2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ay canım saol inşallah biran önce sizde düzeninizi kurarsınız sağsalim.siz eşinizden ayrısınız ama ya ela inanki kızlar babalara gerçekten çok düşkün bizimki bir gece ayrı kaldı ve ogün anladım ben daha çok üzüldüm yemek yemiyor ,birden neşesi düştü,çevresine tepkisiz garibim öylece uyutmuştum,o gece.halbuki babasından çok sürekli benimle vakit geçirirdi aramaz sandım. özlüyordur babasını minik ela'da canım.
 
uzun bi aradan sonra herkese merhaba
buraya yazmayalı uzun zaman oldu
umarım herkes iyidir bebişler iyidir
bende iyi sayılırım.
gerginliğime stresime uykuma çözüm buldum
psikiyatr a gittim şu an düzenli ilaç kullanıyorum
iyiyim çok şükür.
süper artık hiçbirşeye kızamıyorum :)
uyku gerçekten bi problemmiş uyuyamamak kadar.
benim uykum artık abarttmıştı. misafirlikte bile uyuyordum
gözlerim birden kapanıyordu.
ilaç kullanıyorum artık. umarım daha iyi olur
15 günde bir kontrolüm var
bu arada kızım kendi annemlerde.. sadece haftasonu görebiliyorum
diş muhabbeti açılmış.
ön alt ve üst çene dişler çıkarken hiç zorlanmıyorlar evet
ama azı ve 3. dişlerin çıkımı zor oluyor
bu arada benim meleğimin 14 . dişide çıkıyor..
sanırım en dişli benim kızım var :):)
iştaha gelince sıcaktan yemiyorlar kesinlikle tecrübeyle sabittir..
ayrıca benim kız azılarını çıkarırken isal oluyor. tam patlamasına yakın. tabi bu günlerce sürmüyor
oluyor ve geçiyor. aynı gün yada onu takip eden günlerde gece ateşi oluyor daha sonra
dişi etini yarmış oluyor rahatlıyor kuzum. yeni çıkarken biraz zor oluyor. katı yiyecekler zorluyor kuzumu.
bu arada iyice eskilerden bi ben mi kaldım ne..
hani yanlışım varsa düzeltin. yeni gelenler hoş geldiniz.. ama taa önceden arkadaşları göremiyorum pek
ridacığın hamileliği nasıl gidiyor acaba bilgisi olan var mı
mercan olsa hemen yetiştirirdi haberlerini
oda Türkiye de olması lazım değilmi.. öyle hatırıyorum sanki
gökçen , saadet, ebru, rida siz iyice boş bıraktınız artık buraalarıı..
söylene bakın.. :p
herkese iyi günler diliyorum..
bu arada benimminikelam, ervus, marem hepinizie ayrıca bi merhaba
su hoşgeldin
drydeniss canım sizin o grubu çok okudum dışarıdan ve karar vermiştim katılmaya hepinize tşkler.sende hoşgeldin a.s.
 
merhaba arkadaşlar be geldimm dün tatilden tatil süperdi kızlar cok güzel gectii berke beni cok öslemiş bende onu coköslemi,ştimm canım yavruma sarıla sarıla uyudum dünn kızlar cok canım sıkkın eşim bugün işi nedeniyle 21günlügüne ankaraya gittii orada 21gün sıtaş görcekmiş onuu şimdiden cokösledimmmmafoldumben 21gün nasıl dayanıcamm ben berke de baba baba diye mızıkladı durdu arkasındann giititignden beri aglıyorum moralim bozuldu kızlar siznasılsınız bebişleriniz nasıliyimi hepinizi öpüyorummmmm
 
selam çiğdem,hoşgeldin. aman canım üzülmeee her şey sağlık. o gider inşallah sağsalim döner tamam.
Berke ve sen güzel günlerin tadını çıkartın.
 
kızlar moralim çok kötü tayin durumu malum okullar uzak en az git gel birer saatim yollarda geçecek...
ela napacak ooof offf..
ervus bende çok kullandım sarı saçı ama bakımından da bıkmıştım o dönemler yok dibi çıktı yok makyajım vs.. alıştım doğal halime de boya derdim yok bişey yok...ama bakalım bir düzene gireyim kesin ben yine uğraşmaya başlarım o zaman kendimle..:)
 
merhaba mayıs güzelleri,
takip edebildiğim kadarıyla her şey yolunda görülüyor selmacım ben de senin gibi tayin durumundan muzdaribim :KK43:( benim durumlar malum geçen sene alay komutanın devreye girmesiyle görevlendirmem yapılmıştı bu sene tayin iste dediler tayin isteyeceğim köyden vazgeçtim ilçesinde bile yer yok kafam allak bullak evet burayı sevmiyorum ama en azından eşim ve çocuğumla beraberim pazartesi günü eşim alaya gidecek personel şube ile görüşecek bakalım inşallah görevlendirme olur olmazsa eşim kendisini geredeye yakın bir yere görevlendirmelerini isteyecek o da biraz zor gözüküyor çok kafaya takmamaya çalışıyorum ama elimde değil ben geredede o burda iki yer arası taksiyle 3-3 buçuk saat ha deyince gidilebilecek yer değil ki çocuk olmasa bekar arkadaşların evinde idare ederim ama çocuk olunca mecbur evi taşınacak , iki ayrı evin maddi külfeti de cabası :KK43:( rabbim inşaallah bizim için hayırlısını verir.
canım çok sıkılıyor eşim de bana belli etmemeye çalışıyor ama o da çok sıkıntılı bizi bu hale düşürenleri Allaha havale ediyorum elimden gelen tek şey bu :KK43:(
 
teşekkür ederim ervuscum üzülmemeye çalışıyorum ama benim canımı en çok sıkan belirsizlik ak koyun kara koyun belli olsa ben de ona göre hayatımı bir an önce düzene koyarım ama sabretmek lazım bunu da biliyorum
hani şairin dediği gibi;
"ne de olsa kışın sonu bahardır
bu da gelir bu da geçer ağlama"
 
saol cnminş saglıklı sekilde gelir onu cok öslüyorumm onsuzda güzel gün olmuyo berke de cok arıyoo babasını bakalım haftaya cuma günü izine gilicekmişş cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorummmm:lepi::lepi:
selam çiğdem,hoşgeldin. aman canım üzülmeee her şey sağlık. o gider inşallah sağsalim döner tamam.
Berke ve sen güzel günlerin tadını çıkartın.
 
