murgizcim cnm ılık banyo rahat uyumasını sağlıyor.Annemle birlikte yıkıyoruz,tek başıma yıkayamazdım herhalde,çok hareketli bir bebek,bayılıyo suyla oynamaya yumurcağım.Yoğurdu seviyorsa,meyvayı karıştırmayı denesen,bizimkide sebzeyi sevmiyo takla atıyom yedirirken,ama muhakkak yediriyorum.O da artık pes etti,baktı itirazı,ağzı kapatmaları çare etmiyor(ulaş sımsıkı kapatıyo,bende kaşığı ittiriyorum ağzına)yiyor yavru kuşum.Pes etme,moralini de bozma cnm.Oyunla yedirmeye çalış,unutma sen patronsun.Ulaşa hayırı da öğrettim,sürekli yüzümde gülümsemeyle seviyorken biranda kaşlarımı çatıp,hayır oğlum diyorum,o güzel gözleriyle şaşkın şaşkın bakıyor bana,ama anlıyor beni.a.s.
canım ben pes ettim arda benden inatçı yemeyince yemiyo yaramazzzkaydirigubbakcemilebenimkide anlıyo eveti hayırı ama yemiyo bugünde yemedi bende zorla aĞLata ağlata yedirmiyom tiksinmesin dite ama çok üzülüyom:bbo:
canım merabalar öncelikle bende pnömokok aşısının ilk 2 dozunu özel hastanede kndi doktorumuza yaptırdık 3. dozuda geçen hafta sağlık ocağında yaptırdık hiç bir sorun da çıkarmadılararkadaşlar tam olarak açıklık getirmek için il aşı sorumlularını aradım. durum şu...mayıs doğumlu bebeğe ilk defa 6 aylık oluğunda yani kasım ayında devlet tarafından yapıldıysa pnömokok devam ediyorlar yapmaya. yani kasım ocak mart aylarında mayıs bebeklerine yapıyorlar.anccaaakkk daha önce kendiniz yaptırdıysanız ve bu ay yapılacak olan ilk doz değilse.devlet bunu yapmıyormuş.yani devlet ilk doz olarak kasım ayını baz alıyor. geçen ay ilk dozu devlete yaptıranlar şanslı. ama ben gibi 2. ve ya 3. dozu bu ay yapılacak olanlar kendileri alıp yaptıracaklar. kesin böyle arkadaşlar...umarım anlatabilmişimdir...
murgizcim çok haklısın üzülmekte onlar bizim herşeyimiz.Sen ne zamana kadar izinlisin,neler yapıyorsunuz Ardayla,ben çok yoruluyorum Murgizcim,akşam Ulaşı yatırıyorum benim de pilim bitiyor valla.Bütün gün koşturmaca...kafamçokkarıştı
canım ben ücretsiz izndeyim eylüle kadar evdeyim bende çok yoruluyom ya her işle ben uğraşıyorum yok yemek yok ütü bide kuşumla tüm gün bi dk durmuyorum bende çok yorucu ama çok canım sıkılıyo evde ya kafayı yiyom çoçuğu yedirmekle belkide çok yedirmke istiyom diye yemiyo çünkü emiyoda gündüz anlamadımki bende-tatlicadiarzu-
benimde kızım olcak mayısta daha isme bende karar veremedim bi kaç tanesini yazayım belki hoşunuza giden olursa koyarsınız bebişlerinize
kız isimleri: elvin,ecrin,neva,sara,melda,çağla
erkek isimleri:egemen,başar,bahadır
aa yasemin sen ocak ayında kızının olacağını sanıyormuşsun.....hatta isimler yazmışsın ama mert den hiç bahsetmemişsin..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?