Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canım sorma ne kadar sevindiğimi anlatamam konuştuğum herkese biliyormusunuz enesin dişi çıktı diyorum yavaş yavaş annesi çıkar hayırlısıyla türkiye ye gelecektin ne oldu nezaman geliyosunuzcnm hayirli olsun incileriniz enesimede allahim kolaylikla dis cikarmayi nasip etsin uygarin ilk disleri ciktiginda ayni heyecani bende yasadim cok guzel bi duygu ama sonraki disleri kabus gibiydi 8 disi var olumun ve 1 bucuk aydir hic yenisi gelmedi su an beklemedyiz umarim firtina oncesi sesizlik olmazdelikafadulden
çok sevindim teşekkür ederim canım muhammed nasıl emeklemiyor demişsin peki bi yerlere tutunup kalkmıyormu kemikleri için feci demiştin tekrar tahlil yaptınz mı canım ilaçlarını ihmal etme sakıngeçmişi okuyamadım ama enesin annesinin sevincine diyecek yok..ilk inciniz hayırlı olsun hümeyracım..Muhammedin de ilk dişi çıktı bir kaç hafta önce..artık yarısı neredeyse görünür halde..çok sevimli..eminim enes de incisi göz alıcı duruyordur..öpüyorum küçük yaramazı..
çok geçmiş olsun rabbim şifasını versin havalar ısınıyor artık düzelmeye başlar annesi üzülme eneste bu sene boyunca hep hastaydı iyileşti çok şükür eneste 9 kilo takma sağlıklı olsunlarda deilmi kilo alınır sanada geçmiş olsun canımkızlar herkese merhaba...
bende okuyup okuyup yazamayanlardanım...
kızım hasta dün düktora götürdük. eşimin ailesinde astım olduğu için astımdan şüphelendi..ama 2 yaşına kadar yalancı astımda olabiliyormuş. şimdilik alerjik bi durum olarak değerlendirelim dedi. çünkü 4 aylıktan beri hep aynı şikayetle gitmişiz doktora...öksürük balgam hırıltı... doktoru değiştirmek istiyorum. bi iyi olmadı çocuk yaa. eselmedi yani 9 kilo Ceren im... boyu da 70 cm. bu arada boy ve kilo takip çizelgelerini yenileyemiyorum. biraz uğraşmam sanırım gerek. tabloyu düzenleyip siteye ekleme esnasında problemler yaşıyorum.. vs vs bende hastayım zatennn.. bu kış ailecek geçmedi yaa. geçiyor gibi oluyor geçmiyor.. umarım sizin kuzularınız iyidir kızlar
rida, gökçen, marem, totsak, benimminikelam, enesin annesi, yasemin, ebru, mercan, kardelen, çiğdem, canan.... herkese merhaba
kızlar merhaba...
yeni çıkan dişlerimiz hayırlı olsun:))
derya cım geçmiş olsun sana da...
bende pazar günü mardine dönüyorum kızlar yine beni zorlu günler bekliyor uffff.....
eşimi de özledim düzenimi de özledim gerçi ama...hem iyi hem zor işte ne biliyim ya..
ela çok hareketli hiç bırakamaz oldum onu....öptüm hepinizi kızlar...
kızlar artık bizimde dişimiz var enesimin dişi çıktı müjdeler olsun ne mutlu oldum bilemezsiniz
slm kızlar.... enesin annesi hatırladığıma göre adın hümeyraydı galiba canım dişiniz hayırlı olsun bizimde 3. ve 4. geliyo üstten kimsecikler yok buralarda kızlar nereye kayboldunuz ( rida elif derya gizemcim annen geldi galiba o yüzden giremiyosun sanırım gözün aydın canım annenide senide öpüyorum...ışıl selma muson yasemin adını sayamadığım bütün arkadaşlarım sizleride öpüyorum kendinize çok ii bakın sevgiler...
selamlar kızlar hepinize
ortalıkta kimseler yok valla
benimminikelecım benim oğluş emerek uyuyo ve salıncağına yatırıyorum
orda bir saatten fazla uyuyo arada salıncağını sallıyorum ağladığı zaman
ama ayağımda hiç sallamadım salıncak büyük rahatlık
elif, gizem, yasemin, ebru, gülhan, kardelennn, gökçen, derya, muson, funda, casser, selma, eda, ışıl ismini sayamadığım tüm mayıs annelerine..selam olsun..hepinizi çok özledim..
kızlar herkese merhaba...
bende okuyup okuyup yazamayanlardanım...
