- 10 Kasım 2024
- 896
- 5.283
- 53
- 30
Kayıplar bence o derin hisDaha derinden değilmidir acaba yada seni burda gördüğüm için de olabilir
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayıplar bence o derin hisDaha derinden değilmidir acaba yada seni burda gördüğüm için de olabilir
Son adetine gore kaç haftalikDaha hiç gitmedim haftaya cuma randevu aldım canım![]()
Kesin gorunur bence bnm 3000 de gorunduKızlar herkese selamsalı günü kontrolüm var tahmini beta 4500-5000 arası gelir usg’den kese görünür mü sizce???
Ben geçem haftadan beri nerdeyse her gece fantastik ve korkunç rüyalar görüyorum, kasıklarım ağrıyor ara arasanırım hamilelikten hep bunlar.
Normalde kolay kolay üşümem hatta okulda herkes üşür ben kısa kolla falan dolaşırım ama bu hafta elim ayağım buz kesiy
6000 beta ile zor göründü ama ben kiloluyumKızlar herkese selamsalı günü kontrolüm var tahmini beta 4500-5000 arası gelir usg’den kese görünür mü sizce???
Ayy inşallah kuzum benimKesin gorunur bence bnm 3000 de gorundu![]()
Kapını çalan yok. Kimse kimseyi sevmez. Etrafında sadece soğuk kanlı almanlar. 2 arap komşum var Müslüman Allah razı olsun razıyım onlardan. Özel değilse hangi şehir. Söylemeye bilirsin sorun değil.Malesef bende ordayimkeşke olmasam
![]()
Ewet genelde tahmin ediyrlr ona gore randevu veriyorlarAyy inşallah kuzum benimdoktor sanırım onu düşünerek 4 gün sonraya randevu verdi
![]()
Aaaa öyle bir şey var mı?6000 beta ile zor göründü ama ben kiloluyum ya
Ayy komşun olasim gldi cnm benim kiyamam sana turk milleti kadar cana yakin millet yok ne dersen deKapını çalan yok. Kimse kimseyi sevmez. Etrafında sadece soğuk kanlı almanlar. 2 arap komşum var Müslüman Allah razı olsun razıyım onlardan. Özel değilse hangi şehir. Söylemeye bilirsin sorun değil.
Benimde gobuşum hamileikten önce vardi 62kiloyum gozuktu cnmAaaa öyle bir şey var mı?hafif bir göbek var ama ahahaha bunu sorayım
![]()
Yok öyle hafiften bişi olmazAaaa öyle bir şey var mı?hafif bir göbek var ama ahahaha bunu sorayım
![]()
62 den de bir şey olmazBenimde gobuşum hamileikten önce vardi 62kiloyum gozuktu cnmkilo etkenmi bilmiyorum gobus demisken kizlar gobus simdi buyumez dimi
hafiften
Ayy annem gobuşum hafif buyudu ikizmi yoksa diyip duruyo62 den de bir şey olmaz![]()
Şimdilik 4+3 randevu tarihim 5+2 canımSon adetine gore kaç haftalik![]()
Bende üşüyorum canım ya daha 4. Haftamdayım birde çok yeniYa benim gibi üşüyen varmı hamileliğinde ? Kombi gayet yüksek seviyelerde çalışıyor ama ben ısınamıyorum bi türlü donuyorum ya. Ama bazende ansızın çok bunalıyorum nefes alamıyor gibi oluyorum
Ahha 51 kiloyum ben yağ oranım düşük aslında ama umarım görürüz artık kendileriniBenimde gobuşum hamileikten önce vardi 62kiloyum gozuktu cnmkilo etkenmi bilmiyorum gobus demisken kizlar gobus simdi buyumez dimi
hafiften
Ahha 51 kiloyum ben yağ oranım düşük aslında ama umarım görürüz artık kendileriniBenimde gobuşum hamileikten önce vardi 62kiloyum gozuktu cnmkilo etkenmi bilmiyorum gobus demisken kizlar gobus simdi buyumez dimi
hafiften
Ahhaah olsun olsun o göbekler sağlıkla büyüsünYok öyle hafiften bişi olmazdiyeyim anlayın kilomu
![]()
Allah razı olsun senden. Bir yada 2 türk olması yeter zaten. Kafana göre iyi niyetli hayırlı.Ayy komşun olasim gldi cnm benim kiyamam sana turk milleti kadar cana yakin millet yok ne dersen de![]()