vuslatçım anada günaydın canım neler yapıyosun pek görüşemiyoruz edacım oh ne güzel siz çocukları banyoda yıkıyosunuz ben içerde sobanın yanında yıkıyorum ikisinide banyosoğuk oluyo getir götür bir sürü dert.((((((
herkese iyi hafta sonları...
ulaşıma geçmiş olsun...bişeyciği kalmaz inşallah ameliyattan sonra...
gizem güldürdün beni bende ela dan telefonumu saklıyorum dediğin gibi yoksa hemen eline alıp başlıyor sallanmaya istiyor müzik açayım:))
eda ben seni göremedim bende göreyim siz birbirinizi nerden gördünüz ama ben niye göremedim sizii... ela 5ve 6. dişlerini çıkarıyor gece beni uyutmuyor iştahı da yok...onun dışında fena değiliz ama burası çok soğuk..yaz gelsin artık...
maşallah gülhan cım sizin bebeklere ela daha tutunup kalkma çabalarında(
kızlar birde ne diyecektim çok moralim bozuldu ben kilo verdiğim halde kışlık elbiselere bakayım dedim hani indirim var malum alırım seneye giyerim hesabıyla..amaaaa göbeğim öyle bir çıkıyor ki yani çıkıyor ve yakıştıramıyorum kendime siz ne durumdasınız?pantolonla bişey belli değil ama elbiseyle korkunç...((
canım ardada mama sandalyesini tutup yürürken ben mama sandalyesini tutuyorum ki sürebilsin diye yoksa dediğin gibi oluyor o yüzden o arabayı almamak iyi oldu benim için inan evde yer işgal ediyo sinir oluyorum kafamçokkarıştı
arda çok yaramaz hala ışılcım evde gezmediği yer açmadığı dolap çekmece yok delikafadulden bende peşinden tabi gziyorum ben mutfakta yemek yaparken bacaklarıma tutunuyo kalkıyo başınn bacaklarımın arasına kouyo çok hoşuma gidiyo kucağıma alınca sarılıyo ana içim gidiyoŞeniz
canım siz napıyosunuz az kaldı yolculuğa:içelim:
herkese iyi bir akşam diliyorum....
cassercim hoşgeldin evine..yazın beni etkilediği için hemen paylaşmak istedim. canım inan senin adına üzüldüm.dilerim annenle en kısa zamanda barışırsın biliyorsun et tırnaktan ayrılmaz.annemle ergenlik dönemi dışında hiç anlaşmazlıklar yaşamadım.
..hiç kimse bizi anne babamızdan daha fazla sevemez...belki annen sevgisini ifade edemiyordur..sevdiklerimizi oldukları gibi kabul etmek en iyisi belki de..öptüm canım
Gizemcim ayakta bizde 1 kere yıkayalım dedik kıyameti koparttıdelikafadulden
Filede yatarak seviyor tam keyif adamı yaşakkıdı,sen hareketlendi diye mi bıraktın fileyi?
Cnm bekarlık gibi olmuyo süs püs:1no2:Bende kendime çok vakit ayırırdım senin gibikaydirigubbakcemile5.Ah ah bekarlık günleri ne gam,ne keder,ne böyle ev işi...vs
hümeyra nasılsın canım az uğruyon artık enes nasıl oldua.s.
Bekarlık sultanlık diyolar ya kesinlikle ve kesinlikle katılıyorum.sengözlerimebaksanab
Hayatımın en rahat dönemiydi,tek sorumluluk derslerdi ki onlarda şimdiki sorumlulukların yanında hiçbişey.
Zaten bunalımdayım baya bir iç geçirdim eski günleri yaaad edince.Süs püs mü?:1shok:
Oooooo dışarı çıkarken normal bir kıyafet giyinsem ne ala.Sürekli tayt ve uzun bir t-shirt ve spor ayakkabı.
Eski ben gitti.Geçmiş olsun.
canım saol ya enes aynı fırsat bulamıyorum ki girmeye girsem bile yasamıyorum
dün yine kötüleşti enes sabah uyandık hiç durmuyor ağlıyor ateşi var ilaç kullanıyorum faydası olmuyor yavru kuşum ya enne büvve diyor canının ağrısından kuzum benim nyse tekrar bronşit başlıyor dedi dr ya ne yapacağımı şaşırıyorum artık benmi bakamıyorum bilemiyorum bende hastayım bademciklerim şi sesim çıkmıyor böyle işte canım inşallah iyi oluruz bu havalar bi düzelse senneler yapıyosun arda nasıl
aslında enes burda düzeldi diyarbakıra gittim ordada hava iyiydi eneste hastalanmadı nasıl buaya geldik yine hastalandı burda varya neredeyse bütün çocuklar bronşit zatürre öptüm canım kendinize dikkat edin:1hug:
canım ardada mama sandalyesini tutup yürürken ben mama sandalyesini tutuyorum ki sürebilsin diye yoksa dediğin gibi oluyor o yüzden o arabayı almamak iyi oldu benim için inan evde yer işgal ediyo sinir oluyorum kafamçokkarıştı
arda çok yaramaz hala ışılcım evde gezmediği yer açmadığı dolap çekmece yok delikafadulden bende peşinden tabi gziyorum ben mutfakta yemek yaparken bacaklarıma tutunuyo kalkıyo başınn bacaklarımın arasına kouyo çok hoşuma gidiyo kucağıma alınca sarılıyo ana içim gidiyoŞeniz
canım siz napıyosunuz az kaldı yolculuğa:içelim:
Arkadaşlar herkese selam.Evime döndüm uzun zamandır annemdeydim.Annemle küs döndüm.
maalesef.Sanırım annemle uzun vadede nlaşamıyorum ara sıra görşünce iyiyiz ama uzun süre katlanamıyoruz birbirimize.Kayınvalideden beter bir anne.Herşeye karışmasını geçiyorum gezip tozmama hiç tahammül edemiyor anlamış değilim.
Oooof neyse canı msıkkın.
Umarım sizler iyisiniz.Öpüyorum herkesi.
elif nasılsın çocukların nasıl ne yapıyosun bacağın iyileştimi biraz öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?