Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şimdi de sanki regl olacakmışım gibi karnım ağrıyor:) bakalım testi yapmak kısmet olacak mı

Dışardaydım gelirken nöbetçi eczaneden erken gebelik testi aldım. İlla sabah mı yapmak lazım bunu
Valla ben akşam saat 9 ,9 bucuk gibi yapmıştım 2 cizgi cok silik cıkmıştı.sonra sabah alip tekrar yaptım o biraz daha belirgin cıkmıstı sabah ilk idrarla diyolar ama bence varsa gebelil hangi saate yaparsan yap cıkar

Az önce bir zamanlar Çukurova izliyordum. Orda Züleyha Haminneye bal kaymak yiyecekmisin dedi. Benim çok yiyesim geldi ya kızlar. Simdi bu aşermek mi 😁 yarın olsada yesem
Kıyamamm aşermissin 😁 yat uyu sabah ilk işin alip yemek olsun😁

🤣🤣🤣 evde inek sütü var şimdi gidip onu pisiricem kaymak olana kadar beklicem ohooo 😆 benim bu üşenceçligimle ne yapayım. Keşke hazır olsa 😅
Bana doktor özellikle sütte yoğurtta pastorize olanları yememi söylemişti. Nedenini bilmiyorum ama yine sizinle de paylaşayım

Bana doktor özellikle sütte yoğurtta pastorize olanları yememi söylemişti. Nedenini bilmiyorum ama yine sizinle de paylaşayım
Pastörize nedir. Kendim yapıp yesem olur mu bizim inegimiz var

Valla ben akşam saat 9 ,9 bucuk gibi yapmıştım 2 cizgi cok silik cıkmıştı.sonra sabah alip tekrar yaptım o biraz daha belirgin cıkmıstı sabah ilk idrarla diyolar ama bence varsa gebelil hangi saate yaparsan yap cıkar
Sabah yapayım garanti olsun en iyisi

Lioo Lioo bizim seninle hiç muhabbetimiz olmuş muydu. Sanki özel sohbette konuştuk gibi geliyor yanılıyor muyum

Lioo Lioo bizim seninle hiç muhabbetimiz olmuş muydu. Sanki özel sohbette konuştuk gibi geliyor yanılıyor muyum
Olabilir bende seni bir yerden hatırlıyorum 😅😅 bende bunu bu gun soracaktım ama unutmuşum

Back