kızım hasta dün düktora götürdük. eşimin ailesinde astım olduğu için astımdan şüphelendi..ama 2 yaşına kadar yalancı astımda olabiliyormuş. şimdilik alerjik bi durum olarak değerlendirelim dedi. çünkü 4 aylıktan beri hep aynı şikayetle gitmişiz doktora...öksürük balgam hırıltı... doktoru değiştirmek istiyorum. bi iyi olmadı çocuk yaa. eselmedi yani 9 kilo Ceren im... boyu da 70 cm. bu arada boy ve kilo takip çizelgelerini yenileyemiyorum. biraz uğraşmam sanırım gerek. tabloyu düzenleyip siteye ekleme esnasında problemler yaşıyorum.. vs vs bende hastayım zatennn.. bu kış ailecek geçmedi yaa. geçiyor gibi oluyor geçmiyor.. umarım sizin kuzularınız iyidir kızlar
rida, gökçen, marem, totsak, benimminikelam, enesin annesi, yasemin, ebru, mercan, kardelen, çiğdem, canan.... herkese merhaba
cnm gecmiş olsun yaa kıyamam ben senin kuzuna bende berkeyi uyuttum simdii bilg basına gectim babamızı bekliyoruz işte birazdan yemek yiyicez cnm k.i.b.a.e.o. öpüyorum seni ve kuzunu dualarım seninle cnm
gülhancım canım kimse yok demişsin bak geldim..öpüyorum seni..
teşekkür ederim canım.. berke de iyidir umarım.. aman hasta olmasınlarcnm gecmiş olsun yaa kıyamam ben senin kuzuna bende berkeyi uyuttum simdii bilg basına gectim babamızı bekliyoruz işte birazdan yemek yiyicez cnm k.i.b.a.e.o. öpüyorum seni ve kuzunu dualarım seninle cnm
teşekkür ederim canım.. yine yolculuk var ufukta sanırım.. Allah kolaylık versinderya cım geçmiş olsun sana da...
bende pazar günü mardine dönüyorum kızlar yine beni zorlu günler bekliyor uffff.....
eşimi de özledim düzenimi de özledim gerçi ama...hem iyi hem zor işte ne biliyim ya..
ela çok hareketli hiç bırakamaz oldum onu....öptüm hepinizi kızlar...
dişiniiz hayırlı olsun bakalım. kıskandırmak gibi olmasın ama bizim 6 tane var birde doktor sanırım iki tane daha geliyor dedi. huysuzluğu on dan da olabilirmiş..teşekkür ederim canım sorma ne kadar sevindiğimi anlatamam konuştuğum herkese biliyormusunuz enesin dişi çıktı diyorum yavaş yavaş annesi çıkar hayırlısıyla türkiye ye gelecektin ne oldu nezaman geliyosunuz
çok sevindim teşekkür ederim canım muhammed nasıl emeklemiyor demişsin peki bi yerlere tutunup kalkmıyormu kemikleri için feci demiştin tekrar tahlil yaptınz mı canım ilaçlarını ihmal etme sakın
çok geçmiş olsun rabbim şifasını versin havalar ısınıyor artık düzelmeye başlar annesi üzülme eneste bu sene boyunca hep hastaydı iyileşti çok şükür eneste 9 kilo takma sağlıklı olsunlarda deilmi kilo alınır sanada geçmiş olsun canım
saol selmacım ela alıştı kalabalığa zorlanacaksın canım bende annemlerden dönüşte çok zorlanıyorum tam eğlence oyun zamanları Allah yardımcın olsun canım
inşallah yoktur astımsorunumuz.. valla o hasta olacağına ben olayım.. kuzum nasıl dayanacakKizlar hepinize hayirli cumalar
Canim burdayim.Cok gecmis olsun...Bence astim sorunu yoktur..Biliyorsun mayis bebekelrinin hepsi tum kisi ayni sikayetlerle gecirdi.Bir turlu bitiremedik bu sorunu.biz de ayni sorunla bazen hafat da 2 kez gidiyorduk dr a ..Dr artik kizmisti sonunda.Hic bir problem yok cocuk bu tabiki hasta olacak dedi..Bence de farkli bir dr a daha goster
teşekkür dereim canım.. 2009 mayıs anaları doğurunca onlada 2009 mayıs anaları olacaklar varsınlar iolsunlar.. yok kız neden dağılalım.. varsa bile öyle bişi bilmiiyorumderyacm sizede çok geçmiş olsun canım..
ya kızlar bişey sorcam 2009 mayıs anneleri doğum yapınca biz nolcaz ayrılacakmıyız?mesela 2007 mayıs annleri yok bide ben öyle duydum doğum yapanlara dağılacakmışız galiba( sizn bilginiz varmı bu konuda
deryacm çok geçmiş olsn sizede
bu arada yürümeye başlayan bebişler varmı benimki sadece ayakta desteksiz durabiliyo hemde ne heyecanla adım atmaya korkuyo
hepinizi çok öpüyorm