olursa eşimle 5günlügüne antalyaya gidiyoruz yani 1hafta yazammıycam hepinizi ve bebeişlerinizi öpüyorum allaha emanet olunn
hoşbulduk, siteyi sürekli takip ediyordum ve karar verdim sizlerle tanışmaya ,birbirinizle
paylaşımlarınız ,cici konuşmalarınız çok hoşuma gitti.çok şey öğrendim sayenizde tşkler...murgiz'cim güzel msj için saol canım.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?