Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar 3+6 haftadayım. sancım var 3 gündür regl e çok benzer(2 gün sonra adet günüm)
bazen çok çok hafif bazen bir tık daha güçlü özellikle geceleri yattığımda biraz daha fazla ağrıyor çok endişe etmiyorum yerleşme ağrısına benzetiyorum ama ilk gebeliğim sizinde böyle olmuş muydu ? Bir dönüş yaparsanız çok sevinirim ya

Kızlar 3+6 haftadayım. sancım var 3 gündür regl e çok benzer(2 gün sonra adet günüm)
bazen çok çok hafif bazen bir tık daha güçlü özellikle geceleri yattığımda biraz daha fazla ağrıyor çok endişe etmiyorum yerleşme ağrısına benzetiyorum ama ilk gebeliğim sizinde böyle olmuş muydu ? Bir dönüş yaparsanız çok sevinirim ya
Norml kuzum bnmde var agrilarim norml dedi doktorum.🥰

Kapını çalan yok. Kimse kimseyi sevmez. Etrafında sadece soğuk kanlı almanlar. 2 arap komşum var Müslüman Allah razı olsun razıyım onlardan. Özel değilse hangi şehir. Söylemeye bilirsin sorun değil.
Malesef ki çok haklısın sen niye iyi bak müsluman komşukarın varmış bende oda yok hepsi Alman yapayalnız sadece eşim,ben ve cocuklarım,tüm gün evde iki laf edecek kimsen yok yardım edecek kimsen yok Rabbim yardımcımız olsun Kölne yakınım ben canım sen nerdesin peki

Malesef ki çok haklısın sen niye iyi bak müsluman komşukarın varmış bende oda yok hepsi Alman yapayalnız sadece eşim,ben ve cocuklarım,tüm gün evde iki laf edecek kimsen yok yardım edecek kimsen yok Rabbim yardımcımız olsun Kölne yakınım ben canım sen nerdesin peki
Kizlar dil biliyormusunz peki dil bilmiyorsaniz zorluk çok oluyordur

canım ben istanbuldayım benim de yok 🤣 asansörde selam veren yok imkanım olsa Almanya da yaşamayı tercih ederdim bir kaç kere de bulundum bence şanslısınız havası temiz güvenli disiplinli okullar iyi

Bende 2 bebe var 😂 kızım 12 oğlum 10 yaşında ama sanki anneliği gerçek anlamda bu bebekte tadiyorum gibi sizde de öyle mi
Oy Maşallah Allah bagışlasın canim bende de iki kız var buyuk kızım 11 kuçuk kızım 10 yaşında ama inanırmısın bende oyleyim ve niye olduğunu da biliyorum galiba hani biz yani sende bende kuçuk yaşlarda Anne olduk ya🫤 o duyguyu anlıyamadım be bacım biz çocukmuşuz daha o heycani anlıyamadık şimdi yaşımız ilerledikçe aklımız eriyo neyi nasıl yapıcağımızı biliyoruz ondan oyle bence Rabbim cocuklarımıza uzun sağlıklı ömurler versin iyi ki de dogurmuşum❤️ ama şimdi herşeyi daha iyi anlıyorum😁

Oy Maşallah Allah bagışlasın canim bende de iki kız var buyuk kızım 11 kuçuk kızım 10 yaşında ama inanırmısın bende oyleyim ve niye olduğunu da biliyorum galiba hani biz yani sende bende kuçuk yaşlarda Anne olduk ya🫤 o duyguyu anlıyamadım be bacım biz çocukmuşuz daha o heycani anlıyamadık şimdi yaşımız ilerledikçe aklımız eriyo neyi nasıl yapıcağımızı biliyoruz ondan oyle bence Rabbim cocuklarımıza uzun sağlıklı ömurler versin iyi ki de dogurmuşum❤️ ama şimdi herşeyi daha iyi anlıyorum😁
Amin canim cümlemizin inşallah 🥰
Evet evet daha kendimiz çocukken çocuk sahibi olduk hemde üst üste kızım 9 aylikti oğluma gebe kalmıştım şimdi kafam rahat tadını çıkarıyorum rabbim tamamını erdirir inşallah ❤️

bnim eşim surekli bsyler tikiştriyo agzma🤣🤣oyy bu gidisle doguma 80kilo gircem🤣🤣
Ahahah olsun veriliyormuş doğumdan sonra hemen😅 çokta pimpirikli olmamak lazım aslında kilo almamaktan ziyade bebeğe iyi gelecek, gelişimine yardımcı olacak şeyler tüketmeye çalışıyorum

canım ben istanbuldayım benim de yok 🤣 asansörde selam veren yok imkanım olsa Almanya da yaşamayı tercih ederdim bir kaç kere de bulundum bence şanslısınız havası temiz güvenli disiplinli okullar iyi
Devir değisti canim eskiden oylemiydi🫤 valla disiplin konusunda haklısın cocuklarımıza guzel bir gecelek te sağlaya biliyoruz şukur ama inan ki zor eskisi gibi de pek guvenilir degil🫤 yalnizlik cok kotu bisey cocuklara da zor geliyo bazen burda oyle guzel cocuklukları yok 🫤 Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ne diyim

Amin canim cümlemizin inşallah 🥰
Evet evet daha kendimiz çocukken çocuk sahibi olduk hemde üst üste kızım 9 aylikti oğluma gebe kalmıştım şimdi kafam rahat tadını çıkarıyorum rabbim tamamını erdirir inşallah ❤️
Aynen oyle bende kızım daha 6 ayliken hamile kaldım Amin ecmain inşallah şimdi herşey daha kolay olucak Rabbimin iznile❤️

Aynen katiliyorum size istanblda yaşayip Az maaşla yetinmeye çalişmktnsa bende orda olmayi en azindan cocuklarima iyi bi gelecek vermeyi isterdim burdada komşuluk yok.

Back