- 18 Aralık 2008
- 291
- 1
bende kullanıyorum oda nemlendiricisini genelde gece kalktığımda kapatıyorum ama çok tavsiye edilmiyor
arda çok şükür iiyi ama dün gece beni deli etti:1shok:gece kalktı 1saat yatmadı 5 dk da bir ağladı neyseki yattı gece 2 defa daha kalktı sabahda 7 de koynuma aldım ilk defa beraber uyuduk ço güzeldi kuzumla uyumak aslında alıştırmka istemediğimden almıyodum yanıma ama artık benimde pilim bitmişti gözüm açlmıyodu mecbur aldımmirmirmirmir
evimi hep aynı sıcaklıkta tutuyorujm yatraken 20-21 gündüz 21--22 derece civarı bundan sıcak yapsam terliyorgamyoncuiremsu ardayı yatarken şu şekil giydiriyom ben alttan yarım kollu bodi üzerine patikli pijama ve ince sweat şeklinde aslında motkhercareden aldığım pamuklu uyku tulumları var çok güzel ama ince geldi bana buara giydirmiyorum:1no2:
gündüzde altan çorap patikli pijama ve normal pijama altatn badi üzerine ince sweat üzerine ince yün hırka bide ayağı na patik giydiriyomsositososito
sen nasl giyiriyon ulaşı öpüyorum ikinizia.s.
murgizcim ulaşda bu aralar geceleri bayağı bi mızlanıyor,dişler çıkacak ondan herhalde,gündüzleri uzun kollu badi,üzerine uzun ince sweet,hırka,altına ayaklı pijama,çorap,ve yine pijama giydiriyorumçGeceleri de aynı çorabını çıkarıyorum sadece üzerine battaniyesini örtüp yatırıyorum.Kalın uyku tulumu var ama hiç giydirmedim,soğuklar devam ederse giydiricem ama,yorganını da kullanmadım henüz.ne güzel ardayla kokuş kokuş yatmışsın,bende oğluşla yatmak istiyom ama eşim ve annem daha erken diyor,aman alışırsa alışsın valla.Cennette uyumak gibi birşey olur ikimiz içinde:dance: