canım saol ya enes aynı fırsat bulamıyorum ki girmeye girsem bile yasamıyorum
dün yine kötüleşti enes sabah uyandık hiç durmuyor ağlıyor ateşi var ilaç kullanıyorum faydası olmuyor yavru kuşum ya enne büvve diyor canının ağrısından kuzum benim nyse tekrar bronşit başlıyor dedi dr ya ne yapacağımı şaşırıyorum artık benmi bakamıyorum bilemiyorum bende hastayım bademciklerim şi sesim çıkmıyor böyle işte canım inşallah iyi oluruz bu havalar bi düzelse senneler yapıyosun arda nasıl
aslında enes burda düzeldi diyarbakıra gittim ordada hava iyiydi eneste hastalanmadı nasıl buaya geldik yine hastalandı burda varya neredeyse bütün çocuklar bronşit zatürre öptüm canım kendinize dikkat edin:1hug:
Gizemcim artik bizim yaramazlar tehliklei olmaya basladilar...Ev kazalari icin onlem alma zamani/Benim mercan icin aldigim onlemeler hala durdugu icin Kayrada sorun cikmayacak insallah....
Kizlar bu konu cok onemli biliyorsunuz hergun ev kazalarina dair bir suru sey okuyoruz...Camasir suyunu,bocek ilacini iceni mi neler neler///Ama kucuck onlemlerle bynlari engellemek elimizde...
Ben butun dolap kapaklarina cekmecelere bizim kolay acabilecgimiz kilitlerden taktim...Prizlere kapak koydum.Ocak dugmelerini cebirmemedi icin kapak koydum...Birde asla on ocakta yemek pisirmiyorum.Tutunup kalkinca erisebilecegi yerlere....
Mutlaka herkes gozu gibi bakiyordur ama bazen biizm aklimiza gelmeyen yaramazliklari onlar saniye de dusunuyorlar...
oyy kıyamam kuzuma yavrum benim canım ya kışın son günleri dikkat et canım az kaldı terine dikkat et eda çok doğru şeyler demiş ona dikkat et bunada şükür
bencede kusması daha iyi kusunca balgam atıyolar
acaba orası soğuk o yüzden mi :uhm:asllında grip tehlikeli soğuk algınlığı hasar bırakmıyoda bebk grip olduysa geçerken büyük ihtimal ya bronşite yada orta kulak iltihabına çeviriyomuş:1no2:
sanada geçmiş olsun hümeyracım:teselli:
bi yese meyveyi canım kurban yeterki yesin kuzum diye ama yok yok sende hoş geldin anca bu saatte demi sen ne yapıyosun
Allah rahatlık versin hepinize bebişlere ben kalkıyorum kocaman öptüm
napalim cnm uygarin uykusunun gelmesini bekliyorum bu arada biraz bakiyim dedim neler olmus bitmis sanada ii geceler cnm sen de uyu enerji toplaman lazim enese belki uyanirsin bu gecede optm
daha uyumadımı keratabırak iyice boşaltsın enerjisini sonra mışıl mışıl uyur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?