selam kızlar deryacım sanada merhab acanım ah şu sinr stres benimde çok ihtiyacım var destek almaya ama ilaç verdiklerini duymuştum uyuyşturuyomuş dediğin gibi herşeyei boşveriyomuşsun ama oda bana göre değil ben her oturduğum yerde uyursam benimkiler evi alt üst eder ama bu sinire bi çare bulmak lazım:KK43:(((( çiğdemcim üzülme canım çabuk geçer inşallah işsizlikte kötü ayrı kalmakta helin vuslat su kızlar sizleride öpüyorum
 
Herkese selamlar.Su gibi hoşgeldin aramiza.Bende uzun zamandir yazamiyorum.Yaz gelince pek bilgisayara oturamiyor insan.Ben ekim gibi işe başliyorum.Oğlumada annem bakacak sanirim.Bakalim nasil olacak.Helinim senin durumunu okudukça bende üzülüyorum bol dua et.ınşallah bir orta yol olur.
Herkese ii geceler.Bebişlere bol iştah ve tatli uykular.
 
Herkese selamlar.Su gibi hoşgeldin aramiza.Bende uzun zamandir yazamiyorum.Yaz gelince pek bilgisayara oturamiyor insan.Ben ekim gibi işe başliyorum.Oğlumada annem bakacak sanirim.Bakalim nasil olacak.Helinim senin durumunu okudukça bende üzülüyorum bol dua et.İnşallah bir orta yol olur.
Herkese ii geceler.Bebişlere bol iştah ve tatli uykular.

hoşbuldum canım.sende hoşgeldin
 
arkadaşlar nerdesiniiiz ya. kızımın kreşini değiştirdim. daha ekonomik ve yakın diye, çok huzursuzum ve bu durum hiç hoşuma gitmedi pişmanım yani kızım özel kreşdeydi şimdi eşimin kurum kreşinde,DAMLA huzursuzluğunu bariz gösterdi kuzumun iştahı bile kalmadı eşim alışır der,ben canım kızımı biran önce mutlu olduğu eski kreşine geri vermiyi düşünüyorum.15 aylık arkadaşlar çok küçük kurum kreşi için, özel daha iyiidi yaa,yoksa kuzumun alışmasını beklesem kızlar, dün ben almaya gittim babasını istedi beni yabancıladı bebeğim ve ben çok üzüldüm yanlışmı yaptık diye. hala çok üzgünüm.
 
hepinize merhabalar kızlar,
ben halen beklemedeyim bakalım ama beklemesi daha sıkıcıymış bir sonuçlansa ben de ona göre hayatımı düzenleyeceğim. sabır sabır sabır bana gereken bu...
bu arada su-gibi canım henüz erken değil mi kreş için ? eve gelen bir bakıcı ayarlasanız daha iyi olmazmıydı. gerçi şartların ne onu da bilmeden söylüyorum ama kusura bakma
 
merhaba kızlar geçen hafta ailemin yanına tekirdağ çorluya gittik gitme sebebimiz benim burnumdaki etleri aldırmam içindi çok şükür yeni bir yöntem varmış radyo frekans yönetemiyle kurtuldum ama aynı gün hatta burdan giderkende mert rahatsızdı biraz aynı diş problemi ama nasıl köpek ve azı dişlerini aynı anda çıkarıyor mert biraz ishaldi orda arttı dr 1 gece hastanede kalması lazım çok sıvı kaybetmiş dedi 3 şişe serum aldı çıktık kakasını hala sık sık yapıyordu ama eve geldik yine ishal gibi ateşide oluyor ara ara.kaka analizi temiz çıktı dşten kaynaklanır dedi dr offff yavrum havalar zaten sıcak bir badiyle dolaşıyor gece üstünü bile örttürmüyor uyanıp ağlıyor üstünü açınca uyuyo :)

su gibi hoşgeldin canım sende ankaradaymışın ..
 
arkadaşlar nerdesiniiiz ya. kızımın kreşini değiştirdim. daha ekonomik ve yakın diye, çok huzursuzum ve bu durum hiç hoşuma gitmedi pişmanım yani kızım özel kreşdeydi şimdi eşimin kurum kreşinde,DAMLA huzursuzluğunu bariz gösterdi kuzumun iştahı bile kalmadı eşim alışır der,ben canım kızımı biran önce mutlu olduğu eski kreşine geri vermiyi düşünüyorum.15 aylık arkadaşlar çok küçük kurum kreşi için, özel daha iyiidi yaa,yoksa kuzumun alışmasını beklesem kızlar, dün ben almaya gittim babasını istedi beni yabancıladı bebeğim ve ben çok üzüldüm yanlışmı yaptık diye. hala çok üzgünüm.

canım bende şimdi ya kreşe vereceğim ya da bakıcı tutacağım:KK43:(seni okuyunca içim bir tuhaf oldu:KK43:bence de biran evvel eski kreşine verin..yazık oraya alışmış yeni bir yer daha ne kadarcık ki bebekler:KK43:
 
X