selam kızlar güzel dileklerin için sağol ridacım...selmacım ben 2 çocuğumuda sallayarak büyütüyorum.. 4 yaşındakide gündüz sallamadan uyumuyo buaçıdan zor elki ama ne biliyim küçükken böyle kolayıma geldi geçen aşkın nur yengi bi programda konuktu soruyolar nasıl uyutuyosunuz diye biz sallanarak büyüdük herhangi bi sorunumuz olmadı bende sallayarak uyutuyorum dedi böyle işte n biliyim... elifçim seni göremiyorum ne zamandır nasılsın neler yapıyosun.... deryacım sanada geçmiş olsun canım ...valla senl ebiz aynı gidyoruz ne olcak bu içe kapanıklık karamsarlık bilmiyorum durup durup bişeyler düşünerek başlıyorum ağlamaya bide kendimi ifade edemiyorum en zoruda bu ..bi sinir sorma gitsin şimdi bide eşim evde işten çıktı herşey üst üste geliyo...
çok üzüldüm gerçekten...çook....nedense iyi insanların kaderi böyle oluyor((
allah mekanlarını cennet etsin....
nasılsınız kızlar?
ela iki gündür gündüzleri sadece bir defa uyumaya başladı nedendir?sallayan var mı aranızda bebeğini nasıl uyutayım çok canım sıkılıyor bu durumuna ne yapsam ki?sizin bebekler kaç sefer uyuyor kızlar bir defa uyuması için erken değil mi??
eda nasılsın canım
gülhan cım çok üzüldüm allah kolaylık versin...
sizi okuyunca rahatladım...ben sallamamıştım hiç..ama burda çok fena oldu annem sallıyor hatta şimdi uyuması için ama ben hiç sallamadım gittiğim yerlerde uyutması çok zor oldu bu yüzden...
uyumak istemiyor etrafı ilgisini çekiyor dediğin gibi eda cım..
annelik zormuş zorrrrrrrrr.
selam arkadaşlar neler yapıyosunuz bugün günüm vardı inanılmaz yoruldm bebekle çok zor oluyo hepinizi kocaman öpüyorm
slm kızlar.... enesin annesi hatırladığıma göre adın hümeyraydı galiba canım dişiniz hayırlı olsun bizimde 3. ve 4. geliyo üstten kimsecikler yok buralarda kızlar nereye kayboldunuz( rida elif derya gizemcim annen geldi galiba o yüzden giremiyosun sanırım gözün aydın canım annenide senide öpüyorum...ışıl selma muson yasemin adını sayamadığım bütün arkadaşlarım sizleride öpüyorum kendinize çok ii bakın sevgiler...
kızlar artık bizimde dişimiz var enesimin dişi çıktı müjdeler olsun ne mutlu oldum bilemezsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?