çiğdemcim yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm yaşadığın sorunlar kesinlikle kolay değil ama ne olur iyi düşünklişe olacak belki ama eşinle karşılıklı oturup konuşmayı dene. daha geçen hafta eşimin düşüncesizliği yüzünden ben de valizimi topluyordum boşanmaya karar vermiştim ama sonra oturup konuşunca en azından içimi döktüm o da bazı şeylerin farkına biraz da olsa vardı gerçi halen müsrifliğini kabul etmiyor ya ben onun da icabına bakacağım inşaallah :)) benim de onun da savaşçı, ben haklıyımcı ve inatçı bir yapısı var buna rağmen biz oturup bir şeyleri düzeltme yoluna girdiysek herkes başarır
burdan klavye üzerinden tavsiye etmesi tabiki de kolay ama ne olur iyi düşün maddi sıkıntılar eninde sonunda geçiyor ama geriye dönüp baktığınızda kalp kırıkları kalmasın lütfen... Allah yardımcın olsun arkadaşım
çiğdemcim sen kendi kendine kızıcağına git eşinle konuş,gerekiyorsa bağır çağır ama içine atma kalk iş ara de!çok zor işsizlik onunda elbette canı sıkılıyordur bi erkek olarak evini geçindirmeyi oda istiyordur karşılıklı açık açık konuşun konuşamazsanız olaylar içinizde büyür ve artık konuşulamaz duruma gelir
çiğdemcim hayırlııs olsun canım canım gerçekten işsizlik çok zor bide hastalıkta sağlıkta sigorta şart...inşallah en yakın zamanda iş başı yaparlar bizdede aynı sorun....
canım inşaallah Yüce Rabbim şu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine en kısa zamanda senin eşine de gülhanın eşine de hayırlı kapılar açar
az önce eşimle konuştum daha önce de bahsetmiştim sürgün olayından mahkememiz sonuçlandı eşim 2 ay açığa alınmış buda maaşının 3 te birinin kesilmesi demek bakalım artık hayırlısı cezaya çok üzülmedim ama son mahkemede bayağı umutlanmıştık beraat olacak diye . İşe bak ilk yumruğu atan komutan ama cezayı alan eşim Allah büyük demekten başka bir şey gelmiyor içimdenne yapalım hayırlısı buymuş artık
canım inşaallah Yüce Rabbim şu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine en kısa zamanda senin eşine de gülhanın eşine de hayırlı kapılar açar
az önce eşimle konuştum daha önce de bahsetmiştim sürgün olayından mahkememiz sonuçlandı eşim 2 ay açığa alınmış buda maaşının 3 te birinin kesilmesi demek bakalım artık hayırlısı cezaya çok üzülmedim ama son mahkemede bayağı umutlanmıştık beraat olacak diye . İşe bak ilk yumruğu atan komutan ama cezayı alan eşim Allah büyük demekten başka bir şey gelmiyor içimdenne yapalım hayırlısı buymuş artık
sağol canım hepimiz için hayırlısı olsun inan çok üzüldüm bazen haklı olsak bile haksız duruma düşebiliyoruz ..bozma moralini düzelir
burdayım canım,
canım çok sıkılıyor annemler yarın diyarbakıra düğüne gidiyorlar aslında ben de gitmeyi çok istiyordum ama mali olarak çok yıpratacak kardeşlerim erdekte tatilde ben burda bir kaç gün bebişle yalnız kalacağım eşim de köyde benim burda yalnız kalacağımı bildiği halde gelmiyor bir kaç gün yatıp yuvarlanacakmış, tatil yapacakmış halbuki burda hem yalnızım gerçi komşularım var ama hem yarın dişçide randevum var hem de pazartesi helini iki ayrı doktora götüreceğim eşimin bencilliğine çok sinirlendim niye bu kadar bencil yaratılışta ki şu erkekler
şeytan diyor al çocuğu haftasonu sen de kefkene denize git
çiğdfemcim bende buralardaydım ama çok sıkıldım görümcemler köye gidiyolar sizde gelin dediler atladık hemen normalde eşimde bende gitmeyiz onda var 3 çocuk bende var 2 çocuk 8 saatlik yolculuk çok köy dağ başı ne tel çeker ne bişey ama sırf evden kaçıp ortam değiştirmek benimkisi gece yola çıkıyoruz 15 gün kalmayı düşünüyoruz bakalım hayırlısı kendinize ii bakın sizleri çok seviyorum öptüm hepinizi tabiki bebişlerle beraber:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?