Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar herkese selam🙃 salı günü kontrolüm var tahmini beta 4500-5000 arası gelir usg’den kese görünür mü sizce???

Bu rüya olayı bende de var kabusta var kafayı yiyyciiim🥲
Ben geçem haftadan beri nerdeyse her gece fantastik ve korkunç rüyalar görüyorum, kasıklarım ağrıyor ara ara 🫠 sanırım hamilelikten hep bunlar.

Normalde kolay kolay üşümem hatta okulda herkes üşür ben kısa kolla falan dolaşırım ama bu hafta elim ayağım buz kesiy

Kapını çalan yok. Kimse kimseyi sevmez. Etrafında sadece soğuk kanlı almanlar. 2 arap komşum var Müslüman Allah razı olsun razıyım onlardan. Özel değilse hangi şehir. Söylemeye bilirsin sorun değil.
Ayy komşun olasim gldi cnm benim kiyamam sana turk milleti kadar cana yakin millet yok ne dersen de 🥰🌸

Benimde gobuşum hamileikten önce vardi 62kiloyum gozuktu cnm 🥰kilo etkenmi bilmiyorum gobus demisken kizlar gobus simdi buyumez dimi 🤣hafiften
Ahha 51 kiloyum ben yağ oranım düşük aslında ama umarım görürüz artık kendilerini😬 ayy hayır daha çok erken çok dikkat ediyorum yediklerime vs çay kahve bile içmiyorum çok nadir yani

Benimde gobuşum hamileikten önce vardi 62kiloyum gozuktu cnm 🥰kilo etkenmi bilmiyorum gobus demisken kizlar gobus simdi buyumez dimi 🤣hafiften
Ahha 51 kiloyum ben yağ oranım düşük aslında ama umarım görürüz artık kendilerini😬 ayy hayır daha çok erken çok dikkat ediyorum yediklerime vs çay kahve bile içmiyorum çok nadir yani
Yok öyle hafiften bişi olmaz 😁 diyeyim anlayın kilomu 😂
Ahhaah olsun olsun o göbekler sağlıkla büyüsün🫠😍

Back