Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar geçmişi okuyup cevap yazacaktım ama zamanım olmadı kısaca okuyabildiklerimle cevaplar yazmak ve sohbetinize dahil olmak istiyorum..malum uzak kalınca ipler kopma noktasına geliyor..
gülhancım Alperen yürüme hazırlığına başlamış darısı bizim başımıza..
enesin annesi rumuzlu arkadaşım; annene büyük geçmişler olsun inşallah kısa sürede eski sağlığına
kavuşur..Annelerimizi, Babalarımızı, Eşlerimizi, Bebişlerimizi ve Tüm sevdikleimizi Rabbim her türlü hastalıklardan korusun..büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin..Eşlerimizin ve Bebişlerimizin yokluklarını göstermesin...en büyük duam buuu Amin deyin kızlar..
Bir anne için evladının hastalanmasının ne demek olduğunu öğreniyoruz yavaş yavaş..Enesine de geçmiş olsun ve Rabbim Şafi İsmi Celiliyle muamele etsin canım..
Işılcım (Totsak) yanlış yazmadıysam tabi..arkadaşım Ankara'ya geliyormuşsun iki haftaya kadar..Allah ailene sağlıkla kavuştursun inşallah
Edacim ulasin iyi olmasina sevindim.Ben de iyiye dogru giidyorum...Sizi takip etmeye calisiyorum ama cocuklar olmayinca sanki anlartacaklarim kimseyi ilgilendirmeyeckmis gibi kendimi grubun disinda hissettim sanki.Ama burada edindigim dostluklari hic bir seye degismem.Hepiniizn gonlumde buyuk yeri var
allah sabir versin umarim tez zamanda iyilesir cocuklarina kavusursun.kendini niye grubun disinda hissttigini anlayamadim biz yokken sen vardin burda cok guzel paylasimalarda bulundun zamaninda, dogumunda herkes hbr bekliyodu ve dualariyla desteklediler seni, herkes icin cok ozeldin cunku.ben o zamanlar uye degildim ama gunluk takip ediyodum.eger paylascak bisey bulamiyosan cocuk konusundaki tecrubelerini anlat bize eminim herkesin ihtiyaci vardi.saglicakla kal
Edacim ulasin iyi olmasina sevindim.Ben de iyiye dogru giidyorum...Sizi takip etmeye calisiyorum ama cocuklar olmayinca sanki anlartacaklarim kimseyi ilgilendirmeyeckmis gibi kendimi grubun disinda hissettim sanki.Ama burada edindigim dostluklari hic bir seye degismem.Hepiniizn gonlumde buyuk yeri var
herkese slm arkadaslar,biliyosunuz yaklasik 3 hafta sonra turkiyeye geliyoruz,annemlerde bilmiyo gelcegimizi supriz yapcaz yani yanliz kafama bisey takiliyo,bugun annemle konustugumuzda kar yagiyo dedi ve sogukmus baya.bende korktum acikcasi uygarin hasta olmasindan.fisfisfisburasi iklim olarak soguk ama evler cok sicak kizlar inanirmisinizben kis boyunca evde uzun kolluyla gezdigimi bilmem esim hep sortla gezer uygar sade badyle yatiyo okadar sicak oluyo yani.simdi annemlerin evininde bukadar sicak olcani sanmiyorum.bebisim alisti sicaga hasta olurmu acaba.bu arada burda bahar gelmeye basladi hava cok guzel tomurcuklar filan ,ben ankarayida oyle olur sanmistim.
AMİN ridacım AMİN nekadar haklısın dediklerinde güzel temennilerin için Allah razı olsun
totsak canım adın neydi ya ışıl mı vuslat mı karıştırıyorum da
edaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben seni hala göremedim totsakta görmüş benmi bilmiyorum acaba nereden bakacağımı
canım bu foto olayınıda ben çıkardım rahatsız olmadın umarımÇok üzgünüm çoookHümeyracım hotmailine gönderdim cnm
Ridacim nasilsin canim?
canım bu foto olayınıda ben çıkardım rahatsız olmadın umarımÇok üzgünüm çoook