Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • Erkek

• İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    0
Merhaba iyi günler 6+2 haftalık hamileyim doktora gittim kese olduğunu bebeğin ve kalp atışının olmadığını söyledi haftaya çarşamba çağırdı bu normalmi bebek oluşmaması ve geçen hafta kese dışı kanamam oldu 1 gün sürdü durdu bugün kontrole gittiğimde kanın temızlendiğini söyledi ama bebek oluşmamış ve kalp atışını duyamadık
Peki yolk sacı göründü mu ?

Onunla ilgili birsey demedi bana
Yolk sacı bebeği besleyen birsey ilk kese sonra yolk sacı sonra bebek ve kalp atisi görülür normalde bende 6+2 olucam yarın ultrasona giricem ama büyük ihtimalle bebek göremem erken olduğu için endişelenme 1 hafta daha zamanı var

kese dışı kanamam olduğu için geçen hafta cuma günü ondan dolayı çok korkuyorum kesemin arkada olduğunu da söyledi

Benimde ilki 83 ikinci 256 bugün tekrar vereceğim 500 küsür olmuştur bugünden sonra bir daha beta vermeyeyim diyorum siz vericek misiniz sürekli inşallah haftaya sağlıkla görürüz ♥️😍
Ah inşallah ya çok heyecanlıyım gerçekten umarım görürüz de şu kritik süreçleri hemen atlatırız ya 🥹 canım ben 3 kere verdim bugün sordum gerek yok bir daha vermene haftaya bekliyoruz dediler 😍 vermeye gerek yok eğer yine artış iyiyse

Merhaba arkadaşlar,
Yaşım:29
İlk Bebişim
Sat: 28.12.2024
İlk Beta: 28,05 (25.01.2025)
İkinci Beta: 142,43 (28.01.2025)
28 Ocakta ilk ultrasonda rahim kalınlaşması 7mm civarıydı.
6 Şubat’ta keseyi, yolk sacı gördük. Kese 8,4 mm. (5+5)
Sıradaki randevumuz 24 Ocak’ta kalp atışı için 🥰

Doktor 17, 18, 19 Ocak civarında da duyulur dedi fakat eşim yurtdışında iki haftalığına, onun gelişine göre ayarladık randevuyu.
Başından beri takip ediyordum burayı, bir türlü yazma fırsatım olamamıştı.
Sağlıcakla doğsunlar, büyüsünler inşallah bebişlerimiz 😊🙏

Bugün iki yerde beta bakıldı 228 ve 298 haftaya salı da ben gideceğim kese için allahın izniyle inşallah görürüz 🥰
Benimde ilki 83 ikinci 256 bugün tekrar vereceğim 500 küsür olmuştur bugünden sonra bir daha beta vermeyeyim diyorum siz vericek misiniz sürekli inşallah haftaya sağlıkla görürüz ♥️😍
Ah inşallah ya çok heyecanlıyım gerçekten umarım görürüz de şu kritik süreçleri hemen atlatırız ya 🥹 canım ben 3 kere verdim bugün sordum gerek yok bir daha vermene haftaya bekliyoruz dediler 😍 vermeye gerek yok eğer yine artış iyiyse
tamam o zaman bende öyle yapayım teşekkür ederim 😊😊♥️

Merhaba iyi günler 6+2 haftalık hamileyim doktora gittim kese olduğunu bebeğin ve kalp atışının olmadığını söyledi haftaya çarşamba çağırdı bu normalmi bebek oluşmaması ve geçen hafta kese dışı kanamam oldu 1 gün sürdü durdu bugün kontrole gittiğimde kanın temızlendiğini söyledi ama bebek oluşmamış ve kalp atışını duyamadık
Merhaba endişelenme Bende gecen hafta 6haftaydı gittigimde bebek yoktu kesede gec dollenme dedi henuz kucuk dedı 7mm kese dedi. henuz gorulmez kesem20mm oldugunda bebek gorunur dedi. Belkı senınde öyle birşeydir. Ben bugun bat a göre 7 haftalıgım ama kalp atısı duymadım ama doktor hersey cok yolunda dedı endıse etmıyorum senınde böyle birşey olabilir. ultrasonda daha kucuk olabılıyoe

Kızlar benim gibi çalışan hamişler var mı grupta nasıl gidiyor çalışırken ben öğretmenim sürekli ayaktayım nöbetimiz oluyor korkuyorum zararı olur mu diye
Ya bu soruya ben de cevap almak isterim ben de öğretmenim ve bu ay düşünüyoruz bakalım Allah nasip eder de olursa ilk aylarda hep okul olacak zorlanır mıyım diye düşünmeden alamıyorum kendimi

Merhaba endişelenme Bende gecen hafta 6haftaydı gittigimde bebek yoktu kesede gec dollenme dedi henuz kucuk dedı 7mm kese dedi. henuz gorulmez kesem20mm oldugunda bebek gorunur dedi. Belkı senınde öyle birşeydir. Ben bugun bat a göre 7 haftalıgım ama kalp atısı duymadım ama doktor hersey cok yolunda dedı endıse etmıyorum senınde böyle birşey olabilir. ultrasonda daha kucuk olabılıyoe

Merhaba endişelenme Bende gecen hafta 6haftaydı gittigimde bebek yoktu kesede gec dollenme dedi henuz kucuk dedı 7mm kese dedi. henuz gorulmez kesem20mm oldugunda bebek gorunur dedi. Belkı senınde öyle birşeydir. Ben bugun bat a göre 7 haftalıgım ama kalp atısı duymadım ama doktor hersey cok yolunda dedı endıse etmıyorum senınde böyle birşey olabilir. ultrasonda daha kucuk olabılıy

Ultrason kâğıdında GS 11,40 mm yazıyor korkuyorum bir sıkıntı olur dıye haftaya çarşamba tekrar çağırdı

Merhaba, benim son reglim 15 Ocak döngüm 28 gün sürüyor. Regl tarihim yarın gelecek daha ama hcg bugün 492 çıktı. Uygulamalarda tahmini doğum 21 Ekim görünüyor ama burada Aralık'ta son regl tarihi olanların Ekim yazdığını gördüm. Son tarihten 3 ay geri gidip 7 gün ekleniyor diye biliyorum. Yanlış mı benim ve uygulamaların hesabı?

Merhaba, benim son reglim 15 Ocak döngüm 28 gün sürüyor. Regl tarihim yarın gelecek daha ama hcg bugün 492 çıktı. Uygulamalarda tahmini doğum 21 Ekim görünüyor ama burada Aralık'ta son regl tarihi olanların Ekim yazdığını gördüm. Son tarihten 3 ay geri gidip 7 gün ekleniyor diye biliyorum. Yanlış mı benim ve uygulamaların hesabı?
Merhaba hayırlı olsun 💖 sizin 22 ekim olarak hesapladım tahmini doğum tarihini, sadece aralık değil ocakta var son regl tarihi. Benim 11 ocak mesela 18 ekim tahmini doğum tarihi

Back