Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı
Çok geçmiş olsun Allah tez vakitte şifa versin. Bu çok önemli bir soru bence iyi bir çocuk doktoru, nöroloji doktoru bunun cevabını verebilir. Burdan biri geçmez der korkuna korku eklenir. En iyisi doktor cevabı canım benim.

Eklentiler

• IMG_2850.jpeg
    IMG_2850.jpeg
    114,9 KB · Görüntüleme: 7
Benim doktorum ilişkiyi onermedi ilk gittigimde söylemişti ben bı sure onermiyorum dedi düşük riskinde yok ama doktordan doktora değişiyor sanırım kimis izin veriyor ama benim izin vermedi

Merhaba beni de ekler misiniz
Sat 8 Ocak
Bat 7 Şubat
Ovülasyon 26 Ocak
Uygulamaya bu bilgileri girdiğimde 4 hafta 3 günlük gösteriyor
Beta hgc 83
Yaşım 26
Merhaba hoş geldiniz. Kaçıncı çocuk

Ya bende bunu sordum ama kimse cevaplamadı. Bu siteler böyle şeyleri paylaşmak için var utanılcak bir durum değil aslında. Mesela benim ilişki sonrası ufak bi ağrım oldu. Doktor ilişki yasak vs dememişti. Bu ağrı normalmi bi sonraki gidişimde sorucam ama bir ay sonra randevum
Aynen bende öyle düşünüyorum korkuyorum bisey olcak diye doktora sormak hiç aklıma da gelmedi 😁

Ben akşam yapmıştım testimi ikinci çizgim saniyesinde çok net görünmüştü ama ben 5 haftalıkken öğrendim. Çok yeni olanlar için belki sabah idrarı daha iyi olabilir
Sabah yaptım ama hamilelik görünmüyor tek çizgi çıktı. Hiç adetim gecikmemişti bu güne kadar. 5 gün geçti adetimden. Adet sancım oldu kasık sancım oldu bel ağrım oldu ama test de çıkmadı. Hayırlısı

Kızlar 7+0 da gittim doktora ama 6+2 görünüyor yumurtlama tarihinden sonra ilişki de olmadı geç döllenme değil yani aynı durumu yaşayan var mı

Evet 5+6 da sadece kese göründü son gittiğimde de yani 7 haftada kalp atışı görüldü ama doktor çok emin olamadı haftaya tekrar çağırdı daha önce iki kaybım var o yüzden korkuyorum
İçini ferah tut cnm Allahın izniyle hiçbir sorun çıkmaz.

Biz de bugün ilk doktor randevumuza gittik
Kese gözüktü ama henüz yumurta civcive dönmesini bekliycez dedi yolk kesesini sordum o gözüküyor dedi 8 mm yaklaşık 5 haftalık dedi. Şimdi kimseyle paylaşmayın 2 hafta sonra kalp atışı için tekrar bekliyorum dedi 🥹
Normal dimi bu yorumlar ☺️

Biz de bugün ilk doktor randevumuza gittik
Kese gözüktü ama henüz yumurta civcive dönmesini bekliycez dedi yolk kesesini sordum o gözüküyor dedi 8 mm yaklaşık 5 haftalık dedi. Şimdi kimseyle paylaşmayın 2 hafta sonra kalp atışı için tekrar bekliyorum dedi 🥹
Normal dimi bu yorumlar ☺️
Benimde dr randevumda bebek nasipse 5+5 olacak bizde henüz kimseye söylemedik kalp atışına kadar beklemek doğrusu olan

Back