Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de sabah yaptım daha koyu çıktı canım akşam silik çıkmıştı, sabah yapmanı öneririmŞimdi de sanki regl olacakmışım gibi karnım ağrıyor:) bakalım testi yapmak kısmet olacak mı
Daim olsun inşallah canım olsun erken evlenmek guzeldir genç Anne oluyosunBende 19 a 1 ay kala evlendim :)
Evet en iyisi sabah yapayım inşallahBen de sabah yaptım daha koyu çıktı canım akşam silik çıkmıştı, sabah yapmanı öneririm
Şukur canım bende 29 yaşındayimÖyle canım cok şükür halimize31 oldum sen.
Valla ben akşam saat 9 ,9 bucuk gibi yapmıştım 2 cizgi cok silik cıkmıştı.sonra sabah alip tekrar yaptım o biraz daha belirgin cıkmıstı sabah ilk idrarla diyolar ama bence varsa gebelil hangi saate yaparsan yap cıkarDışardaydım gelirken nöbetçi eczaneden erken gebelik testi aldım. İlla sabah mı yapmak lazım bunu
Kıyamamm aşermissinAz önce bir zamanlar Çukurova izliyordum. Orda Züleyha Haminneye bal kaymak yiyecekmisin dedi. Benim çok yiyesim geldi ya kızlar. Simdi bu aşermek miyarın olsada yesem
Bana doktor özellikle sütte yoğurtta pastorize olanları yememi söylemişti. Nedenini bilmiyorum ama yine sizinle de paylaşayımevde inek sütü var şimdi gidip onu pisiricem kaymak olana kadar beklicem ohooo
benim bu üşenceçligimle ne yapayım. Keşke hazır olsa
![]()
Evet türkmenim. Hayır burda doğdum anam babam türkmen.Türkmen misiniz iş dolayısıyla mı![]()
Pastörize nedir. Kendim yapıp yesem olur mu bizim inegimiz varBana doktor özellikle sütte yoğurtta pastorize olanları yememi söylemişti. Nedenini bilmiyorum ama yine sizinle de paylaşayım
Sabah yapayım garanti olsun en iyisiValla ben akşam saat 9 ,9 bucuk gibi yapmıştım 2 cizgi cok silik cıkmıştı.sonra sabah alip tekrar yaptım o biraz daha belirgin cıkmıstı sabah ilk idrarla diyolar ama bence varsa gebelil hangi saate yaparsan yap cıkar
Ne alicam kendim yapmazsam hazır yoktur buralarda.Kıyamamm aşermissinyat uyu sabah ilk işin alip yemek olsun
![]()
Olabilir bende seni bir yerden hatırlıyorumLioo bizim seninle hiç muhabbetimiz olmuş muydu. Sanki özel sohbette konuştuk gibi geliyor yanılıyor muyum
Daha önce gebelik isteyen topiclerde varmiydinLioo bizim seninle hiç muhabbetimiz olmuş muydu. Sanki özel sohbette konuştuk gibi geliyor yanılıyor muyum
Yoktum :) en son 2021 de vardımDaha önce gebelik isteyen topiclerde varmiydin
O zamn başka nerden acabaYoktum :) en son 2021 de vardım
Mesajda yazdım ya kız :)))O zamn başka nerden acaba
Bende 2 bebe varŞukur canım bende 29 yaaşındayim
Daha derinden değilmidir acaba yada seni burda gördüğüm için de olabilirMesajda yazdım ya kız :)))