ben mardine dönüyorum ışıl sen ankara ya geliyorsun:)
evet ya benim kız kalabalığa ilgiye iyice alıştı naparım gidince bilmem bir başımayım ve bekar evi gibi bir ev
ben burda ipin ucunu kaçırdım iyice acaip alışveriş yaptım
indirim bile değil kastamonu dayım yani istanbul olsa değerdi ama napayım ihtiyacımda vardı bazılarına:)
kızlar ne zamana kadar emzirmeyi düşünüyorsunuz?2 yaşına kadar emzirmeyi düşünen var mı birde aklınızda olsun yazın emzirmeden kesmeyin diyolar bebek için çok kötü olurmuş
ben seneye şubat tatilinde bıraktırsam diye düşünüyorum tabi ela beni bırakmazsa önceden
ışıl cım ne güzel oğluşun iki dille birlikte büyüyecek bu bakımdan çok şanslısın...
kızlar biz bebeklerimize 2.dili nasıl öğretebiliriz şimdiden fikri olan var mı??
evet ya benim kız kalabalığa ilgiye iyice alıştı naparım gidince bilmem bir başımayım ve bekar evi gibi bir ev
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
ben burda ipin ucunu kaçırdım iyice acaip alışveriş yaptım
kızlar ne zamana kadar emzirmeyi düşünüyorsunuz?2 yaşına kadar emzirmeyi düşünen var mı birde aklınızda olsun yazın emzirmeden kesmeyin diyolar bebek için çok kötü olurmuş
ışıl cım ne güzel oğluşun iki dille birlikte büyüyecek bu bakımdan çok şanslısın...
kızlar biz bebeklerimize 2.dili nasıl öğretebiliriz şimdiden fikri olan var mı??