merhaba kızlar nasılsınız?
ben kastamonu dayım:)çok iyi geldi buraya gelmek vallahi.bunalmıştım orda yalnızlıktan...
burda da kalabalığı şikayet ediyorum biraz ela yı uyutunca oluşan gürültüler sinirimi bozuyor ama napalım olsun...
edacım muhammedin de alt ön dişi çıkıyor şu anda ve maşallah artık öne doğru kendini atıyor ve tutunarak ayağa kalkabiliyor..bunlar bizim için büyük gelişmeler denebilir..
merhaba kızlar....
rida cım annemlerin yanına kaçtım:)eşim de göreve gidince erkek kardeşimde gezmeye gelmişti yanıma onunla geliverdim..gelirken yanımda o vardı artık dönüşüme de allah kerim:)bebekle yolculuktan benim kadar bıkan yoktur yahu:)
eda cım haklısın ben benim kızım asosyal dir diyordum ne de olsa bir beni bir babasını görüyordu yavrucak oralarda...dün bir yere gittik evde köpekleri vardı ela köpeğin peşinden koştuturup durdu çekiştirdi yakalayınca..vee köpek ela dan korktu:)maşallah şaşırdım valla bizim kız cadıymış meğer:)
ela da biraz biraz tutunup kalkmaya başladı ama çok duramıyor tutunarak durması gerektiğini kavrayamadı poposunun üstüne düşüveriyor:)
baba gel gel nene felan diyor teyzesine de bir kaç kere deyde gibi bişeyler dedi:)cici değilde dici gibi bişeyler diyerek teyzesinin kolyesini sevdi...canı isteyince konuşuyor hanfendi:)ama anne yokkk...sadece ağladığında anne diyerek yanıma geliyor napalım artık:)
muson cum inşallah başarırsın umudunu yitirme..
merhaba kızlarrrrr.sizleri çok özledim:1hug: umarım bebişlerde sizlerde çoookk iyisinizdira.s.geçmişi okumama imkan yok baya uzun bir süredir katılamadım aranıza.öğle arasında fırsat bulup geldim.benim çocuklar aynı bir hasta bir iyi:bbo: ALLAH sağlık sıhhat versin bunada şükür.rida,elif.gizem,gökçen,ulseda ve adını sayamadığım tüm mayıs anneleri sizleri seviyorum yine uğramaya çalışcam.sevgiler:1hug:
merhaba kızlar hepinize kucak dolusu sevgiler bayağı geç oldu ama bende bu arada diyarbakıra gittim annem ameliyat oldu diye
enes bronşit olmuştu geçti çok şükür ama yine hasta hep hasta dün yine dra götürdüm kusuyor diye sabah bi kustu sanki bayılacaktı elimde yavrum dalağı üyümüş biraz dedi idrarında mikrop varmış bide kan değerleri biraz düşükmiüş dişi de bayağı kabardı çıkar inşallah çok ta yaramaz bi dakika durması yok hareketleride gayet iyi ama hasta rabbim hepinizin yavrularına sağlık versin benimkişnede inşallah eda zymeflour u bizede dr verdi elazığdaki drumuz diyarbakırda tekrar götürdüm zymeflour kullanıyorum dedim gerek yok dedi o şehrinizdeki suyun flour oranıyla alakalıymış ddi bende kullanmadım ama dişi çıkınca başlarım herhalde sen neler yapıyosun ulaş nasıl öptüm
ebru geçmişi okudumda kayınvaliden ev işine karışınca eşin hiç mi bi
şey sölemedi inin çok merak ettim
edacım muhammedin de alt ön dişi çıkıyor şu anda ve maşallah artık öne doğru kendini atıyor ve tutunarak ayağa kalkabiliyor..bunlar bizim için büyük gelişmeler denebilir..
merhaba kızlar hepinize kucak dolusu sevgiler bayağı geç oldu ama bende bu arada diyarbakıra gittim annem ameliyat oldu diye
enes bronşit olmuştu geçti çok şükür ama yine hasta hep hasta dün yine dra götürdüm kusuyor diye sabah bi kustu sanki bayılacaktı elimde yavrum dalağı üyümüş biraz dedi idrarında mikrop varmış bide kan değerleri biraz düşükmiüş dişi de bayağı kabardı çıkar inşallah çok ta yaramaz bi dakika durması yok hareketleride gayet iyi ama hasta rabbim hepinizin yavrularına sağlık versin benimkişnede inşallah eda zymeflour u bizede dr verdi elazığdaki drumuz diyarbakırda tekrar götürdüm zymeflour kullanıyorum dedim gerek yok dedi o şehrinizdeki suyun flour oranıyla alakalıymış ddi bende kullanmadım ama dişi çıkınca başlarım herhalde sen neler yapıyosun ulaş nasıl öptüm
ebru geçmişi okudumda kayınvaliden ev işine karışınca eşin hiç mi bi
şey sölemedi inin çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?