Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Murgizcim selam canım ya hi pas vermiyosun bana
unuttun beni küstüm(
sağlık bakanlığı en fazla 6 aylık olanlara aşıya başladı.geçen ay mayıs doğumlu olanlara yaptı.yani mayıs ayı doğumlu olanlar geçen ay başvurduysa onları listeye alıp başladı.eğer geçen ay kaydettirmediyseniz bu ay yeni kayıtlar 6 aylık olanlardan başlıyor yani haziran doğumlulardan yeni başlayanlar. en fazla 6 aylık olabiliyor.yeni gelen yazı da bunu ifade ediyor
canım benim seni çok iyi anlıyorum:içelim:benneyaptımkiYakın olsaydık sana yardıma gelirdima.sben marmaristeyim,yolunuz düşerse beklerim:içelimedim ya annem olmasaydı bu tempo beni hasta ederdi(bu arada annemi gitme ısrarlarına rağmen bırakmıyoruz:dance:)Arda neden yemiyo üzüldüm valla:1no2:Israrcı olma bakalım,ben 5 kere ek besin veriyorum günde,gündüz bir kere,gece 2 kere emziriyorum.Murgizcim fazla ısrarcı olma,neleri seviyorsa onları yedir,şuna inanki çok akıllılar ve ağızlarının tadlarını en az bizim kadar iyi biliyorlar.Çok kuralcı davranma arkadaşım.Bisküvi ve ekmeğe başla azar azar.Ulaş yemek yerken ağzına neyin kaşığının geldiğini biliyor,yoğut veya meyva ise ağız sonsuz açılıyor,sebze ise kapanıyorama 2 gündür sebze de yiyor.Daha yolun başındayız,onlar ve bizim içinde herşey daha çok değişecek,moralini bozma cnm.Arda çok şanslı bir bebek,senin gibi duyarlı bir anneciği var.İkinizi de çok öptüm.
kızlar merhaba bişey sordum ama cevabını alamadım sadece bir arkadaşımız okumuş galiba yazdıklarımı zatüre aşısı yaptıran varmı diye sormuştum özelde 135 ytl istediler sağlık ocağında yaptıran varmı acaba
kızlar merhaba bişey sordum ama cevabını alamadım sadece bir arkadaşımız okumuş galiba yazdıklarımı zatüre aşısı yaptıran varmı diye sormuştum özelde 135 ytl istediler sağlık ocağında yaptıran varmı acaba