merhaba kızlar bugün herkeslwer gelmiş hoşgelmişsiniz kızlar yine sayfamız renklenmiş:)bende bugün azcık iş yaptım
ridacım canım bende merak ediyorum umarım çok kötü bişiy olmamıştır anlatırsan paylaşırsan memnun olurum
derya canın epeyce sıkılmış boşver ya artık değiştiremezsin baştan bu kadar iyi olmayacaktın açıkçası şimdi normalde yapmadığın şeyleri yapmasan kötü olurusn halbuki baştan eltin gibi davransaydın öyle alışırlardı
ama eminim seni daha çok seviyolar ve takdir ediyolardır bu geçiçi bir kızgınlık bence üzülme canını sıkma bence değmez
kızlar yürüteçten bahsetmişiniz bakın ben bundan almayı düşünüyom yorum lütfen yürüteç değil ama zaten yürüteç düşünmüyom
Hepsiburada.com : PLAYSKOOL İLK ARABAM | Bebek & Çocuk
ebrucum sınav oldun sanırım..nasıl geçti..evine döndün mü...? nerelerdesin...
elifcim nete girmişsin ama paylaşımda bulunmamışsın..umarım herşey yolundadır..öpüldün..
canan ve kardelen tuğba da yok ortalarda nerdeler acep?
naze ve ayperin zaten arada bizi sevindirip kayboluyorlar..
gülhancım sen de iyisin umarım
deryacım..sevdecim..kardelen elifcim...gökçencim...herşey yolunda mı?
ben bi balık aldım 5 günde mefta oldu ya.. öldü zavallı zuzu...bende regl im ya.. sinir bozucu. emzirmediğim için doğumdan sonradan beri her ay düzenli kurulu saat gibi.. gökçen gecenin daha rahat geçmisine sevindim. onlar hasta olunca zor oluyor ya..
yasemin geçmiş olsun sanada ya. okumuştuma ama unutmuşum. şimdi gökçenin yazısıyla hatırdım.
yavrucak kurtulamadı bi hastalıktan..
akşam çok zor bi geceydi bizim içinde
burağın akşamdan keyfi gayet yerindeydi banyosunuda yaptırdık ohhh keyifler daha bi yerine geldi...
11 gibi uyudu ama 1 saat sonra ağlamaya başladı ağlamakta değil ya mızırdanmak salladım uyudu tekrar 1.5 da yine mız mız sallıyorum yoookk uyumuyor en sonunda piskopata bağladım bıraktım beşiğin içinde uyanırsa uyansın bakınsın dedim ama yook gözler kapalı sanki bizi şikayet eder gibi ağlıyor hem konuşuyor ba baaba ba ba bo diye...içini çeke çeke nerde dayanacan aldım kucağıma emzirdim eşime git biberon maması yap dedim o gelene kadar uyudu yatırdım daha 10 dk geçmeden tekrar mız mız mıkır mıkır elleri yüzünde gözünde burnunda iyice uyandırıyo kendini bide dönmeye çalışıyo beşiğin içinde...
hemen mamasını verdim emdi uyudu
2-3 saat uyanmadı tekrar sabaha karşı yine aynı şeyler yani çok bölük pörçük uyudu ve bizide harap etti...
ya dişler yapıyo artık yada 2 gündür burnu yine tıkandı hafiften emerken anlaşılıyo yada o yaptı dedik...
sabah 9 da tamamen uyandı artık ve ne varmış ne yokmuş hiçbir şey olmamış gibi etrafa sırıtıp duruyo...
bende zombirelleya dönmüş bi vaziyette gezinip duruyorum bugün
slm arkaşlar ben azram(eskiden).hepinizi çok özledim.sizlerle sohbet ettik,dertleştik,birbirimize destek verdik ve hepimiz anneyiz şimdi.Ankaraya gitmiştim doğum için,lağusalığı da orada geçirdim(annemlerde),sonra erdekten tayinimiz marmarise çıktı.internette yeni bağlandı sizleri özledim valla,şükür kavuşturana.
evet tahmin ettiğim gibi azracımsın sen hoşgeldin canım ya çok merak ettim seni ya nerde bu kız diye döndüğüne sevindim canım ne güzel oh senin yavrunda oğmuş büyütmüşün annenlerde benim gibi
peki oğlunun adını ne koydun nasıl neler yapıyor bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?